Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، "امیرحسین‌ قاضی زاده هاشمی" روز جمعه در دیدار با فعالین فرهنگی و سیاسی استان در حسینیه حبیب بن مظاهر خرم‌آباد اظهار داشت: از ابتدای انقلاب تاکنون بر اساس مکتب امام خمینی(ره) یک نظام ولایی را پایه گذاری کردیم که نقطه آرمانی آن احیای دین مبین اسلام بود.

وی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب تجربه کافی نداشتیم و روش‌های جدیدی برای اداره کشور مورد نیاز بود که در گذشته این روش ها وجود نداشت، افزود: از همان ابتدای انقلاب امام‌خمینی (ره) ساختاری را ایجاد کرد که در این راستا نهادهای انقلابی ایجاد شد که بتواند اهداف انقلاب را پیش ببرند  اما از روش‌های ابداع شده توسط بنیانگذار انقلاب اسلامی فاصله گرفتیم و دستگاه های اجرایی بر نهادهای مردمی حاکم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی زاده هاشمی گفت: در این راستا اکنون یک نهاد انقلابی با محدودیت های زیادی با نام بسیج مستضعفین باقی مانده است.

نایب رییس مجلس تصریح کرد: اکنون زمان آن رسیده است که کارآمدی نظام اسلامی را در درون نظام اصلاح کنیم و رویکردها را تغییر داده و ظرفیت‌ها را شناسایی و جمع آوری کنیم و ایران قدرتمند را بسازیم.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: اکنون بر سر یک انتخاب بزرگ هستیم و روش اداره کشور باید تغییر کند همچنین باید مردم در اداره کشور سهیم باشد چرا که امام خمینی(ره) در ابتدای انقلاب کشور را به مردم سپرد و مردم انقلابی با مشارکت هم باید کشور را اداره کنند.

وی با اشاره به اینکه در طول هشت سال جنگ تحمیلی مردم توانستند این واقعه مهم را اداره کنند اظهار کرد: الگوی جریان مقاومت در عراق، سوریه و لبنان توسط مردم اداره می‌شود و به پیروزی رسیده است و این جریان فرهنگی را در قالب های مختلف باید پیاده سازی کنیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید به دنبال پیاده سازی حکومت عدل علی باشیم و باید به شعارهای انقلاب پایبند بود و امور باید به مردم سپرده شود.

وی افزود: باید دولت محلی را مردمان هر منطقه انتخاب کنند و حضور نخبگان می‌تواند در این راستا موثر باشد چرا که نظام شایستگی بسیاری دارد و باید افراد لایق انتخاب شوند.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مرکزگرایی در استان ها باعث شده که به جز کلانشهرها دیگر شهرستان‌ها پیشرفت نکنند و لرستان به علت مساله اشتغال و نرخ بالای بیکاری یک استان ویژه می‌باشد که از منابع طبیعی به علت نبود علم و فناوری و نبود سرمایه‌گذاری مناسب بی‌بهره مانده که موجب مهاجرت نیروی انسانی شده است.

وی با اشاره به اینکه نرخ سرمایه‌گذاری دولت باید بر اساس شاخص عقب ماندگی هر استان افزایش یابد گفت: دولت تنها ۱۵ درصد از سرمایه گذاری در قالب توسعه کشوری نقش دارد و ۸۵ درصد دیگر متعلق به بانک ها و بنگاههای غیردولتی و یا بخش خصوصی می باشد.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: سرمایه‌گذاری عظیم در برخی از استان‌ها صرفاً دولتی نیست و با مشارکت صندوق‌های سرمایه‌گذاری بزرگ داخلی و خارجی رخ می‌دهد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران لرستان اخبار کنکور قاضی زاده هاشمی ابتدای انقلاب سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: در بعد اقتصادی باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی خلیج فارس برای اشتغال‌زایی ودرآمدزایی برای کشور استفاده کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید‌محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در حاشیه جشنواره خلیج فارس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس از جهت‌ تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد و این مطلب از این دیرباز مطرح بوده است.

وی افزود: در دولت دهم تصمیم گرفته شد که جشنواره برگزار شود و هنرمندان بیایند به این مضمون و مسئله مهم بپردازند چرا که رهبر معظم انقلاب نیز نظرشان بر این بود که هر ایده، تفکر و اندیشه وقتی در قالب جذاب هنر جلوه کند دلنشین و ماندگار می‌شود و از این جهت این کار آغاز شد.

معاون رئیس جمهور گفت: امسال هم چهاردهمین جشنواره را شاهد هستیم و امیدواریم هر سال نسبت به گذشته با استفاده از تجربیات، این کار ژرف‌تر و عمیق تر و مبنایی‌تر برگزار و آثار متنوعی که هم بتوان در ایران و هم در خارج از کشور آنها را ارائه داد تولید شود.

وی کرد: علیرغم برخی توطئه‌ها که وجود دارد خلیج فارس همیشه به عنوان خلیجی که ایرانیان در آن سهم بسیار زیادی داشته‌اند باقی مانده و خواهد ماند.

حسینی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریاپایه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در بعد اقتصادی که حرف‌ها و راهبردهایی مطرح است و سیاست‌های آن ابلاغ شد باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی شامل خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی دریا استفاده کنیم تا بتوان فرصت شغلی ایجاد و برای کشور نیز درآمدزایی ایجاد کند.

وی ادامه داد: در مقایسه با سایر کشورها ما در حال حاضر از ظرفیت دریا و ساحل کمتر استفاده می‌کنیم از این جهت در این زمینه باید اهتمام جدی‌تری داشته باشیم و این جشنواره هم فرصتی است که همگان ترغیب شوند و نگاه‌ها به سمت خلیج فارس جذب شوند و همه در حوزه افزایش تولید مشارکت کنند.

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به شعار سال گفت: ما سرمایه‌دارانی در داخل و خارج کشور داریم که بایستی آنها را تشویق کنیم بیایند و در کشور خودشان و در مناطق مختلف سرمایه گذاری کنند که مشکلات کشور کاهش یابد.

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • رئیس جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد معارفه شد
  • کدام نمایندگان جلسه عصر مجلس را تعطیل کردند؟
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • انقلاب اسلامی دشمنان را مستهلک کرده است
  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود