Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@13:24:33 GMT

تنها راه مقابله با جهش کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۴۳۹۵

این پیش‌بینی وجود دارد در صورتی که جهش های جدید دیگری از کرونا در جهان مشاهده شود، تشخیص و اقدامات پیش گیری همچون واکسیناسیون و حتی درمان بیماران را نیز تحت تاثیر قرار دهد، لذا تنها مسیر، گسترش قابل قبول واکسیناسیون و سرعت بخشیدن به آن است. ناطقان: سیّد امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی: واریانت های نوظهور ویروس کرونا، نظریه های جدیدی را در دنیا مطرح نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه مسلم است ویروس کرونا، دارای قابلیت های بیولوژی فراوانی بوده و جنبه های پنهانی آن برای مدیریت همه گیری بیش از ابعاد شناخته شده آن می باشد.

تحقیقات انجام شده دریکسال گذشته نشان می دهد، بحرانهای اپیدمی کرونا با توجه به رفتار ها و ماهیت این ویروس، سیاست های کنترلی را، دستخوش تغییر قرار داده است. به نحوی که روشهای  پیشگیری و کنترل همه گیری بیماری کرونا را گاهاً  به مختصات صفر نزدیک می نماید.

این پیش بینی وجود دارد در صورتی که جهش های جدید دیگری از ویروس کرونا در جهان مشاهده شود، تشخیص و اقدامات پیش گیری همچون واکسیناسیون وحتی درمان بیماران را نیز تحت تاثیر قرار دهد. لذا تنها مسیر برون رفت از نتایج هولناک رویارویی جهش ژن ها و ساختار ایمنی بدن انسانی، گسترش قابل قبول واکسیناسیون و سرعت بخشیدن به آن است.

 در ضمن سیاست و برنامه ریزی در جهت قطع زنجیره انتقال ویروس شدیدا تابع الگوهای رفتاری مردم در زندگی اجتماعی می باشد. تغییر در شیوه های آموزشی و اختصاص شبکه ویژه کووید در رسانه ملی و بهره گیری از علوم جامعه شناسی و روانشناختی،  باعث تقویت رفتارهای مورد نظر در جامعه خواهد بود.   

با توجه به دلایل و مستندات علمی، دولت بایستی در اسرع وقت در جهت کنترل بیماری و کاهش آسیب ناشی از آن ،با کمترین آسیب اقتصادی برنامه ریزی نموده و در همین راستا با بهره گیری از مدلهای آموزشی مناسب بر تغییر الگوهای رفتاری تاکید نماید. منبع: فارس برچسب ها: راه مقابله ، جهش ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: راه مقابله جهش کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۴۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)