Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره روند کلاس‌های حضوری اول و دوم ابتدایی اظهار داشت: برنامه‌ای که برای حضور دانش‌آموزان کلاس اول و دوم ابتدایی داشتیم با تصویب شورای مدرسه بود و با توجه به شرایط هر منطقه استقبال دانش آموزان و خانواده آن‌ها متفاوت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مناطق و شهرهای کوچک، عشایری و روستایی که خانواده‌ها اغلب نمی‌توانند در زمینه یادگیری حمایتی از فرزند خود داشته باشد، استقبال خیلی بالا بوده است. 

وی ادامه داد: همچنین از سوی خانواده‌هایی که توانایی یاددهی به فرزندان خود را ندارند، درخواست شد که آموزش‌ها به شکل حضوری باشد، از این رو استقبال خوبی از سوی این خانواده‌ها صورت گرفت. در عین حال، در مناطق برخوردار با توجه به اینکه والدین امکان یادگیری به دانش‌آموزان را دارند، استقبال از کلاس حضوری کمتر بوده است. 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در خصوص تصمیم‌گیری شورای مدرسه در این باره افزود: البته ما موضوع را به شورای مدرسه واگذار کرده بودیم تا تصمیم‌گیری و ارزیابی را با توجه به وضعیت دانش آموزان و نسبت به یادگیری آن‌ها داشته باشند. طبیعتا اگر در منطقه‌ای تصمیم شورای مدرسه این باشد که دانش آموزان به کلاس نیاز ندارند که البته نظر والدین هم حائز اهمیت است، امکان دارد که روند به گونه دیگری جلو برود. 

حکیم‌زاده ادامه داد: در مجموع در مناطق کمتر برخوردار و روستاهای عشایری خوشبختانه تعداد بسیار زیادی از دانش آموزان اول و دوم دبستان در کلاس‌ها حضور پیدا می‌کنند. 

وی افزود: در مناطقی که امکان برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری فراهم شد، یک مقدار نگرانی‌هایمان کمتر شده است. به خصوص اینکه معلمان اعلام کردند که حتی با حضور اندک دانش آموزان در کلاس‌ها توانستند، نقاط ضعف و قوت آن‌ها را شناسایی کنند و ارزیابی‌های لازم را داشته باشند تا اگر لازم بود برای آن‌ها برنامه جبرانی داشته باشند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در مناطقی که دانش‌آموزان به صورت حضوری به کلاس درس نرفتند، نگرانی‌های ما در جای خودش باقی مانده است. این نگرانی‌ها  از چند جهت وجود دارد، اول اینکه بحث یادگیری مهارت‌های خواندن و نوشتن است که مبنایی برای یادگیری بعدی است. مورد بعدی که باعث نگرانی ما شده، این است که دانش‌آموزان در این شرایط دچار  انزوا و کم‌تحرکی شده‌اند.

حکیم‌زاده در خصوص نگرانی‌های ناشی از طولانی ماندن دانش‌آموزان در خانه گفت: بر اساس گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی که به سازمان‌ها ابلاغ شده و همچنین پژوهش‌هایی که در این زمینه صورت گرفته، ماندن در خانه آن هم طی یک مدت طولانی، آسیب‌های غیرقابل جبرانی خواهد داشت که ممکن است در کوتاه‌مدت قابل مشاهده نباشد، ولی در بلندمدت قطعا آثار خود را نشان می‌دهد. 

وی ادامه داد: برخی خانواده‌ها اعلام می‌کنند که فرزندانشان به خاطر ماندن زیاد و طولانی‌مدت در خانه و به علت انزوا و دور ماندن از دوستان، رفتارهای پرخاشگرانه‌شان افزایش پیدا کرده و تنش بین خانواده‌ها و دانش‌آموزان زیادتر شده است. 

حکیم زاده تاکید کرد: به همین دلیل است که در کشوری مثل انگلستان که شرایط دشواری از جهت شیوع کرونا انگلیسی دارد و اتفاقا ویروس انگلیسی  از آنجا شروع شده، اعلام کرده است با برنامه ریزی‌های انجام شده تا دو هفته دیگر مدارس‌شان را مجددا بازگشایی می‌کنند. 

وی درباره برگزاری امتحانات حضوری برای پایه اول و دوم در خردادماه اظهار داشت: ما سال گذشته همین برنامه را علی‌رغم شرایط دشوار و با توجه به تجربه کمتری که داشتیم، اجرا کردیم و امتحانات پایه نهم، دوازدهم و اول ابتدایی به صورت حضوری برگزار شد. خوشبختانه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی حین امتحانات، هیچ مشکلی هم گزارش نشد. 

حکیم زاده خاطرنشان کرد: ما به شکل سنتی امتحان نداریم، اما ارزیابی یادگیری دانش آموزان برای ما بسیار مهم است، بنابراین سعی می‌کنیم تا جایی که امکان دارد، این ارزیابی به صورت  آزمون‌های عملکردی و حضوری برگزار شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که آیا آموزش دروس اول و دوم ابتدایی تا پایان اسفند به اتمام خواهد رسید، گفت: این به وضعیت هر کلاس درس و برنامه‌ای بستگی دارد که معلم ارائه می‌دهد. نمی‌توان اظهار نظر قطعی داشت، اما آنچه برای ما مهم بوده، این است که تا وقتی همه محتوای درس تدریس نشده و اهداف یادگیری محقق نیافته، از نظر ما باید جریان آموزشی ادامه پیدا کند.

کد خبر 587451 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش آموزش از راه دور كرونا در ايران دانش آموز خانواده والدین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش آموزش از راه دور كرونا در ايران دانش آموز خانواده والدین آموزش و پرورش دانش آموزان شورای مدرسه خانواده ها حکیم زاده نگرانی ها اول و دوم کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۵۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد سعیدی پور در دیدار با نماینده مردم شریف دشت آزادگان، هویزه و بستا با تاکید بر تقویت روحیه جهادی برای ایجاد بستر مناسب برای ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در مناطق محروم و کم برخوردار، گفت: یکی از اولویت‌های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان، نشاندن لبخند شادی و رضایت بر چهره همه دانش آموزان است.

وی با اشاره به طرح‌های در دست اجرا در شهرستان‌های دشت آزادگان، هویزه و بستان، افزود: در دشت آزادگان ۱۲ مدرسه با ظرفیت ۴۷ کلاس درس درحال ساخت است.

سعیدی پور ادامه داد: در بستان ۸ مدرسه و در هویزه نیز ۸ مدرسه در حال ساخت است که با تکمیل آنها تا مهرماه امسال، ۷۱ کلاس درس به دانش آموزان این شهرستان‌ها تحویل داده خواهد شد.  

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان می‌گوید: در تلاش هستیم از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی صنایع برای تکمیل طرح‌ها استفاده کنیم و براساس برنامه ریزی‌های انجام شده، ۷۰ کلاس درس در مهرماه ۱۴۰۳ به دانش آموزان تحویل خواهیم داد.

دیگر خبرها

  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود