Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمایت از اقشار آسیب پذیر بارها از سوی بزرگان توصیه شده است به طوری که بسیاری از بزرگان را به عنوان نمادهای آن می شناسند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس اجتماعی شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، حمایت از اقشار آسیب پذیر یکی از سنت های نیکویی است که در فرهنگ ما جایگاه ویژه ای دارد. این سنت نیکو بارها از سوی بزرگان توصیه شده است به طوری که بسیاری از بزرگان را به عنوان نمادهای آن می شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از بزرگ ترین نمادهای حمایت از ایتام، حضرت علی(ع) است. روایات متعددی در خصوص حمایت های ایشان از ایتام نقل شده است و همین هم موجب شده تا وقتی نامی از ایتام و حمایت از آنان می آید، همیشه نام امیر المومنین علی(ع) هم می آید.

ادامه دادن راه این امام بزرگوار و دیگر بزرگانی که به حمایت از ایتام توصیه های فراوانی کرده اند، امروز هم میسر است. می توان از طرق مختلف دست یتیمی را گرفت و او را از مشکلاتی که ممکن است با آن روبرو شود، حفظ کرد.

طرف اکرام ایتام یکی اقدامات نیکویی است که می توان از طریق آن به این سیره ائمه و بزرگان عمل کرد.

طرح پویش ایران مهربان

محسن رخصی در گفتگو با خبرنگار مرصاد درباره اهمیت طرح اکرام ایتام اظهار داشت: حمایت از کودکان یتیم با هدف تامین نیازمندیهای آنها در زمینه های مختلف صورت می گیرد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) کرمانشاه افزود: در این طرح افراد خیر و نیکو کار حمایت مالی از یک یا چند یتیم را جهت رفع مشکلات مادی و معنوی آنها بر عهده می گیرند.

وی خاطر نشان کرد: به همین منظور طرح پویش ایران مهربان که در قالب طرح اکرام ایتام است از ابتدای مهرماه امسال با هدف جذب پدران معنوی برای حمایت از ایتام و فرزندان محسنین به اجرا درآمده است و مورد استقبال خوب خیرین، نیکوکاران و حامیان قرار گرفته است.

رخصی تعداد ایتام و محسنین تحت حمایت در استان را ۱۴ هزار نفر عنوان کرد وگفت: این تعداد تحت حمایت ۳۵ هزار و یک حامی قرار دارند.

وی ادامه داد: سعی ما بر این است که تعداد حامیان را در استان کرمانشاه به ۳۷ هزار نفر به منظور حمایت از ایتام و فرزندان محسنین برسانیم.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کرمانشاه افزود: تا کنون سرانه پرداختی به ایتام ۳۵۰ هزارتومان رسیده و تلاش ما این است که با جذب حامیان بیشتر این سرانه برای هر فرزند یتیم و نیازمند را به ۷۵۰ هزار تومان برسانیم.

وی خاطر نشان کرد: هدف از پویش ایران مهربان این است که در بهار ۱۴۰۰ هیچ فرزند یتیم و محسنینی را بدون حامی در استان نداشته باشیم و با توجه به عنایتی که مردم استان کرمانشاه دارند، رسیدن به این هدف دور از انتظار نیست.

رخصی همچنین به هفته احسان و نیکوکاری اشاره کرد و افزود: از پنج شنبه ۱۴  اسفندماه هفته احسان و نیکوکاری آغاز می شود که به مدت یک هفته کمیته امداد آماده جمع آوری کمک های مردم برای خانواده های تحت حمایت است.

وی بیان داشت: به این منظور بیش از ۱۱۰ پایگاه برای جمع آوری کمک های مردمی در نظر گرفته شده است.

رخصی گفت: هم استانی های عزیز می توانند با شماره گیری کُد #۱*۸۸۷۷* و یا با استفاده از نرم افزار "آپ" کمک های خیرخواهانه خود را واریز کرده و یا می توانند این کمک ها را به شماره حساب ۰۱۰۹۳۹۰۹۳۹۰۰۹ و یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۳۹۶۲۷ واریز کنند.

چگونه در طرح اکرام ایتام و محسنین شرکت کنیم؟

شهرام کیهانی در گفتگو با خبرنگار مرصاد در خصوص جزئیات نحوه حمایت مردم از کودکان ایتام و محسنین گفت: در کرمانشاه حدود ۱۴ هزار فرزند ایتام و محسنین داریم.

رئیس اداره اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد استان کرمانشاه افزود: فرزندان محسنین به دلایل مختلف از جمله بیماری صعب العلاج سرپرست خانوار و یا متارکه و هر دلیل دیگری مادر سرپرست خانواده است که تحت پوشش قرار می گیرند.

وی خاطر نشان کرد: حامیانی که در طرح ایتام و محسنین ثبت نام می کنند برای هر فرد یک کد شناسه تعیین می شود و کودکان نیز شناسه ای دارند و مبلغ واریزی مستقیم به حساب کودکان واریز می شود.

کیهانی بیان داشت: حامیان باید حداقل ماهانه ۱۰ هزار تومان پرداخت کنند اما گاهی برخی از حامیان بیش از این مقدار پرداخت می کنند.

وی ادامه داد: حامیان می توانند از طریق مراجعه سایت www.ekram.emdad.ir و یا سامانه پیامک ۳۰۰۰۳۳۳۳۸۳ و یا ارتباط با مراکز کمیته امداد ثبت نام کنند.

کیهانی افزود: افرادی که حامی یک یا چند کودک یتیم می شوند در طی حمایت، مبالغ واریزی حامی مستقیم به حساب فرزندان تحت حمایت واریز می شود.

وی گفت: همچنین شرایطی فراهم شده که حامی می تواند خانواده تحت پوشش خود را رصد کند تا شاهد رشد ایتام با کمک های خود باشد.

رئیس اداره اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد استان کرمانشاه اظهار داشت: کمیته امداد شرایطی فراهم کرده تا حامیان از طریق مددکاران به صورت تصویری و یا از نزدیک با خانواده های ایتام ارتباط برقرار کنند تا با مشکلات آنها آشنا شوند.

وی به اجرای طرح پویش مهربان اشاره کرد و گفت: استان کرمانشاه در این طرح جایگاه خوبی دارد و تمام دستگاههای مختلف از جمله اصناف، بازاریان، ورزشکاران، جامعه پزشکان و سایر دستگاهها پای کار بودند و امیدواریم این کمک ها ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان کرمانشاه حمایت از ایتام ایتام و محسنین اکرام ایتام کمیته امداد تحت حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۶۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند

ایسنا/اردبیل مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: ارزشگذاری به بزرگان و اهمیت دادان به خدمات آنان، جامعه را فاخر می‌کند.

رضوان باقلاچی، ۱۶ اردیبهشت در آیین تقدیر از مفاخر قرآنی استان اردبیل با محوریت تجلیل از مقام شامخ حجت الاسلام و المسلمین شیخ جمال تعدیلی، مفسر برجسته قرآن کریم که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی جهاد دانشگاهی اردبیل و به همت معاونت فرهنگی این نهاد انقلابی برگزار شد، گفت: استاد تعدیلی تمثال واقعی خضوع است و مصداق آن، تجلیل از ۳۱ چهره برگزیده استان به‌مناسبت سی و یکمین سالگرد پیروزی شکوهند انقلاب اسلامی است که ایشان علی رغم اینکه یکی از این شخصیت ها بودند اما به دلیل ایحاد فرصت برای دیگران انصراف دادند.

وی با قدردانی از جهاد دانشگاهی به دلیل برگزاری این رویداد ارزشمند، اذعان داشت: وظیفه ما در برابر استاد تعدیلی سنگین است و باید برنامه ویژه‌ای برای بزرگداشت ایشان تدارک دیده شود.

در ادامه، حجت الاسلام باقری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، وجود استاد تعدیلی را خیر و برکت برای استان و خدمات ایشان را ذخیره آخرت دانست.

وی افزود: استاد تعدیلی از شخصیت های برجسته علمی و قرآنی استان هستند که امیدواریم از وجود ایشان بدرستی برای نوجوانان و جوانان بهره‌برداری شود.

تفسیر دعای کمیل استاد تعدیلی مغفول مانده است

حجت الاسلام طهماسبی، رئیس اداره قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی استان نیز گفت: کلاس‌های درس استاد تعدیلی سرشار از نظم، وقت شناسی و دقت ایشان است به گونه ای که در شرایط حساس و تعطیلات نیز در کلاس ها دایر می شوند.


وی ادامه داد: استاد تعدیلی در حوزه تفسیر چندین سال تحقیق و پژوهش کرده و به ادبیات عرب مسلط و در این زمینه صاحب نظر می باشد که در شمال غرب کشور بی بدیل است.
رئیس اداره قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی استان اظهار کرد: تفسیری بسبار زیبا از استاد وجود دارد که متاسفانه مغفول مانده و ضرورت دارد نسبت به آن برنامه ریزی شود.


تواضع و گمنامی استاد تعدیلی برای ما درس و الگو است


در ادامه دکتر عباس فنی اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه استاد جمال تعدیلی در عین حال که چهره حوزوی است، چهره دانشگاهی نیز می باشد، گفت: پیش بینی ما این است که این جلسه مقدمه ای برای تجلیل بالاتر و والاتر از ایشان در دانشگاه ها باشد.


وی بیان کرد: از سال ۱۳۶۵ که در مسجد تازه میدان از تفسیر ایشان بهره مند می شدیم، شدت تواضع و گمنامی ایشان خصلتی است که برای ما درس و الگو است.
فنی اصل تصریح کرد: استاد تعدیلی هرگز به دنبال کسب مقام و مطرح شدن نبودند و در قلب ها جای دارند.

در ادامه این آیین، حجت الاسلام مصلح نیا، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز بیان کرد: در جامعه‌ای که در آن فرهنگ قدردانی جاری نباشد، تولید تمدنی اتفاق نمی‌افتد.

وی ادامه داد: تقدیر را باید در همه جوانب داشته باشیم و همه ما باید افتخار کنیم که شاگرد مکتب جعفری هستیم.

همچنین حجت الاسلام غلامی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل نیز در تجلیل از استاد تعدیلی گفت: برای تقدیر از ایشان نمی توان واژه ای یافت چرا که ایشان مصداق آیه شریفه «وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ» هستند یعنی هر لحظه و هر زمان استاد تعدیلی برای ما درس است و در هر جا گیر کنیم به یاد استاد تعدیلی می‌افتیم.

در خاتمه این مراسم با اهداء الواح سپاس و هدایایی توسط جهاد دانشگاهی، اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، اوقاف و امور خیریه، فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی، معاونت فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی و سایر دستگاه‌های اجرایی از مقام استاد شیخ جمال تعدیلی تجلیل و تکریم شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ٣٨ میلیارد تومانی حامیان به کودکان یتیم ایلامی
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • گردآوری دانشنامه شیراز در هفت جلد
  • حمله پلیس آلمان به دانشجویان حامی فلسطین
  • کمک ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان معلمان به ایتام