Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در مراسم آغاز تست انسانی دومین واکسن ایرانی کرونا اظهار کرد: ما با شروع کرونا بر خود وظیفه می‌دانستیم تا با تولید واکسن به همکارانمان در بخش پیشگیری کمک کنیم.

خاوازی گفت: در ابتدای شروع کار امیدوارانه به این موضوع نگاه نشد، ولی انگیزه در دانشمندان جوان دیده شد و بخش‌هایی از این کار لطف خداوند بود تا کار‌ها دقیق پیش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی یک واکسن و الزامات آن بسیار پیچیده است، براین اساس داده‌های رازی به کمک ما آمد و از اسفند تا فروردین کار طراحی صورت گرفت.

او ادامه داد: راه انتقال میمون به کشور برای آزمایش‌های حیوانی سخت بود. در ایران با بالاترین تعداد میمون آفریقایی کارآزمایی حیوانی صورت گرفت. آزمون‌های پیش بالینی در نهایت تمام شد و پرونده به وزارت بهداشت ارسال شد.

خاوازی گفت: لحظه به لحظه پرونده‌ها بررسی شد و گواهینامه اخلاق و ورود به آزمایش بالینی صورت گرفت. 

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: این واکسن نوترکیب چند ویژگی دارد؛ اول اینکه حجم تزریق آن بسیار کم ( حدود ۰.۲ میلی لیتر) است. ویژگی دوم دوز استنشاقی این واکسن است؛ باید توجه کرد که واکسن شخص را ایمن می‌کند اما ما باید زنجیره انتقال ویروس را هم قطع کنیم که دوز استنشاقی واکسن "رازی کووپارس" برای همین منظور است و ویروس وارد بدن نمی‌شود. این یکی از مطمئن‌ترین و امن‌ترین‌ روش‌هاست و ما در دنیا در این خصوص جلوتر هستیم.

خاوازی افزود: در مراحل پیش بالینی با وسواس زیادی پیش رفتیم؛ از وزارت بهداشت می‌خواهیم که هر کجا مشکل داشت به ما اعلام کند تا به عقب باز ‌گردیم و مجدد طراحی ‌کنیم زیرا این پلتفرم در خصوص جهش‌ها، قابلیت باز طراحی دارد.

گفتنی است این واکسن امروز به دو نفر از داوطلبان  تزریق خواهد شد. این تزریق به صورت انتخابی صورت می‌گیرد. در دوره دوم تزریق واکسن به ۱۲۰ نفر در گروه‌های ۳۰ نفره انجام می‌شود که ۳۳ روز زمان می‌برد. تزریق سوم یعنی فاز استنشاقی در روز ۵۳ صورت می‌گیرد. ۱۴ روز بعد از فاز اول آنالیز نتایج صورت خواهد گرفت و اگر نتایج رضایت بخش بود واکسن وارد فاز دوم می‌شود. در فاز دوم ۵۰۰ نفر وارد مطالعه می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا