Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صمت گفت: از ۲۲ فروردین ۹۷ که تعهدات ارزی برقرار شد تا پایان دی ماه حدود ۵۷ میلیارد یورو ارز باید به کشور باز می‌گشت که ۴۱ میلیارد یورو بازگشته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حمید زادبوم پنجشنبه شب در نود و نهمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و آیین تجلیل از صادرکنندگان استانی در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی اصفهان که با حضور رییس دفتر رییس جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اشاره فرمودند برخی از مشکلات اقتصادی ما ساختاری است از این رو یکی از اقدامات حل مشکلات ساختاری، زیرساختی و تجارتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: سال گذشته صادرکنندگان برغم تحریم‌ها و شیوع کرونا ۴۱.۳ میلیارد دلار صادرات انجام دادند و امسال ۳۱.۲ میلیارد دلار ارز برگشتی به کشور داشتند.

رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه در سال جاری واردات رقابتی ۱۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد، گفت: طی یازده ماه گذشته ۳۱.۲ میلیارد دلار صادرات صورت گرفت و ۱۳۰ میلیون تن کالا صادر شد که به لحاظ ارز ۱۱ درصد کاهش نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۴.۳ میلیارد دلار واردات صورت گرفته که ۱۵ درصد یعنی ۳۰.۸ میلیون تن کاهش نسبت به سال قبل داشته است.

زادبوم یادآور شد: از ۳۰.۸ میلیون تن واردات که ۳۴.۳ میلیارد دلار شد ۲۱.۴ میلیون تن واردات کالای اساسی به کشور بوده است.

به گفته وی طی ۲ سال اخیر کالای بی رویه وارداتی به کشور نداشتیم.

معاون وزیر صمت با بیان این که صادرکنندگان از جمله نخستین کسانی هستند که از تحریم‌ها آسیب دیده اند، گفت: از ۲۲ فروردین ۹۷ که تعهدات ارزی برقرار شد تا پایان دی ماه سال جاری حدود ۵۷ میلیارد یورو ارز باید به کشور باز می‌گشت که از این میزان ۴۱ میلیارد یورو بازگشته است.

وی اصفهان را از جمله اصفهان موفق در این زمینه اعلام و اضافه کرد: اصفهان ۸۷ درصد ایفای تعهدات ارزی داشته و یکی از استان‌های موفق در زمینه ایفای تعهدات ارزی است، زیرا اغلب صادرکنندگان آن تولیدکننده هستند.

زادبوم بیان کرد: بیش از ۹۰ درصد از افرادی که تعهدات ارزی خود را ایفا کردند هم تولیدکننده و هم صادرکننده بودند.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور بشمار می‌آید.

سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایه گذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی ۸ درصد و رتبه این استان در طرح‌های نیمه تمام صنعتی و تعداد معادن اول و از نظر ذخایر. معدنی، دوم است.

رییس دفتر رییس جمهوری به منظور ارزیابی طرح‌های سفر استانی دولت و افتتاح شماری از طرح‌های عمرانی و تولیدی عصر روز پنجشنبه وارد اصفهان شد و در فرودگاه شهید بهشتی این شهر از سوی عباس رضایی استاندار و مقامات محلی مورد استقبال قرار گرفت.

محمود واعظی رئیس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در نخسین روز سفر با نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان دیدار و سپس در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان در که در اتاق بازرگانی برگزار می‌شود، شرکت کرد.

وی همچنین امروز جمعه ضمن ادای احترام به شهدای هشت سال دفاع مقدس در گلستان شهدای استان پروژه‌های زیرساختی ارتباطات سیار و ثابت شرکت مخابرات استان را افتتاح خواهد کرد.

افتتاح پل آفتاب و ادامه جاده فرزانگان، آغاز عملیات اجرایی خط ۲ قطارشهری از سمت غرب شهر اصفهان، افتتاح مجموعه ورزشی ولایت دانشگاه اصفهان، افتتاح طرح شرکت قطورسازان اسپادان (تولید انواع لوله اسپیرال) و افتتاح طرح توسعه صنایع چینی زرین ایران و شرکت در جلسه شورای اداری از دیگر برنامه‌های امروز محمود واعظی به استان اصفهان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت واردات ارز صادرات میلیارد یورو میلیارد دلار تعهدات ارزی میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش قدس آنلاین، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • خلجی : افتتاح سد در سریلانکا برای کشور آورده ارزی خواهد داشت + فیلم