Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@08:21:04 GMT

شهرفروشی نداریم

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۳۹۵۰

شهرفروشی نداریم

تین نیوز

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه بخش عمده درآمد شهرداری از طریق عوارض ناشی از ساخت و ساز است، گفت:‌ ساخت و ساز بر اساس طرح جامع و تفصیلی شهرفروشی نیست.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در حاشیه صحن امروز شورای شهر در جمع خبرنگاران درباره بررسی بودجه 1400 شهرداری تهران اظهار داشت: در گذشته تبصره‌ها خارج از عدد و رقم بودجه کلی در نظر گرفته می‌شد ولی بر اساس بخشنامه‌ای که از سوی وزارت کشور ابلاغ شده است جهت شفاف‌سازی رقم بودجه این موضوع اکنون با کل بودجه در نظر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 41 تبصره برای بودجه شهرداری تهران در نظر گرفته شده و بر اساس آئین‌نامه رسیدگی به بودجه اعضاء شورا اگر پیشنهاداتی داشته باشند و در کمیسیون تلفیق به نتیجه برسد در صحن می‌توان این پیشنهادات را بررسی کرد.

رئیس شورای شهر تهران  ادامه داد: برای تبصره‌های بودجه 1400 اعضای شورای شهر دیروز پیشنهاد داده‌اند و طی بعدازظهر امروز، فردا و دو روز دیگر تبصره‌ها را که حدود 41 مورد است به صورت کامل بررسی می‌کنمیم.

هاشمی درباره درآمد شهرداری تهران گفت: شهرداری 41 سازمان و شرکت دارد که هر کدام می‌توانند درآمد داشته باشند به طور مثال سازمان اتوبوسرانی بلیت می‌فروشد و بخشی از سوبسید را از دولت و بخشی را از شهرداری دریافت می‌کند و مردم هم بخشی از هزینه بلیت را می‌پردازند.

وی بیان داشت:‌سازمان پسماند، شرکت مترو و بسیاری شرکت‌های دیگر نیز به همین منوال کسب درآمد می‌کنند البته بخش عمده درآمد شهر مربوط به عوارض ساخت و ساز است و شهروندان بر اساس طرح جامع و طرح تفصیلی اگر بخواهند حجم مشخصی ساخت و ساز انجام دهند باید پرداختی‌هایی تحت عنوان عوارض ساخت و ساز بدهند که البته به این قضیه شهرفروشی نمی‌گویند.

رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: عوارض ناشی از ساخت پارکینگ، قطع درخت،‌نوسازی و ترافیک نیز از دیگر درآمدهای شهرداری محسوب می‌شود.

هاشمی درباره پژوهش در شهرداری گفت: پژوهش در شهرداری در تمام شرکت‌ها وجود دارد که برخی از این پژوهش‌ها در ساختار است و برخی با مرکز پژوهش‌ها و مطالعات شهرداری انجام می‌گیرد به شورای شهر هم اجازه داده شده که بخش پژوهش داشته باشد ولی بر اساس آئین‌نامه‌های قبلی نمی‌تواند نیرو بگیرد و باید این قضیه برون‌سپاری شود.

وی گفت:‌پیش از این بهاره آروین و مجید فراهانی به عنوان رابط در مورد این قضیه تعیین شدند که سرانجام موضوع در هیأت رئیسه رأی نیاورد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رئیس شورای شهر تهران رئیس شورای شهر تهران ساخت و ساز بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۳۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس

در حالی که عده‌ای معتقدند که شهرداری تهران می‌خواهد در بوستان لاله ساخت‌و ساز کند اما مدیر عامل سازمان پارک‌ها نظر دیگری دارد.

به گزارش مشرق، «بخشی از پارک لاله حصارکشی شد، می‌خواهند در این بخش مجموعه فرهنگی بسازند.» این را عضو شورای شهر تهران سوده نجفی می‌گوید.چند روزی است که اخباری در فضای مجازی مبنی بر اینکه شهرداری قصد دارد بخشی از درختان پارک لاله در مساحت ۲۰۰۰ مترمربع (حدود نیم درصد پارک) را قطع و در آنجا ساخت و ساز کند، منتشر شده است. مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهر تهران علی محمد مختاری به خبرنگار فارس می‌گوید که «حصار کشی برای ایجاد کارگاهی در خصوص تعمیرات و نگهداشت پارک است و اصلاً قصد ساخت‌وساز و قطع درخت نداریم.»

پارک لاله به مساحت تقریبی ۳۵ هکتار، در منطقه امیرآباد تهران واقع شده که قبلاً منطقه نظامی مورد استفاده ارتش موسوم به باغ جلالیه بوده و ۵۸ سال است که به شکل فعلی درآمده است.شهرداری مدتی است در ضلع غربی این پارک در مجاورت ایستگاه آتش‌نشانی، روبه‌روی خیابان پورسینا حصارهای دو رنگ آبی _سفید کشیده است و اهالی محل می‌گویند که با «استقرار کانکس در اطراف حریم پارک احتمالاً می‌خواهند درختان را قطع و فرهنگسرا بسازند.»

بر اساس مصوبه شورای شهر تهران در بوستان‌های بالای یک هکتار اجازه ساخت مسجدو کتابخانه به شرط عدم قطع درخت داده شده است اما در برخی موارد این قانونی به درستی اجرا نمی‌شود.

عضو شورای شهر تهران مهدی پیرهادی با بیان اینکه نباید نمای بوستان‌ها را کور کنیم می‌گوید که «حتی سرویس بهداشتی هم در جلوی بوستان‌ها نباید ساخته شود.» در مقابل رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران هم می‌گوید «برای خدمات مورد نیاز پارک به شرط عدم قطع درخت می‌توان ساخت‌وساز انجام داد.»

کارشناسان معتقدند که برای حفظ درختان در تهران باید تمام آنها پلاک‌گذاری شوند. همچنین برای جابه‌جایی هر درخت باید رای کمیسیون ماده ۷ اخذ و جابه‌جایی درختان در فصل مناسب صورت گیرد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در تهران به کجا رسید؟
  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • آنچه در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای شیراز گذشت
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • واقعی‌کردن بهای خدمات ساخت‌وساز در کرج آثار مثبتی داشت