Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینای همدان گفت: طبق پروتکل سازمان بهداشت جهانی(who)، استفاده از یک ماسک کافی است و از طرفی استفاده از ماسک‌های متعدد باعث کاهش اکسیژن‌رسانی به مغز می‌شود.

دکتر محمد طاهری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به طور حتم هر چه تعداد ماسک‌ها بیشتر باشد، در برابر عبور میکروب مقاوم‌تر خواهد بود اما تاکنون در هیچ مقاله‌ای بیان نشده که شانس ابتلا به کروناویروس در افرادی که یک ماسک استفاده می‌کنند، بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهری تصریح کرد: هر قدر تعداد ماسک بیشتر شود، میزان اکسیژن رسانی به مغز کاهش پیدا می‌کند و خود این مسئله می‌تواند عوارضی مانند سردرد، سرگیجه و کاهش اکسیژن خون را در پی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: طبق پروتکل who استفاده از یک ماسک ایمن که ملت‌بلون دارد، کافی است و احتمال دارد صحبت‌هایی که در استفاده از ماسک‌های پارچه‌ای در کنار ماسک‌های پرستاری مطرح می‌شود، جنبه‌ تجاری داشته باشد.

طاهری در رابطه با نحوه توزیع واکسن کرونا در استان، بیان کرد: طبق پروتکل وزارت بهداشت که در سراسر استان‌ها لازم‌الاجراست، اولویت با پزشکان عفونی و متخصصان بیهوشی است چراکه این افراد به صورت مستقیم در ICU با بیماران بدحال در ارتباط هستند.

وی با بیان اینکه متخصصان داخلی، طبّ اورژانس و  پرستارها نیز در اولویت‌های بعدی تزریق واکسن کرونا هستند، خاطرنشان کرد: در واکسیناسیون عمومی هم افرادی که دیابت دارند یا پیوند عضو انجام دادند، زودتر از سایر افراد واکسن دریافت می‌کنند.

 سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا مطرح کرد: سه هفته پیش یک مرحله واکسن به استان همدان داده شد که تجویز آن هم به صورت کامل صورت گرفت، اواسط هفته قبل هم تعدادی واکسن دریافت کردیم و در حال تجویز آن هستیم.

طاهری در پایان اظهار کرد: زمان‌بندی مشخصی برای توزیع واکسن کرونا نداریم، هر چقدر تعداد واکسن بیشتری از وزارت بهداشت دریافت کنیم، سرعت واکسیناسیون هم بیشتر می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس استانی اجتماعی ماسك همه باهم علیه کرونا واکسیناسیون واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • رانندگی بعد از قلیان اکسیژن ممنوع!/ بیش از ۱۵ سال روی قلیان اکسیژن مطالعه شده است
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • گلایه امام جمعه یاسوج از فرسودگی ناوگان حمل و نقل شهری
  • گلایه امام جمعه یاسوج از فرسودگی ناوگان حمل و نقل شهری یاسوج