Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: یک ماه است هند اعلام کرده ایران برای صادرات سیب باید گواهی غیر تراریخته بودن محصول ارائه کند، اما طی این مدت وزارت جهاد کشاورزی هیچ اقدامی نکرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در باره اینکه سیب کاران منطقه ارومیه از نبودن صادرات و ماندن محصول تولیدی در دستشان گلایه دارند، گفت: صادرات سیب ایران به هند فعلا به دلیل اینکه وزارت جهاد نتوانسته گواهی غیر تراریخته بودن این محصول را ارائه کند متوقف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: طرف‌های هندی که مشتری بسیار خوب سیب قرمز ما هستند اعلام کرده اند از اول ماه مارس هیچ محموله‌ای را در صورت نداشتن گواهی غیر تراریخته نمی‌پذیرند.


 واردات سیب هند از آمریکا متوقف شد


رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با بیان اینکه هند به تازگی واردات سیب از آمریکا را متوقف کرده اعلام کرد: فرصت خوبی برای ایران فراهم شده که صادرات خود را به هند افزایش دهند.

این مسئول گفت: دفتر سلامت وزارت جهاد کشاورزی'>وزارت جهاد کشاورزی همچنان می‌گوید در انتظار دستور وزیر است تا در این مورد اقدام کند.


 ظرفیت صادرات ۵۰۰ هزار تن سیب به هند


رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی اعلام کرد: تاکنون ۱۵۰ هزار تن صادرات سیب به هند انجام شده و تا ۵۰۰ هزار تن هم امکان صادرات وجود دارد.

وی مشکل دیگر صادرات را کرایه‌های حمل عنوان کرد که از ۱۵۰۰ دلار به ۴۰۰۰ دلار برای حمل از بندر عباس به بنادر هند رسیده و کسی هم نظارتی نمی‌کند.

به گفته نورانی، یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن سیب در سردخانه‌های کشور وجود دارد که بخشی از این‌ها برای میوه شب عید مردم عرضه خواهد شد، اما نیاز است ۵۰۰ هزار تن سیب برای تعادل بازار صادر شود.


 تولید ۳.۵ میلیون تن سیب در کشور


وی با بیان اینکه امسال تولید سیب کشور خوب بوده گفت: ۳.۵ میلیون تن سیب در کشور تولید شده که ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تن در بخش صنعتی استفاده می‌شود و حدود یک میلیو ن هم نیاز کشور است.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی افزود: سیب در عمده فروشی‌ها ۷ تا ۱۱ هزار تومان به فروش می‌رود، اما در برابر قیمت‌های بالایی که در مغازه‌های سطح شهر به فروش می‌رود تعزیرات حکومتی باید رسیدگی کنند.

گفتنی است سیب کاران منطقه ارومیه بار‌ها به وضع نابسامان بازار سیب و نبودن امکان صادرات گلایه کرده و از سیاست‌ها دو وزارتخانه انتقاد کرده اند.

پیگیری ها از وزارت جهاد کشاورزی درباره گلایه سیب کاران ارومیه ومشکلات آن‌ها هنوز به نتیجه نرسیده است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تراریخته صادرات سیب صادرات به هند رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی غیر تراریخته هزار تن تن سیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۲۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی

 

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در روز‌هایی که قیمت لاستیک خودرو و سایر لوازم آن روزبه‌روز گران‌تر می‌شود، خرید لاستیک‌های دولتی تنها راهی است که شهروندان می توانند این وسیله ضروری خودرو را تقریباً نصف قیمت بخرند. برای ثبت نام لاستیک دولتی کویر ۴ روش مختلف وجود دارد که ۳ مورد از آنها اینترنتی است و بیشتر فرایند آنها به صورت آنلاین انجام می‌شود. اما شهروند خبرنگار ما مدعی است این شرکت تایرهایی را که اینترنتی خریده است ، تحویل نداده و درخواست رسیدگی دارد.

متن شهروند خبرنگار ما:

شرکت کویر تایر در فروش های اینترنتی تمام وجه تایر را بصورت برخط از مشتری دریافت می کند اما از ارسال تایرها خبری نیست.

امکان خرید لاستیک از طریق سامانه های فروش شرکت های تولید کننده فراهم شده است اما فروش های اینترنتی شرکت کویرتایر با گذشت مدت زمان اعلامی، به دست مشتریان نمی رسد و هیچ یک از شماره های تماس شرکت پاسخگوی مشتریان نیست.

در بخش پیگیری سفارشات بعد از تاخیرهای طولانی، عنوان می شود که مرسوله از طریق تیپاکس ارسال شده است اما کد پیگیری ثبت شده در سایت کویرتایر، در سامانه پیگیری تیپاکس وجود ندارد و شرکت تیپاکس هم اعلام می کند که چنین مرسوله ای را تحویل نگرفته است.

 مشتریان تمام هزینه های خرید و ارسال لاستیک را به حساب کویرتایر واریز کرده اند و هیچ راهی برای پیگیری سفارشات ندارند، روابط عمومی شرکت کویرتایر هم پاسخگوی مشتریان نیست.

دیگر خبرها

  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • صدور اسناد تک برگ در گروه‌های مشاع به نام دولت
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت