Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@03:34:39 GMT

برداشت یک درصدی فولاد مبارکه از زاینده رود

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۹۳۱۲

برداشت یک درصدی فولاد مبارکه از زاینده رود

شهرام نخعی، رئیس مشترکین درآمد شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: فولاد مبارکه با افزایش بیش از سه برابری تولید، یک درصد از آب رودخانه را برداشت می‌کند و این میزان مصرف آب در بین تولیدکنندگان فولاد داخلی و خارجی یک شاخص و الگو محسوب می‌شود.

به گزارش ایمنا، شهرام نخعی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین شرکت فولادساز کشور است، اظهار کرد: تلاش شرکت فولاد مبارکه برای اجرای پروژه‌های بهینه سازی مصرف آب و کاهش برداشت آب خام از زاینده رود و همچنین کاهش مصرف آب در فرایندهای تولید، بزرگترین واحد صنعتی کشور را با رکورد کمترین میزان مصرف آب در میان شرکت‌های داخلی و خارجی معرفی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مصرف آب در شرکت فولاد مبارکه نسبت به متوسط مصرف آب شرکت‌های بزرگ فولادی جهان بسیار کمتر است. در فولاد مبارکه مصرف آب به ازای هر تن تولید حدود سه مترمکعب است و با سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد ریالی در ایجاد شبکه فاضلاب، جمع آوری، تصفیه و بازچرخانی پساب ۹ شهر اطراف شرکت فولاد مبارکه را تأمین می‌کند.

رئیس مشترکین درآمد شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: میزان ۳۰ درصد از آب مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه از محل بازچرخانی پساب‌های تصفیه شده شهرهای اطراف تأمین می‌شود.

نخعی به اصلاح فرایند تولید و ایجاد سیستم بازچرخانی آب در شرکت فولاد مبارکه اشاره کرد و افزود: فولاد مبارکه اولین کارخانه‌ای است که قبل از شروع فرایند تولید خود، اقدام به احداث تصفیه خانه پساب صنعتی کرد.

برداشت یک درصدی فولاد مبارکه از زاینده رود

وی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه با افزایش بیش از سه برابری تولید، یک درصد از آب رودخانه را برداشت می‌کند، تصریح کرد: این میزان مصرف آب در بین تولیدکنندگان فولاد داخلی و خارجی یک شاخص و الگو محسوب می‌شود.

پیشتازی فولاد مبارکه در بازچرخانی آب در بین فولادسازان جهان

رئیس مشترکین درآمد شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به پیشتازی فولاد مبارکه در بازچرخانی آب در بین فولادسازان جهان اظهار داشت: مقدار سهم مصرف آب در کشور ۹۶.۳۷ میلیارد مترمکعب در سال است که در این میان کشاورزی سهم ۸۸.۸۳ درصد مصرف آب را دارد و مصرف شرب عمومی با ۸.۳۳ درصد و مصرف آب در بخش صنعت ۲.۷۴ درصد است.

نخعی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه همزمان افزایش تولید را با کاهش مصرف آب پیش برده است، گفت: فولاد مبارکه با راه اندازی پروژه‌های بازچرخانی پساب‌های صنعتی در بین کشورهای جهان پایین‌ترین سرانه مصرف آب را دارد و با گسترش تصفیه خانه‌ها و جمع آوری پساب‌های فاضلاب شهرهای مجاور مقدار آب مصرفی فولاد مبارکه به حداقل ممکن رسیده است.

دریافت نیمی از سهمیه آبی؛ توسط فولاد مبارکه

وی با اشاره به اینکه شرکت فولاد مبارکه طبق قرارداد می‌تواند ۴۰ میلیون مترمکعب آب دریافت کند، گفت: با استفاده از بازچرخانی و استفاده از پساب شرکت فولاد مبارکه ۲۰ میلیون مترمکعب از سهم خود را دریافت می‌کند.

رئیس مشترکین درآمد شرکت آب منطقه‌ای اصفهان افزود: در خشکسالی سال ۱۳۹۷، شرکت فولاد مبارکه با کاهش تولید، میزان آب مورد نیاز خود را به ۱۴ میلیون مترمکعب از سهم ۴۰ میلیون مترمکعبی خود کاهش داد.

الگو قرار گرفتن فولاد سبا در مصرف سایر صنایع

نخعی در ادامه اشاره کرد: اگر اعتقاد واقعی داریم که آلودگی محیط زیست و مصرف آب تأثیر مستقیم بر سلامتی جامعه انسانی و بوم زیست دارد بایستی روند و رویه‌های سازگاری با محیط زیست در فولاد مبارکه و شرکت‌های زیرمجموعه از جمله فولاد سبا الگوی صنایع کشور و استان قرار گیرد تا شعار حفظ محیط زیست به منصه ظهور و عمل برسد.

لازم به توضیح است وضعیت بارش‌ها در سال آبی زراعی جدید و همچنین ذخیره سد زاینده رود حاکی از بروز تنش‌های آبی در ماه‌های آتی است و یک بار دیگر لزوم بسیج همگانی برای اصلاح ساختار مصرف و تقاضای آب را یادآوری می‌کند.

کد خبر 478093

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فولاد مبارکه شرکت فولاد مبارکه اصفهان شرکت فولاد مبارکه گروه فولاد مبارکه زاینده رود شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت فولاد مبارکه فولاد مبارکه میلیون مترمکعب زاینده رود مصرف آب آب در بین یک درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.
مسعود اسدی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.
او با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.
انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.
از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور می‌خواهیم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول