Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@03:59:17 GMT

نقطه پایان جشنواره تجسمی فجر با معرفی برگزیدگان

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۵۹۸۶

نقطه پایان جشنواره تجسمی فجر با معرفی برگزیدگان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، سیزدهمین دوره جشنواره تجسمی فجر، عصر دیروز (پنجشنبه هفتم اسفند)، برندگان خود در شاخه‌های مختلف هنری را معرفی کرد.

مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، با حضور سیدعباس صالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، مجتبی حسینی (معاون هنری)، هادی مظفری (مدیرکل هنرهای تجسمی)، دبیران، داوران و هنرمندان این رویداد فرهنگی در تالار وحدت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این مراسم، نشان عالی هنرهای تجسمی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به گارنیک درهاکوپیان در رشته نقاشی، سعید رزاقی در رشته تصویرسازی، احمد عبداللهی‌نیا در رشته کاریکاتور، جعفر نجیبی در رشته مجسمه و سرامیک، خشایار پازی‌زاده در رشته نگارگری، احمد آقاقلی‌زاده در رشته گرافیک، محمدحسین حیدری در رشته عکاسی، محمد سلحشور در رشته خوشنویسی و یعقوب آژند در بخش پژوهش اهدا شد.

در ادامه، هنرمندان قابل تقدیر و برگزیده‌های سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، به شرح زیر اعلام شدند:

خوشنویسی: مجید داستانی از قم، محمود رحیمی‌عهد از تهران و مصطفی عابدینی از قزوین (هنرمندان تقدیرشده). این رشته برگزیده نداشت.

تصویرسازی: سمیه زارعی از تهران (تقدیرشده)، فرزانه نیشابوری از یزد (برگزیده)

رسانه‌های هنری جدید: مریم یاحقی از تهران (تقدیرشده)، احسان مهدوی از خراسان رضوی (برگزیده)

سرامیک: رقیه اسدی از تهران، محمدرضا رونده از سیستان و بلوچستان و احدالله شکری‌پور ماسوله از تهران (هنرمندان تقدیر شده)

طراحی گرافیک: سیدمصطفی کلانتری از تهران (تقدیرشده)، مهرداد موسوی از تهران (برگزیده)

عکاسی: الهه عبدالله‌آبادی از تهران (تقدیرشده)، عبدالله حیدری از تهران (برگزیده)

کاریکاتور: عباس ناصری از خراسان شمالی (تقدیرشده)، محمد افلاک از البرز (برگزیده)

مجسمه‌سازی: هدایت صحرایی از تهران (تقدیرشده)، مصطفی محسنی از البرز (برگزیده)

نقاشی: الیاس ستاری از تهران (تقدیرشده)، محسن تقی‌زاده از فارس (برگزیده)

نگارگری: محمدرضا آقامیری از البرز (تقدیرشده)، زهرا دوستی از قزوین (برگزیده)

همچنین از کتاب جشنواره در بخش طوبی زرین که شامل ۶۹۹ اثر از ۵۰۴ هنرمند است و کتاب «عیدی‌سازی» رونمایی شد.

تقدیر از احمد وکیلی (دبیر بخش چاپ دستی) و حسن محمدنژاد، از فعالان هنر چاپ‌دستی، ادامه بخش این مراسم بود.

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در بخشی از این مراسم، در سخنانی گفت: «هنرهای تجسمی مشابه علوم پایه هستند؛ بستر زایش و رویش دیگر هنرهای انسانی. شاخه‌های مختلف هنرهای تجسمی، فرصتی را برای دیدن و خوب دیدن موضوعاتی که انسان با آن‌ها سر و کار دارد و نیاز به خوب دیدن دارد، فراهم می‌کند.»

او ادامه داد: «امروز در شاخه‌های مختلف هنرهای تجسمی هم در حوزه جغرافیایی و هم آمایش سنی هنرهای تجسمی شاهد رویش‌های قابل توجهی هستیم. به نظر می‌رسد تابلوی هنر ایرانی بیش از هر زمان دیگر در شاخه‌های دیگر هنرهای تجسمی متجلی است.»

منبع: تابناک

کلیدواژه: پروتکل الحاقی عبدالله احمدیه پهپاد کمان 22 روز پدر ایام البیض جشنواره هنرهای تجسمی جشنواره فجر برگزیدگان پروتکل الحاقی عبدالله احمدیه پهپاد کمان 22 روز پدر ایام البیض هنرهای تجسمی تجسمی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۵۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • افتتاح نمایشگاه عکس وعده صادق در کوهدشت
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران
  • مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند