Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان استقلال دانشکده علوم پزشکی اسدآباد را فرصت خواند و اظهار کرد: مردم باید منافع این استقلال را در حوزه بهداشت و درمان لمس کنند.

وی با اشاره به اینکه کمتر از ۶ ماه است که مسوولیت دانشکده را برعهده گرفتم و در این مدت سعی کردیم اقداماتی با کمک و همراهی معاونین، مدیران و کادر  بهداشت و درمان به ویژه در حوزه نظارت بر کرونا داشته باشیم گفت: خداوند را شاکریم امروز وضعیت قابل قبولی در کنترل کووید-۱۹ در شهرستان  به دست آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به ورود رشته‌های جدید به این دانشکده اشاره کرد و گفت: با تلاش همکاران و پیگیری‌های بسیار توانستیم ضمن تأیید هیات بورد وزارت بهداشت، رشته پرستاری را به دانشکده برگردانیم و تابستان سال آینده این رشته در دفترچه آزمون سراسری گنجانده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: موافقت کلان منطقه ۳ مبنی بر راه‌اندازی سه رشته کارشناسی مامایی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی و کارشناسی ارشد پرستاری گرایش داخلی- جراحی در هشت سال آینده از دیگر اقدامات حوزه آموزشی بوده است.

وی در ادامه با اشاره به پیشرفت قابل توجه پروژه دانشکده پرستاری در پنج ماه اخیر افزود: با اخذ ردیف بودجه‌ای در سال آتی این پروژه پیشرفت قابل قبولی خواهد داشت.

صالحی به پروژه پایگاه جاده‌ای فوریت‌های پزشکی روستای پیرملو اشاره‌ کرد و گفت: خاکبرداری این پروژه هفته گذشته آغاز شد.

وی با اشاره به ارتقای تخت بخش ICU بیمارستان قائم(عج) افزود: مناقصه نوسازی بخش مراقبت‌های ویژه نسبت به ارتقای تخت این بخش از ۴ به ۱۴ تخت برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با بیان اینکه استقلال سهم دارویی شهرستان اسدآباد که موجب کاهش تردد غیر ضرور به مرکز استان شده است افزود: پروسه ماده ۲۳ بیمارستان حضرت امیرالمؤمنین(ع) تکمیل شده و  اقدامات و مکاتبات لازم برای اخذ ردیف بودجه‌ای برای این پروژه به سازمان برنامه و بودجه ارائه شده است.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان موافقت به ایجاد رشته جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • موافقت دولت با راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار