Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-04@15:05:04 GMT

چشم انداز بورس همچنان نزولی!

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۶۴۹۵

دیروز شاخص کل بورس ۱۱ هزار و ۸۵۵ واحد ریزش کرد که بیشترین میزان افت شاخص از زمان تغییر دامنه نوسان از ۲۵ بهمن به این سو است. به نظر می‌رسد نه تنها نزول تدریجی شاخص ادامه دارد بلکه این روند کمی پرشتاب‌تر هم شده است.

روز شنبه شاخص کل بورس ۱۱ هزار و ۸۵۵ واحد افت کرد و به رقم یک میلیون و ۱۹۳ هزار واحد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص کل هم‌وزن نیز هزار و ۱۰ واحد نزول کرد و در رقم ۴۳۳ هزار و ۳۸۵ واحد ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس ۱۳۰ واحد ریزش کرد و به رقم ۱۶ هزار و ۹۸۶ واحد رسید.

در پایان معاملات ‌روز شنبه، ۳۳ نماد رشد قیمت و ۳۷۹ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۶ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۷۶ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت‌های سرمایه‌گذاری شفا دارو (شفا)، سامان گستر اصفهان (ثامان)، و داروسازی اکسیر (دلر)‌ بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت‌های سرمایه‌گذاری اعتلای البرز (اعتلا)، هتل پارسیان کوثر اصفهان (گکوثر) و کابل البرز (بالبر) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای وآذر (سرمایه‌گذاری آذربایجان)، تاپیکو (سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین) و بالبر (کابل البرز) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، موسسه اعتباری ملل (وملل) و سرمایه‌گذاری صبا تامین (صبا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

عرضه و تقاضای بورس در انتهای معاملات روز شنبه، علامتی کارآمد برای پیش بینی عرضه و تقاضای بازار سهام در روز یک‌شنبه است. در پایان معاملات روز شنبه بازار با مازاد عرضه ۴ هزار و ۱۲۹ میلیارد تومانی بسته شد.

رشد ارزش صف‌های بازار

در پایان معاملات شنبه ۴۰۶ نماد صف فروش داشتند و تعداد نمادهای صف خرید ۱۵ بود. دیروز ارزش صف‌های خرید نسبت به روز چهارشنبه ۴۸ درصد افزایش یافت و به رقم ۳۰۱ میلیارد تومان رسید. ارزش صف‌های فروش نیز ۳۶ درصد افزایش یافت و ۴ هزار و ۴۳۰ میلیارد تومان شد.

بیشترین تقاضاها

در روز شنبه شرکت فراوری معدنی اپال کانی پارس (اپال) بیشترین صف خرید را داشت و با صف‌ خرید ۱۴۰ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از اپال، رافزا (رایان هم افزا) و غگیلا (پگاه گیلان) بیشترین صف خرید را داشتند.

بیشترین عرضه‌ها

دیروز بیشترین صف فروش نیز به برکت (شرکت دارویی برکت) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۱۷۰ میلیارد تومانی داشت. پس از برکت، فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) و دی (بانک دی) بیشترین صف فروش را داشتند.

پیش بینی بورس امروز

دیروز برای نهمین روز متوالی شاخص بورس نزول کرد. افت ۱۱ هزار و ۸۵۵ واحدی بیشترین میزان افت شاخص از زمان تغییر دامنه نوسان از ۲۵ بهمن به این سو است. در واقع می‌توان گفت نه تنها نزول تدریجی شاخص ادامه دارد بلکه این روند کمی پرشتاب‌تر هم شده است.

روز گذشته رقم خروج پول حقیقی ۸۳۷ میلیارد تومان بود که بالاترین رقم در ۷ روز معاملاتی گذشته از ۲۸ بهمن به این سو است. در پایان معاملات شنبه ارزش صف‌های فروش باز هم بیش از صف‌های خرید بود و بازار با مازاد عرضه سنگینی بسته شد.

همچنین سهم معامله‌گران حقیقی از فروش‌ها بیش از سهم آن‌ها از خریدها بود. در سمت تقاضا، ۵۷ درصد خریدها توسط معامله‌گران حقیقی و ۴۳ درصد توسط معامله‌گران حقوقی انجام شد. در سمت عرضه نیز ۸۸ درصد فروش‌ها توسط معامله‌گران حقیقی و ۱۲ درصد توسط حقوقی‌ها انجام شد.

شاخص کل به کانال ۱.۱ میلیونی سقوط کرد تا بار دیگر سطح حمایت یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی را از دست بدهد. سطح حمایتی که به گفته برخی از تحلیل‌گران تکنیکی می‌تواند به سقف مقاومت تبدیل شود و این بار بازگشت شاخص به کانال بالاتر سخت‌تر شود. سطح حمایت بعدی که این تحلیل‌گران معرفی می‌کنند رقم یک میلیون و ۱۷۰ هزار واحد است. در نتیجه با توجه به سقوط شاخص در روز شنبه و تداوم خروج پول حقیقی از بورس چشم انداز بازار همچنان نزولی باقی ماند.

 

اقتصادنیوز/

برچسب ها: بورس ، بازار بورس ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000N4R

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بورس بازار بورس بازارنیوز پایان معاملات سرمایه گذاری معامله گران ارزش صف بیشترین صف روز شنبه شاخص کل صف فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با افزایش یک میلیون تومانی به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز با افزایش یک میلیون تومانی به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می‌رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان افزایش یافته و ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۲ میلیون تومانی، ۸۰۵ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ بدون تغییر، یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۲ میلیون تومانی، ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر، به قیمت ۸۳۵ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۹۷۵ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، با افزایش ۵ میلیون تومانی یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۶۴۵ میلیون تومان و راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۲ میلیون تومانی ۴۴۰ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۲ میلیون تومانی ۴۱۰ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۲ میلیون تومانی ۸۲۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم ۸۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار به قیمت ۸۱۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۲ میلیون تومانی به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۲ میلیون تومانی به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901872

دیگر خبرها

  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول