Web Analytics Made Easy - Statcounter

طغیانی تزلزل ها و بهانه جویی ها در اجرای پروژه بهشت آباد را سم مهلک برای اصفهان دانست و گفت: 250 میلیون متر مکعب آب از طریق این پروژه وارد اصفهان خواهد شد که لازم است تا مصارف آب هم مدیریت شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز پیرامون اهمیت پروژه بهشت آباد برای تأمین آب مورد نیاز اصفهان، با اشاره به نامه منتشر شده از سوی رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان در این خصوص، گفت: اجرای این پروژه نیازمند عرصه مدیریتی دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت نیرو و محیط زیست باید به صورت جدی در این عرصه وارد شوند، البته سهم وزارت نیرو از سایر ارگان ها بیشتر است و به نظر بنده کمترین سهم در این میان مربوط به محیط زیست است.

طغیانی با بیان اینکه تزلزل هایی در تصمیم گیری برای اجرای پروژه بهشت آباد از سوی دولت وجود دارد، اظهار داشت: این موارد به عنوان سم مهلک برای احیای زاینده رود محسوب می شوند و درخواست رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان هم این است که رییس جمهور شخصاً برای حل این معضل وارد شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بهانه جویی های بی مورد را مشکل و مانع اصلی بر سر راه پروژه بهشت آباد دانست و ابراز کرد: متأسفانه وزارت نیرو اجری این پروژه را منوط به نظرات و اقدامات سازمان محیط زیست کرده است و محیط زیست هم مواردی از قبیل کامل نبودن مطالعات و سایر موارد را مطرح می کند که همه این ها سبب تعویق در اجرا و بهره برداری شده اند که هیچ کدام هم دلایل جدی و اساسی محسوب نمی شوند.

وی با بیان اینکه 250 میلیون متر مکعب آب از طریق پروژه بهشت آباد وارد اصفهان خواهد شد، تصریح کرد: قطعاً این میزان آب، همه مشکلات آب اصفهان را حل نمی کند، اما کمک بسیار بزرگی برای تأمین آب اصفهان خواهد کرد و می تواند مقداری از مشکلات را مرتفع کند.

طغیانی مدیریت مصرف آب در استان اصفهان چه در موارد دارای مجوز و چه در موارد بدون مجوز را بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: اگر به همان میزانی که آب وارد می شود، مصرف آب هم افزایش یابد، مشکلات حل نخواهد شد.

عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان با اشاره به اهمیت مسأله آب در کشور و جهان، گفت: دولت باید همه موارد را با هم در نظر بگیرد و با یک تصمیم قاطع، برای رفع این مشکل اقدام کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروژه بهشت آباد محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۴۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال پرشور یزدی‌ها از آیین احیای سنت گلاب‌گیری باغ جهانی دولت‌آباد

ایسنا/یزد مراسم احیای سنت گلاب‌گیری باغ جهانی دولت‌آباد یزد پس از چند سده با استقبال قریب به پنج هزار یزدی عصر امروز در این موقوفه برگزار شد.

«علیرضا باقری» مدیر موقوفه دولت‌آباد یزد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این سنت که مربوط به چند سده قبل بوده، مجدداً در قالب جشنواره‌ای دو روزه از امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه احیا شد.

وی با اشاره به استقبال قریب به پنج هزار شهروند یزدی از این مراسم در روز نخست، گفت: طی دو روز برگزاری جشنواره ۱۶۰ لیتر گلاب ناب و خالص تهیه می‌شود که نیمی از آن جهت آستان مقدس حرم امام رضا(ع) و نیمی نیز جهت عتبات عالیات، پس از بسته بندی، طی مراسمی خاص تحویل خواهد شد.

باقری به حضور خدام رضوی با پرچم آستان مقدس رضوی در این برنامه، گفت: علاوه بر  برپایی چایخانه رضوی، گل دیگهای گلابگیری این مراسم نیز توسط خدام ریخته شد. 

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در حاشیه این جشنواره، گفت: قریب به ۴۰ غرفه در این نمایشگاه، محصولات صنایع دستی و تولیدات سایر بخشها را به بازدیدکنندگان ارائه می‌کنند.

به گفته مدیر موقوفه دولت آباد، گل مورد نیاز این جشنواره از ۱۷۰۰ مترمربع اراضی کاشته شده در این موقوفه تامین می‌شود که قرار است به شش هزار مترمربع افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، مجموعه موقوفات دولت آباد یزد توسط «محمدتقی خان بافقی» سرسلسله خوانین یزد و حاکم یزد در اواخر دوره افشار، تمام طول دوره زند و اوایل قاجار به ثبت رسیده که باغ دولت‌آباد شهر یزد از این مجموعه یکی از باغ‌های ایرانی ثبت شده در میراث جهانی توسط یونسکو است. عمارت بادگیر این باغ با ارتفاع ۳۳.۸ متر بلندترین بادگیر خشتی شناخته شده در جهان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقبال پرشور یزدی‌ها از آیین احیای سنت گلاب‌گیری باغ جهانی دولت‌آباد
  • احیای گلابگیری باغ دولت‌آباد یزد برای تأمین گلاب حرم رضوی
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • رییس جمهور وارد تهران شد
  • خبرگزاری دولت: سریلانکایی‌ها به رئیسی لقب «شیر خاورمیانه» را داده‌اند
  • ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی
  • احیای سنت گلابگیری در یزد برای تأمین گلاب حرم رضوی
  • ۵۰۰میلیون دلار پروژه توسط متخصصان ایرانی در سریلانکا اجرا شده است
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • رئیسی فردا یک سد در سریلانکا افتتاح می‌کند