Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@21:57:27 GMT

تفکر «بایدن چه می‌گوید» را اصلا قبول نداریم

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۰۷۰۹

تفکر «بایدن چه می‌گوید» را اصلا قبول نداریم

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس امروز در افتتاحیه خط تولید انبوه نخستین گیربکس شش سرعته با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان استان قزوین اظهار کرد: همانطور که فرزندان در چندین حوزه قله‌ها را فتح کردند قطعاً درخودروسازی و صنایع دیگر هم می‌توانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: باید موانع را شناسایی و برطرف کنیم، باید توسعه متوازن داشته باشیم چرا که توسعه متوازن برازنده کشور ما است. ساختارها باید تغییر کند و باید استفادۀ حداکثری از بخش خصوصی انجام پذیرد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تمجید و تشکر از همکاری  وزیر صمت ادامه داد: با وجود خلع ۵ ماهه وزیر صنایع در وزارت صمت باروی کار آمدن وزیر جدید اوضاع صنعت سامان گرفت و با انگیزه مشغول فعالیت و نظرات‌شان منطبق با سیاست‌های کمیسیون صنایع و معادن مجلس است.

تالار پشتی با بیان اینکه زمانی که بخش خصوصی با تمام توان در میدان باشد تحریم هیچ اثری نخواهد داشت، افزود: تحریم تحمیلی خلاف قوانین بین المللی بوده و این آمریکا است که قوانین داخلی خود را به همه دنیا تسری می‌دهد و ما باید این دولت را با کمک مجلس، دولت، مقامات و فرهیختگان رسوای جهان کنیم.

وی با اشاره با حضور قوی و جدی کمیسیون صنایع و معادن در حوزه صنعت عنوان کرد: در حوزه صنایع حضور جدی و قوی داریم و با تمام توان و کاملاً هماهنگ در کنار دولت و وزارت صنایع هستیم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با تأکید بر همراهی کمیسیون صنایع در رفع مشکلات خودروسازی‌ها یادآور شد: خودروهای دیزلی به امنیت ملی ما وصل است و باید رفع مشکلات این حوزه جدی گرفته شود؛ جوانان ما می‌توانند گیربکس اتومات را بسازند برای این کار شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی را پای کار بیاورید و قطعاً گیربکس اتومات از ضروریات کشور است و قطعاً می‌توانیم آن را تولید کنیم.

اکبری تالارپشتی بیان کرد: به لطف خدا دربازدیدهای شهرک‌های صنعتی، تولیدکنندگان را بسیار با انگیزه دیدم و خوشبختانه مشکل اصلی ما تولید انبوه و نبودن مکان نگهداری تولیدات صنایع است و تنها نگرانی آن‌ها برداشته شدن تحریم‌ها برای واردات بی‌رویه بود.

وی با ابراز تأسف از منتظر ماندن برای اظهار نظر بایدن برای رفع مشکلات اقتصادی کشور  ابراز کرد: تفکر «بایدن چه می‌گوید» را اصلاً قبول نداریم و او باید ببیند ما چه می‌گوئیم چرا که آمریکا کشوری متجاوز، تروریسم و بی‌قانون است و با قد علم کردن اسلام ناب محمدی انشاءالله می‌توانیم آمریکا را شکست دهیم.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس کمیسیون صنایع و معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۰۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از نشريه اکسيوس، کنگره آمريکا به دادگاه کیفری بین‌المللی هشدار داد حکم بازداشت مقامات ارشد اسرائیلی با انتقام‌جویی آمریکا مواجه خواهد شد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژيم اسرائیل تا آنجا پیش رفته است که از بایدن خواسته است تا برای جلوگیری از صدور حکم مداخله کند. دیوان کیفری بین‌المللی در حال تحقیق درباره اتهامات جنایات جنگی علیه ارتش رژیم اسرائیل است.

کاخ سفید از اظهار نظر در مورد تماس نتانیاهو با بایدن خودداری کرد، اما گفت: دیوان کیفری بین المللی در این شرایط صلاحیتی ندارد و ما از تحقیقات آن حمایت نمی‌کنیم. 

مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه بیانیه‌ای صادر کرد و حکم‌های گزارش شده را «شرم‌آور» و «غیرقانونی» خواند.

جانسون گفت: «اگر دولت بایدن به چالش کشیده نشود، دیوان کیفری بین‌المللی می‌تواند قدرت بی‌سابقه‌ای برای صدور حکم بازداشت علیه رهبران سیاسی، دیپلمات‌های آمریکایی و پرسنل نظامی آمریکایی ایجاد کند و آن را به دست گیرد.»

جانسون از دولت بایدن خواست که «فوری و با صراحت از دیوان بین‌المللی کیفری بخواهد از اين اقدام خوداری و از هر ابزار موجود برای جلوگیری از چنین اقدام تحقیرآمیزی استفاده کند.

رئیس مجلس به چندین قانونگذار جمهوری خواه می‌پیوندد که در روز‌های اخیر به شدت از دیوان کیفری بین المللی انتقاد کرده اند.

یکی از اعضای مجلس نمایندگان جمهوریخواه به آکسیوس گفت که پیش نویس قانونی برای پاسخگویی به هر گونه حکمی در حال تدوین است.

مایکل مک کال، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا (تگزاس) به آکسیوس گفت که انتظار دارد نسخه‌ای از لایحه سناتور تام کاتن (R-Ark) برای تحریم مقامات دیوان بین المللی کیفری درگیر در تحقیقات ایالات متحده و متحدانش ارائه شود. 

برد شرمن، نماینده کالیفرنیا، گفت که ایالات متحده باید به این فکر کند که آیا ما یکی از امضاکنندگان اساسنامه رم باقی می‌مانیم - معاهده‌ای که دادگاه بین‌المللی کیفری را تاسیس کرد.

وی افزود: «ما باید در مورد گفتگو با برخی از کشور‌هایی که [پیمان] را تصویب کرده اند فکر کنیم که آیا می‌خواهند از این سازمان حمایت کنند یا خیر.

ریچی تورس، نماینده سرسخت طرفدار اسرائیل و سناتور جان فترمن هر دو از حکم‌های گزارش شده انتقاد کرده اند.

پرامیلا جایاپال، رئیس انجمن پیشرو، منتقد سرسخت اسرائیل، گفت: «دیوان بین‌المللی کیفری یک نهاد مستقل است و باید کار‌هایی را که آنها باید انجام دهند ادامه دهد».

مارک پوکان، یکی دیگر از منتقدان مترقی اسرائیل، گفت: این موضوع به کنگره مربوط نیست که به آنها بگوید چه کاری انجام دهند. 

دیگر خبرها

  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • فون درلاین: حمله نظامی اسرائیل به رفح کاملاً غیرقابل‌قبول است
  • کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به «رفح» غیر قابل قبول است
  • فون درلاین: حمله اسرائیل به رفح غیرقابل قبول است
  • ماموریت بلینکن در عربستان چیست؟
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد