Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد حسینی در برنامه نیم‌نگاه رادیو سلامت، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش استثنایی در ۱۷۰۰ مدرسه استثنایی و۲۰ هزار مدرسه پذیرا بیش از ۱۵۰ هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه در ۷گروه را تحت پوشش نظام تعلیم و تربیت قرار داده است.

وی بابیان اینکه عدالت آموزشی مهم‌ترین فرصت برای ایجاد عدالت در سایر ابعاد جامعه است، تصریح کرد: مهم‌ترین جریانی که به عدالت کمک می‌کند عدالت آموزشی و ایجاد فرصت تعلیم و تربیت برای همه آحاد جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی افزود: در این میان دانش آموزان با نیازهای ویژه بخشی از افراد جامعه هستند و وجود و تأسیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی گامی در جهت عدالت آموزشی است.

وی بابیان اینکه آموزش‌وپرورش استثنایی نزدیک به ۱۳ هزار دانش‌آموز مناطق روستایی و عشایری را تحت پوشش قرار داده است گفت: از این تعداد ۸ هزار و ۱۴۶ نفر در ۵۵۰ مدرسه خاص و ۱۴۱۷ کلاس استثنایی و ۴ هزار و ۵۵۸ نفر نیز در مدارس تلفیقی و در کنار دانش آموزان عادی در حال تحصیل هستند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی افزود: همچنین ۳۴ مدرسه شبانه‌روزی نیز به ۱۵۶۷ دانش‌آموز استثنایی خدمات ارائه می‌دهند و این مدارس نیز گامی در جهت عدالت آموزشی هستند.

وی با اشاره به خدمات حمایتی قابل‌ارائه به دانش آموزان استثنایی گفت: سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی در ۱۸ بخش خدمات حمایتی به دانش آموزان با نیازهای ویژه ارائه می‌کند که تاکنون بیش از ۳۴ هزار نفر به‌ویژه دانش آموزان مناطق روستایی و عشایری از این خدمات استفاده کرده‌اند و در سال جاری نیز ۷ میلیارد تومان به این خدمات اختصاص‌یافته است.

حسینی ارائه سرویس ایاب و ذهاب به دانش آموزان استثنایی را گامی در جهت جلوگیری از ترک تحصیل دانست و گفت: تمامی دانش آموزان استثنایی به‌ویژه ۶۵۰ نفر از دانش آموزان استثنایی مناطق روستایی و عشایری در شش استان کرمانشاه، هرمزگان، ایلام، آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و فارس از سرویس ایاب و ذهاب خاص استفاده می‌کنند.

وی گفت: در راستای توانمندسازی معلمان بین ۸ تا ۴۰ ساعت آموزش برای توانمندسازی معلمان روستایی برگزارشده است تا این معلمان خدمات بهتری به دانش آموزان استثنایی روستایی ارائه دهند.

کد خبر 5158293 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان استثنایی مدارس عشایری شهرداری تهران شورای شهر تهران تهران ویروس کرونا سازمان تامین اجتماعی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران پیروز حناچی قوه قضاییه ذرات معلق بنیاد شهید و امور ایثارگران کمیته امداد امام خمینی غلامحسین محسنی اژه ای سامانه بارشی وضعیت هوای تهران سازمان آموزش وپرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی دانش آموزان مناطق روستایی عدالت آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۱۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: آموزش و پژوهش از عناصر مهم در آموزش و پرورش و همه حوزه‌های کاری است.

وی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی که معلم باید در بخش آموزش داشته باشد، دلسوزی است، خاطرنشان کرد: اگر معلمان دلسوز باشند اثربخشی روی دانش‌آموزان و آینده کشور بی‌نظیر خواهد بود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید وزن کارهای فرهنگی در کارهای آموزشی و پرورشی بالا رود، تصریح کرد: برای اثر بخشی روی دانش‌آموز باید برنامه داشته باشیم.

وی عنوان کرد: تجربه نشان می‌دهد برگزاری اردو تأثیر بالایی در امور تربیتی دارد و یک اردوی ۲۴ ساعته می‌تواند نقش یک برنامه ۲۴۰ ساعته را ایفا کند.

طاهری با بیان اینکه برگزاری یک اردوی مفید و خروجی مطلوب از طریق داشتن برنامه محقق می‌شود، ابراز کرد: در چنین شرایطی نتیجه کار قابل مقایسه با برنامه‌هایی مثل سخنرانی و همایش نیست.

وی برخورداری از اردوگاه خوب، مربی توانمند و محتوای مناسب را لازمه برگزاری اردوهای دانش‌آموزی خواند و گفت: قرارگیری این مولفه‌ها در کنار هم می‌تواند اثربخشی لازم در کارهای آموزشی و پرورشی را داشته باشد.

کد خبر 6098110

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار