Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت پتروپالایش کنگان با اشاره به اینکه واحد بازیابی اتان این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین واحد تأمین خوراک پتروشیمی‌ها به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: این واحد سالانه یک میلیارد دلار برای کشور درآمدزایی خواهد داشت.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، حمید قادری با اشاره به اینکه واحدبازیابی اتان پتروپالایش کنگان با حجم سرمایه 970 میلیون دلاری ساخته شده است، اظهار کرد: این واحد به‌عنوان فاز نخست شرکت پتروپالایش کنگان با ظرفیت سالانه 3 میلیون و 500 هزار تن راه‌اندازی شده و در حال تولید است و به‌زودی به بهره‌برداری رسمی می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه واحد بازیابی اتان، سالانه 21 میلیون تن خوراک را از فاز 12 پارس جنوبی دریافت می‌کند، افزود: سالانه 1.75میلیون تن اتان، یک میلیون تن پروپان، 500 هزار تن بوتان و 250 هزار تن پنتان در این واحد تولید می‌شود که درآمد حدود یک میلیارد دلار را برای کشور به همراه خواهد داشت.
استفاده حداکثری از توان داخل در فرآیند ساخت و اجرا
مدیرعامل شرکت پتروپالایش کنگان با تأکید بر اینکه 100 درصد طراحی و مهندسی و راه‌اندازی همه واحدها و بخش‌ها اعم از مهندسی پایه و مهندسی تفضیلی ازسوی شرکت‌های ایرانی انجام شده است، ادامه داد: در اجرای این طرح تلاش حداکثری برای استفاده از کالاهای ایرانی انجام و 65 درصد از تجهیزات از داخل کشور تأمین شده است.
قادری تصریح کرد: اجرای این طرح برای 3500 نفر در دوران ساخت و 622 نفر در دوران بهره‌برداری اشتغالزایی داشته است.
وی به تکمیل فاز طراحی، خرید و اجرای پروژه در سریع‌ترین زمان مطابق برنامه زمان‌بندی شده اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی واحد بازیابی اتان در بهمن 94 آغاز و در کمتر از پنج سال تکمیل شد.
مدیرعامل شرکت پتروپالایش کنگان با بیان اینکه شرکت سرمایه‌گذاری اهداف از شرکت‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی صنعت نفت به عنوان سهامدار اصلی شرکت پتروپالایش کنگان است، گفت: سرمایه این طرح از سوی سرمایه‌گذار اصلی و تسهیلات بانکی تأمین شده است.
قادری به ساخت واحد الفین در قالب فاز دوم شرکت پتروپالایش کنگان اشاره کرد و افزود: فاز دوم حدود 45 درصد پیشرفت دارد و امیدواریم تا سال 1401 به بهره‌برداری برسد.
مدیرعامل شرکت پتروپالایش کنگان، همجواری با پالایشگاه نهم فاز 12 پارس جنوبی را از ویژگی‌ این طرح عنوان کرد که آن را نسبت به طرح‌های مشابه متمایز می‌کند و ادامه داد: دسترسی به خوراک و تولید متنوع محصولات از ویژگی‌های این طرح در مسیر افزایش توان عملیاتی و پایداری تولید است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت پتروپالایش کنگان بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۵۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزو کشورهای برتر در سدسازی است | بهره برداری از سد و نیروگاه بزرگ ساخت ایران در سریلانکا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی اکبر محرابیان در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در کشور سریلانکا گفت: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های آبیاری و زهکشی است. در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب موفق شدیم بیش از ۹۵ درصد نیاز خود را در داخل کشور تأمین کنیم.

وی ادامه داد: در بخش برق بر اساس آمارهای آژانس بین‌المللی انرژی در حوزه تولید برق حرارتی ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان است؛ همچنین در بخش نیروگاه‌های برقابی به همت متخصصان ایرانی جزو کشورهای برتر جهان هستیم. تاکید می‌کنیم که در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها و کشورها در عرصه بین‌الملل می‌توان خیر و صلاح مشترک را آرمان قرار داد و عرصه‌های فنی و اقتصادی را انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشورها و ملت‌ها در نظر گرفت و از این طریق آسایش و رفاه را به آحاد مردم تقدیم کرد.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: به برکت این دستاوردها بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب و حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صدهای تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در ایران ساخته شده است. با توجه به ظرفیت کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب چند پروژه بزرگ را در کشورهای مختلف جهان یا در حال اجرا داریم یا به تمام رسانده‌ایم.

نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟ + تصاویر

وی گفت: به عنوان مثال در کشور تاجیکستان از پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده و از پروژه‌های در حال ساخت می‌توان به سد راغون به عنوان بزرگ‌ترین طرح عمرانی در جهان و به تعبیری مرتفع‌ترین سد جهان به ارتفاع ۳۳۵ متر و حجم ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی اشاره کرد.

وزیر نیرو گفت: امروز نیز سد و نیروگاه بزرگ اومااویا در کشور سریلانکا به بهره‌برداری می‌رسد. پروژه اوما اویا ۱۷۰۰ فرصت شغلی برای مردم سریلانکا ایجاد می‌کند و ساخت دو سد در این پروژه انجام خواهد شد.

طرح چند منظوره اوما اویا که هم اکنون با همت متخصصان دو کشور و توجه ویژه دولتمردان کشور سریلانکا آماده بهره برداری است، یک پروژه پیچیده بود که از جمله اهداف احداث آن می‌توان به تولید ۱۲۰ مگاوات برق، احداث دو سد با کاربرد انتقال میان حوضه‌ای آب، تامین آب شرب بخشی از مردم و تامین آب برای ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی اشاره کرد. اجرای موفق پروژه چند منظوره اومااویا می‌تواند مقدمه‌ای برای توسعه همکاری‌های ایران و سریلانکا در سایر پروژه‌های مشابه دیگر باشد.

کد خبر 846945 برچسب‌ها وزارت نیرو سد ایران سریلانکا

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • بهره برداری از توقفگاه خودرو‌های سنگین شهرک دانش، به زودی
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • بیش از ۱۹ هزار واحد مسکونی در سمنان در حال ساخت است
  • تلاش شبانه روزی برای ساخت و بهره برداری از طرح‌های عمرانی کلانشهر شیراز
  • بهره برداری از ۶ واحد نان کامل در ایلام
  • ایران جزو کشورهای برتر در سدسازی است | بهره برداری از سد و نیروگاه بزرگ ساخت ایران در سریلانکا
  • شش امضا برای واگذاری رسمی استقلال (عکس)
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • پرسپولیس و استقلال به صورت رسمی به بخش خصوصی واگذار شد