Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-06@02:28:28 GMT

ایجاد 180 هزار شغل برکت در سال 99

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۹۵۴۴

ایجاد 180 هزار شغل برکت در سال 99

به گزارش حوزه خبرنگاران افتخاری خبرگزاری تقریب، امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: در سال جاری، 60 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور به بهره‌برداری رسیده که ایجاد 180 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را به دنبال داشته است.

مدنی تاکید کرد: 276 شهرستان و 7 هزار و 575 روستا در 31 استان کشور تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اقدامات کارآفرینی بنیاد برکت در سال‌های گذشته تصریح کرد: بنیاد برکت تا پیش از امسال نیز، اقدام به ایجاد 40 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور منجر به ایجاد 120 هزار شغل در مناطق محروم و روستایی کشور کرده بود.  

مدنی خاطرنشان کرد: به این ترتیب، مجموع طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت تا پایان سال 99 به 100 هزار طرح می‌‎رسد که باعث ایجاد 300 هزار شغل برای متقاضیان شده است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، حجم کل سرمایه‌گذاری برای ایجاد این تعداد مشاغل خرد و خانگی 94 هزار میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: شبکه 585 نفری مجریان و تسهیل‌گران بنیاد برکت طی سال 99 در حال شناسایی متقاضیان و ایجاد فرصت‌های کسب و کار در مناطق روستایی و محروم کشور بوده‌اند.

مدنی درباره نتایج و اثرات این فعالیت‌ها گفت: طرح توانمندسازی روستاهای محروم از دو سال گذشته در بنیاد برکت آغاز شده تا ضمن پایدارسازی ماندگاری روستاییان، به معیشت و اشتغال آنان نیز کمک و از مهاجرت‌شان به شهرها جلوگیری کند.

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی در مناطق محروم روستایی، علاوه بر توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و ارتقای سطح زندگی و معیشت، مهاجرت معکوس را نیز در این مناطق به دنبال داشته است.

وی یادآور شد: مهاجرت روستاییان به شهر و تبدیل این مناطق از روستاهای مولد به مصرف‌کننده، نگرانی‌های بسیاری را در حوزه تولید مایحتاج زندگی مردم به وجود آورده و از این رو، بنیاد برکت با ورود به این حوزه، تلاش کرده است تا با ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، زمینه ماندگاری روستائیان را در مناطق زندگی خود فراهم کند.

مدنی با اشاره به راه اندازی نهضت ایجاد اشتغال در کشور تاکید کرد: بنیاد برکت با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مبنی بر توانمندسازی مناطق محروم از طریق فراهم آوردن فرصت‌های کسب و کار، عمده فعالیت‌ها و اقدامات خود را بر ایجاد فرصت‌های شغلی در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته متمرکز کرده است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد هیچ‌گونه محدودیتی برای حمایت از کارآفرینان در روستاهای محروم کشور قائل نیست و با تمام توان در کنار مردمان این مناطق ایستاده است. همچنین با پیش‌ بینی پشتیبان و بازار فروش برای محصولات تولیدی، یک زنجیره اقتصادی را تشکیل می‌دهد که اشتغال پایدار را به دنبال دارد.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مدیرعامل بنیاد برکت اشتغال زایی مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان