Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@08:37:42 GMT

با نشتی انسولین از مبادی رسمی مواجه هستیم

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۳۵۴۳

با نشتی انسولین از مبادی رسمی مواجه هستیم

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره علت کمبود انسولین قلمی در کشور  گفت: موضوع کمبود انسولین قلمی هرازگاهی در ماه‌های اخیر مشاهده شده است. البته شامل همه اقلام این انسولین نیست، اما به هر حال در مواقعی یک یا دو مورد آن‌ها دیر به کشور می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلل در حمل و نقل عمومی اولین دلیل کمبود انسولین است

جهانپور در ادامه بیان کرد: به علت دیر رسیدن انسولین به کشور دچار کمبود مقطعی می‌شویم، ولی سعی در رفع آن کرده ایم. یک مشکل به دلیل خلل در حمل و نقل عمومی است که با توجه به کووید ۱۹ بر اساس برنامه زمان بندی مشخص انجام نمی‌شود. موضوع دیگر فراز و نشیب‌های تخصصیص ارز به دارو و واردات انسولین است، زیرا قسمت اعظم انسولین قلمی ما وارداتی است.

به گفته‌ این مقام مسئول، این مشکلات و ناهماهنگی در نهایت تاثیرش را در بازار نشان می‌دهد. موضوع دیگر سرعت رشد مصرف انسولین قلمی در کشور است. موضوع نشت انسولین از مبادی رسمی و قاچاق آن مشکل دیگری است که باعث تقاوت قیمت بالای آن منجر به این شده که شاهد کمبود باشیم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو  ادامه داد: با تمام این مشکلات تلاش شده مصرف کننده واقعی به مشکلی برخورد نکند. الان از سامانه تی تک برای در اختیار گذاشتن سهمیه مورد نیاز افراد استفاده می‌شود و به سمتی خواهیم رفت که کلیه افراد انسولین مورد نیاز خودشان را از این سامانه تامین کنند.

او بیان کرد: علاوه بر سامانه تی تک در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور سامانه‌ای با تائید معاونت درمان ثبت می‌شود و فقط افراد دیابتی می‌توانند از سامانه مورد نظر استفاده کنند. البته موضوع ثبت نام در سامانه تی تک ادامه خواهد داشت تا مطمئن باشیم این انسولین به دست مصرف کننده واقعی برسد و میزان نشت انسولین از مبادی رسمی هم به صفر برسد.

جهانپور درباره اقدامات سازمان غذا و دارو برای رفع این مشکل اظهار کرد: جلوی واردات در برخی اقلامی که تولید کننده موازی داریم را نیز گرفته ایم و همین طور تولید داخل کشور و تولید انواع بیوسیمیلار است. برخی از این روش‌ها در کوتاه مدت و برخی در بلند مدت جواب خواهند داد.

مصرف کننده اصرار دارد یک برند خاص از انسولین را استفاده کند

سخنگوی سازمان غذا و دارو ادامه داد: امیدواریم در سال ۱۴۰۱ علاوه بر رفع مشکلات فعلی در انسولین قلمی خود کفا شویم و این مشکلات را نداشته باشیم. الان اکثر انسولین‌های مورد نیاز در بازار موجود است البته بعضا هم انسولین بیوسایم در داخل تولید می‌شود، ولی مصرف کننده اصرار دارد یک برند خاص از انسولین را استفاده کند.

جهانپور گفت: در مواردی که تولید داخل وجود داشته باشد اقدام به واردات نمی‌کنیم، ولی در موادی که تولید داخل نداشته باشیم این اقدام انجام می‌شود. دیابتی‌ها برای اطلاع از وجود انسولین در داروخانه‌ها از طریق سامانه تی تک داروخانه‌های دارای موجودی را می‌بینند و می‌توانند به این وسیله به نزدیک‌ترین داروخانه به محل زندگی خود مراجعه کنند تا انسولین خود را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید

کمبود انسولین با تاخیر در تخصیص ارز/ ارزبری ۲۰۰ میلیون دلاری انسولین قلمی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: غذا و دارو انسولین قلمی سازمان غذا و دارو کمبود انسولین انسولین قلمی سامانه تی تک مصرف کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۳۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مادر تخصصی برق حرارتی، ناصر اسکندری با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تولید می‌شود، گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم تأمین برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است، از این رو آمادگی کامل این واحدها برای تولید برق پایدار در فصول گرم سال از اهمیت بسیار مضاعفی برخوردار است.

وی فصول گرم سال را به عنوان روزهای اوج مصرف برق کشور معرفی کرد و گفت: همه ساله پس از عبور از فصل گرم سال و شروع مهرماه فصل تعمیراتی نیروگاه‌های حرارتی آغاز شده و بایستی تا قبل از خردادماه سال بعد به پایان برسد. چرا که از خردادماه با افزایش مصرف برق کشور بایستی نیروگاه‌ها آمادگی کاملی برای پاسخگویی به بار مصرف این بازه زمانی داشته باشند.

اسکندری تاکید کرد: در همین راستا از ابتدای مهرماه سال گذشته به منظور آماده‌سازی این واحدها برای تولید انرژی پایدار در فصول گرم سال، بالغ بر ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون ۹۳ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده تا نیمه اردیبهشت‌ماه بتوانیم تمامی واحدهای نیروگاهی را برای تأمین برق پایدار روزهای اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی یادآور شد: سال گذشته برای نخستین بار حدود ۹۷ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی را پیش از شروع پیک مصرف برق تابستان به پایان رساندیم.

وی در پایان گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته در تلاشیم تا نیمه اردیبهشت نیز با انجام ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی بتوانیم رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی به ثبت برسانیم و برق مطمئن و پایداری را برای مشترکان سراسر کشور فراهم کنیم.

کد خبر 6086727 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت
  • کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود