Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،این نرم‌افزار راه‌کارهای اجرایی مناسب‌تری برای بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان‌ها ارائه می‌کند و گامی اساسی برای افزایش طول عمر مفید آن‌ها برمی دارد. محصول دانش‌بنیان مدل‌سازی مکان محور ساختمان‌ها با نام تجاری "نماساخت" توسط شرکت دانش بنیان فرا عمران نگار با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسعه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منوچهر منطقی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به پیاده‌سازی این محصول به صورت پایلوت در شرکت ایران خودرو و سازمان بنادر و دریانوری، گفت: با فرهنگ‌سازی مناسب می‌توانیم تمامی ساختمان‌های کشور را با استفاده از این محصول دانش‌بنیان مدل‌سازی کنیم.

وی افزود: این نرم‌افزار نقشی موثر در ارائه اطلاعات درست از معماری، شبکه‌های تاسیساتی ساختمان‌ها و اطلاعات سازه‌ای، ارائه می‌کند. این اطلاعات برای ساکنان بسیار مهم و اساسی است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: با توجه به اینکه اغلب پدیده‌ها در پروژه‌های ساختمانی دارای ماهیت مکانی (نقشه‌ای) است، استفاده از سیستم‌های مکانیزه‌ای که قابلیت مدیریت اطلاعات مکانی داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است.

منطقی همچنین بیان کرد: نرم‌افزار مدیریت اطلاعات ساختمان روشی مناسب برای گردآوری و نگهداری اطلاعات از بخش‌های مختلف پروژه‌های ساختمانی است. با استفاده از این نرم‌افزار اطلاعات مورد نیاز در دوره بهره‌برداری که با صرف هزینه‌های بسیار بالا به دست می‌آید، در دوره ساخت به راحتی و با کمترین هزینه قابل جمع‌آوری است.

 

گردآوری و نگهداری اطلاعات سازه‌ای

همچنین یاسر ابراهیمیان قاجاری، رئیس گروه توسعه فناوری‌های ژئوماتیک ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز درباره این محصول، گفت: این نرم‌افزار با بکارگیری فناوری‌های مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) و سامانه‌های اطلاعات مکانی (GIS)، روشی مناسب برای گردآوری و نگهداری اطلاعات سازه‌ای، معماری و شبکه‌های تاسیساتی ساختمان‌ها است.

«امکان جستجوی اطلاعات بر روی نقشه»، «امکان اندازه‌گیری محیط، مساحت و فاصله»، «امکان مشاهده اطلاعات مکانی در لایه‌بندی‌های مختلف»، «امکان تهیه گزارشات متنوع بر اساس اطلاعات توصیفی»، «امکان مشاهده عکس و سایر مستندات مرتبط با عوارض» از جمله مزایای استفاده از این نرم‌افزار است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مصرف سوخت مصرف انرژی شرکت دانش بنیان منوچهر منطقی نرم افزار خبرخوب ستاد توسعه فناوری نرم افزار فضایی و حمل ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۱۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری