Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ساخت صحن حضرت زینب (س) که بیشتر با عنوان صحن عقیله شناخته می‌شود، از ابتدای سال به دلیل شیوع ویروس کرونا و بسته شدن مرزهای دو کشور تا حد نسبتاً زیادی متوقف شد. اما مهندسان و کارفرمایان در این پروژه تمام همت و تلاش خود را به کار بستند تا از مدت زمان بهره برده وبا تعداد افراد محدودی که در آنجا حضور دارند پروژه را هدایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهندس محمدجواد گل محمدی مدیر پروژه ستاد بازسازی عتبات عالیات در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص پروژه صحن عقیله بنی هاشم گفت: تعدادی پروژه در کربلا در حال انجام است که صحن عقیله بنی هاشم یکی از آنها است.

وی ادامه داد: فعالیت‌های عمرانی این صحن تا ۴۰ درصد در سال جدید پیشرفت کرده است. در سازه‌های این پروژه ما اسکلت و استخوان بندی داریم که بقیه پروژه روی آن سوار شده است. اسکلت فلزی و بتن و سازه‌ها متشکل از ستون‌، تیرها و سقف است. در حال حاضر عمده کارهای سازه با بتن و میل گرد انجام می‌شود.

مدیر پروژه فعالیت‌های ستاد بازسازی عتبات ادامه داد: به دلیل شیوع کرونا شش ماه اول امسال نیرویی اعزام نشد اما تعدادی از نیروهایمان در صحن حضرت زینب (س) حضور داشتند و با همان تعداد کم فعالیت‌هایمان کما بیش انجام شد. بعد از شش ماه مجوزهایی گرفته شد و اعزام برای انجام فعالیت‌ها انجام شد.

کد خبر 5156140

منبع: مهر

کلیدواژه: کربلا صحن عقیله بنی هاشم ستاد بازسازی عتبات عالیات حضرت زینب س قرآن کریم ولادت حضرت علی ع ماه رجب قرآن ایام البیض فعالیت های قرآنی امام علی ع سازمان تبلیغات اسلامی کانون مساجد امامزاده صالح ماه مبارك رمضان حجت الاسلام محمد قمی نماز سازمان دارالقرآن الکریم صحن عقیله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۵۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!

از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۳ اردیبهشت ماه بارندگی‌ها در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

به گزارش مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روز‌های اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران