Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@09:34:52 GMT

رصد خاک با کمک اینترنت اشیا!

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۶۶۳۹

گروهی از محققان به همراهی یک پژوهشگر ایرانی از ابداع یک سیستم اینترنت اشیا برای رصد سلامت خاک خبر داده اند. این سیستم قادر است با استفاده از پنل خورشیدی انرژی مورد نیازش را تامین کند. خبرگزاری میزان _ مهر نوشت: ارزیابی معمول سلامت خاک نیاز به نمونه برداری فشرده میدانی و تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند با کمک این روش می‌توان به نتایج دقیقی دست یافت، اما ممکن است علاوه بر پرهزینه و وقت گیر بودن، برای ردیابی مداوم خصوصیات خاک مناسب نباشد.   اکنون به نظر می‌رسد پیشرفت در توسعه حسگر‌های خاک و فناوری‌های بی سیم جایگزین نمونه برداری و نظارت آفلاین میدانی شود.   در همین راستا گروهی از محققان آمریکایی و پرویی با همکاری رحیم رحیمی، پژوهشگر ایرانی در دانشگاه پرودو، پژوهشی انجام داده‌اند که در نشریه IEEE Internet of Things Journal نیز منتشر شده است. آن‌ها در این پژوهش از توسعه به‌کارگیری و تأیید یک سیستم اینترنت اشیا برای رصد سلامت خاک خبر داده‌اند.   این سیستم پیشنهادی «واحد نظارت بر سلامت خاک» (SHMU) نام دارد و شامل نود انتهایی است که با کمک انرژی خورشید فعال می‌شوند. می‌توان این نود‌ها را برای مدتی طولانی در محیط نصب کرد.   هر SHMU دمای خاک، رطوبت، هدایت الکتریکی، دی اکسید کربن و اطلاعات موقعیت جغرافیایی را با استفاده از فناوری رادیویی LoRaWAN به صورت بی سیم انتقال می‌دهد. اطلاعات ارسالی به وسیله یک دروازه LoRaWAN دریافت می‌شود. در مرحله بعد این دروازه اطلاعات را برای ذخیره سازی و تجزیه و تحلیل بلندمدت در یک سرور بارگذاری می‌کند. کاربران می‌توانند اطلاعات به دست آمده را از طریق داشبورد مبتنی بر وب مشاهده کنند.   برای اعتبارسنجی سیستم توسعه یافته آزمایش‌های مختلفی انجام شد که به شرح زیر است:   ۱- شبکه‌ای شامل ۸ SHMU به مدت چند هفته در یک مزرعه نصب شدند و معیار‌های سلامت خاک با استفاده از داشبورد سلامت خاک تجزیه و تحلیل شد.   ۲- با اضافه کردن یک حسگر اضافی دی اکسید کربن، انعطاف پذیری سیستم نشان داده شد. این حسگر یک متغیر اضافی که به طور مستقیم با سلامت خاک مرتبط است را رصد و ثبت می‌کرد.   ۳- متوسط مصرف برق یک سیستم SHMU (شامل حسگر‌های مرتبط) ۱۳ میلی آمپر برآورد شده است. با توجه به این اطلاعات، یک باتری لیتیوم یونی‌ می‌تواند انرژی چند روز سیستم را تأمین کند.   ۴- یک پنل خورشیدی ۷ در ۶.۵ سانتی متری قادر به شارژ باتری در ۱۴ روز و همچنین تأمین برق مورد نیاز SHMU بود. بیشتر بخوانید: هواپیما‌های نسل جدید چگونه خواهند بود؟ انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.   برچسب ها: اینترنت اشیا خاک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینترنت اشیا خاک اینترنت اشیا سلامت خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۶۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف گنج هخامنشی و ساسانی از قاچاقچی عتیقه در چالوس ؛ این اشیا هنوز قیمت گذاری نشده اند

به گزارش همشهری آنلاین ، محسن سلیمانی فرمانده انتطامی چالوس در جمع خبرنگاران در چالوس اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه فردی قصد فروش چندین قطعه شیء تاریخی در شهرستان چالوس را دارد، موضوع در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: پس از هماهنگی‌های قضائی، ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی، متهم را شناسایی و دستگیر کردند.

سرهنگ سلیمانی گفت: در این عملیات اشیا تاریخی به تعداد ۳۰۸ قطعه، شامل اقلام زینتی وزیور آلات شامل گوشواره، انگشتر، مهره‌های سنگی و مروارید متعلق به دوران ساسانی، هخامنشی و عصر اسلام کشف شد.

فرمانده انتظامی چالوس تصریح کرد: این اشیاء کشف شده توسط کارشناس میراث فرهنگی تایید شده اما هنوز قیمت گذاری نشده است.

او در ادامه با اشاره به اینکه این اشیاء بخشی از فرهنگ و تمدن کشور است، افزود: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد و موضوع در دست بررسی است.

کد خبر 848154 منبع: تسنیم برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی خبر مهم تاریخ عمومی ایران

دیگر خبرها

  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • کشف گنج هخامنشی و ساسانی از قاچاقچی عتیقه در چالوس ؛ این اشیا هنوز قیمت گذاری نشده اند
  • کشف ۳۰۸ قطعه شی تاریخی چندهزارساله در چالوس
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D