Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت بجنورد با اشاره به اینکه در آستانه عید نوروز برخی بی ثباتی ها در بازار کمر شکن است، گفت: ستاد تنظیم بازارباید تلاش کند در روزهای پایانی سال، قیمت افسار گسیخته کالاهای اساسی را مهار کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، «حجت الاسلام اسدالله جعفری» امروز (8 اسفند) در خطبه های نماز جمعه این هفته مرکز خراسان شمالی که در محل مصلی بزرگ امام خمینی(ره) شهرستان بجنورد برگزار شد، با اشاره به روز ملی حمایت از مصرف کنندگان، گفت: ستاد تنظیم بازار متأسفانه گاهی تبدیل به ستاد عدم تنظیم بازار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

امام جمعه موقت بجنورد افزود: مصوبات ستاد تنظیم بازار باید توسط دولت اجرا شود و نظارت ها به خوبی صورت گیرد.

 

 

وی با بیان اینکه برخی از اقلام در بازار کم بوده و یا پیدا نمی شود و حال آنکه از سوی منابع رسمی اعلام می شود که این اقلام در کشور تولید و یا به اندازه نیاز وارد شده است، بیان کرد: این بی ثباتی ها باید نظارت شود.

 

 

حجت الاسلام جعفری اظهارکرد: باید با همت و تلاش بیشتر و کار شبانه روزی نظارت های دقیقی بر شبکه های توزیع صورت بگیرد و با اخلال گران برخورد جدی شود.

 

 

رییس کل دادگستری خراسان شمالی همچنین با اشاره به اینکه در آستانه عید نوروز برخی بی ثباتی ها در بازار کمر شکن است، خاطرنشان کرد: ستاد تنظیم بازارباید تلاش کند در روزهای پایانی سال، قیمت افسار گسیخته کالاهای اساسی را مهار کند.

 

 

حجت الاسلام جعفری در ادامه با اشاره به فرا رسیدن هفته احسان و نیکوکاری، تشکیل نهاد کمیته امداد توسط امام راحل را پشتوانه بزرگی برای حمایت از نیازمندان و ایتام کشور خواند.

 

 

وی ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت زینب کبری(س)، افزود: معنویت، توجه به توحید و ولایت، بصیرت و شجاعت از مهمترین ویژگی های برجسته این بانوی بزرگ جهان اسلام است.

 

 

امام جمعه موقت بجنورد بیان کرد: حضرت زینب(س) با بصیرت و شجاعتی که داشت در سخت ترین شرایط، بنیان نظام سلطه آن زمان را درهم کوبید و رسوا کرد.

 

 

وی به روز امور تربیت اسلامی هم اشاره کرد و افزود: نظام جمهوری اسلامی بر مبنای نظام تربیتی اسلام بنا شده که این مهم باید در فرهنگ عمومی ما نمود پیدا کند.

 

 

حجت الاسلام جعفری در پایان به سفر مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران اشاره کرد و گفت: قطعا این سفر با اهداف خاصی انجام شده تا بتوانند در کنار آن، شیطنت دیگری داشته و یا امتیاز دیگری از نظام اسلامی بگیرند که باید مسئولان امر به این امر واقف باشند.

 

 

 

 

پایان پیام/140

منبع: شبستان

کلیدواژه: بجنورد خراسان شمالی خطبه نماز جمعه نماز جمعه ستاد تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۸۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر