Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@10:36:54 GMT

همه ایرانی ها تجربه تزریق واکسن‌های رازی را دارند

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۸۲۴۱

همه ایرانی ها تجربه تزریق واکسن‌های رازی را دارند

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در مراسم آغاز تست انسانی دومین واکسن ایرانی کرونا گفت: با بروز علائم بیماری کرونا مانند همه بیماری‌ها نسبت به آن مسؤولیت داریم تا با تولید واکسن به همکارانمان در بخش درمان کمک کنیم.

خاوازی با بیان اینکه در ابتدای شروع کار امیدوارانه به این موضوع نگاه نشد ولی انگیزه در دانشمندان جوان دیده شد گفت: بخش هایی از این کار لطف خداوند بود تا کارها دقیق پیوند بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی یک واکسن و الزامات آن بسیار پیچیده است و داده‌های رازی به کمک ما آمد و از اسفند تا فروردین کار طراحی صورت گرفت.  

وی ادامه داد: راه انتقال میمون به کشور برای آزمایش‌های حیوانی سخت بود. در ایران با بالاترین تعداد میمون آفریقایی کارآزمایی حیوانی صورت گرفت. آزمون های پیش بالینی در نهایت تمام شد و پرونده به وزارت بهداشت ارسال شد. از دکتر نمکی در این راستا تشکر می کنم و برای این تیم پدری کردند.

خاوازی ادامه داد: لحظه به لحظه پرونده ها بررسی شد و گواهینامه اخلاق و ورود به آزمایش بالینی صورت گرفت. این واکسن نوترکیب چند ویژگی دارد. همه مردم ما بدانند همه ما ایرانی ها واکسن موسسه رازی را در گذشته اعم از پدران و پدربزرگ ها تاکنون تزریق کرده اند. 

وی با بیان اینکه حجم تزریق بسیار کم است و دو دهم میلی لیتر است گفت: فقط به واکسن فکر نمی کنیم. واکسن شخص را ایمن می کند و زنجیره انتقال ویروس را باید قطع کند که دوز استنشاقی است و در دنیا ما در این خصوص جلوتر هستیم. ویژگی دیگر این است که ویروس وارد بدن نمی شود و یکی از مطمئن ترین و امن ترین ها است. همچنین این واکسن اگر از آزمایش بالینی خارج شودبا هیچ واکسن تزریقی دیگر تداخل ندارد.

خاوازی افزود: در مراحل پیش بالینی با وسواس زیادی پیش رفتیم و از وزارت بهداشت می خواهیم با وسواس پیش برود و هر کجا مشکل داشت به عقب باز می گردیم و باز طراحی می کنیم. جهش هایی رخ می دهد و این پلتفرم قابلیت باز طراحی درخصوص جهش ها دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی تزریق واکسن کووپارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۸۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد/ سینما و تئاتر هنر فردی نیست
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد