Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@09:22:07 GMT

کرونای انگلیسی ۲۰ قربانی در ایران گرفت

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۶۴۰۳

کرونای انگلیسی ۲۰ قربانی در ایران گرفت

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اظهار این که ویروس انگلیسی در تمامی استان‌های کشور چرخیده است، گفت که این ویروس جهش یافته تاکنون ۲۰ قربانی در ایران گرفته است.

به گزارش ایرنا، علیرضا رئیسی یکشنبه شب در جلسه ستاد مقابله با کرونا مازندران در ساری همچنین از شناسایی ۱۸۷ بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که هیچ استانی نمی‌تواند ادعا کند که از ویروس انگلیسی پاک است، خطاب به اعضای ستاد مقابله با کرونای مازندران تاکید کرد: کرونای انگلیسی به استان‌های شمالی هم رسیده است و تصور نکنید که به مازندران نیامده است.

رییسی گفت: قدرت و سرعت سرایت ویروس کرونای انگلیسی بسیار بالا و قدرت کشندگی آن نیز ۳۰ درصد بیشتر از ویروس چینی است، گفت: نباید به هیچ عنوان این ویروس را دست کم گرفت.

مازندران الگوی مقابله با کرونا

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین در این نشست از مدیریت و مقابله با کرونا در مازندران قدردانی کرد و گفت: مازندران در مدیریت و عملیاتی کردن مصوبات ستاد ملی کرونا پیشتاز است و حتی الگویی برای دیگر نقاط کشور به شمار می‌رود.

وی با قدردانی ویژه از احمد حسین زادگان استاندار مازندران به خاطر مدیریت ستاد مقابله با کرونای استان و ایجاد هماهنگی مناسب میان دستگاه‌های مختلف، بر ضرورت تداوم جدی گرفتن خطر کرونا بویژه ویروس انگلیسی تاکید کرد و افزود: کشور‌هایی که کرونا را جدی نگرفتند با مشکلات عمیقی مواجه شدند.

رییسی عملکرد مقابله با کرونا در کشور را قابل تحسین توصیف کرد و گفت: موفقیت در مدیریت شیوع کرونا در حالی به دست آمد که کشور تحت تحریم‌های ظالمانه قرار داشت و بر خلاف ادعای کشور‌های مختلف دنیا، تحریم‌ها در واردات امکانات پزشکی نیز برقرار بوده و همچنان ادامه دارد.

وی وجود برخی کمبود‌ها در آغاز شیوع کرونا در کشور را طبیعی دانست و افزود: در آن زمان حتی کشور‌هایی که ادعای حقوق بشر می‌کردند، مردمشان ماسک و دیگر تجهیزات بهداشتی و درمانی را به سرقت می‌بردند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اعلام این که همه کشور‌ها از نظر اطلاعات در باره ویروس کرونا در یک سطح قرار دارند، توضیح داد: نمونه بارز آن سیستم نظام سلامت آلمان است که بسیار قوی است، ولی تسلیم کرونا شد یا آمریکا با همه سرمایه، بیشترین کشته‌های کرونایی را دارد و حتی کرونا وارد سیاست کشور‌ها شد که نمونه بارز آن حذف ترامپ در آمریکا است.

رئیسی با اظهار این که میانگین ضریب تخت بیمارستانی در کشور ۱.۶ است، گفت: با این وصف در یک سال گذشته مقابله با کرونا بدرستی مدیریت شده است و هیچ بیماری پشت در بیمارستان نماند و بیماران دیگر نیز خدمات مورد نیاز را دریافت کردند.

وی با اعلام این که ایران با همه فشار تحریم‌ها توانست تجهیزات و نیاز‌های بهداشتی و درمانی خودش را در کرونا تامین کند، افزود: کشور ما از چهار پیش تبدیل به صادر کننده ماسک شده است.

مرهون همکاری مردم

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا مهم‌ترین دلیل موفقیت کشور در مدیریت کرونا و رفع تنگنا‌ها را همکاری و همراهی مردم دانست و گفت: باید با صداقت عرض کنم که بازاریان و کسبه و در واقع آحاد مردم بیشترین همکاری و کمک کار در مدیریت کرونای کشور بوده و هستند.

وی افزود: بر خلاف دیگر کشور‌ها، ما در ایران نه تنها مشوق‌های قابل توجهی به دلیل مشکلات تحریم و کمبود درآمد برای کسبه نداشتیم، بلکه بازاریان و مردم مومن و خیر ما ایثارگرانه کمک قابل توجهی به اقتصاد کشور بویژه در قالب بسته‌های معیشتی به گروه‌های آسیب پذیر جامعه داشته اند.

رییسی یکی از دستاورد‌های همکاری و همراهی مردم در مقابله با کرونا را کاهش آمار مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ دانست و توضیح داد: در حالی که پیشی بینی‌ها حاکی از احتمال افزایش مرگ و میر روزانه در کشور تا یکهزار و ۲۰۰ نفر بود، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت‌های مقابله با کرونا سبب شد تا نه تنها این آمار محقق نشود بلکه در آذر ماه امسال ما به مرگ ۶۰ نفر در روز برسیم.

معاون وزیر بهداشت مدیریت منسجم و تیمی را عامل رضایت مردم در مدیریت کرونا دانست و تاکید کرد: بسیح، هلال احمر، نیروی انتظامی، دادستان‌ها، جامعه پزشکی بویژه بهورزان و رابطان بهداشت محیط همچنان در کنار هم مدیریت و کنترل شیوع کرونا را بر عهده دارند و انسجام مدیریتی و تیمی آن‌ها تاکنون باعث شده ما وارد بحران نشویم.

وی تعریف بحران را هم «افزایش ارتفاع شیوع کرونا در بازه زمانی کوتاه» دانست و گفت: بحران یعنی این که بیش از ظرفیت وزارت بهداشت بیمار مبتلا وارد مراکز درمانی شود و خوشبختانه حتی در پیک موج سوم هم ما با چنین مشکلی مواجه نشدیم.

رئیسی با اعلام این که نباید کاهش سرعت شیوع کرونا را با کم خطر شدن آن اشتباه گرفت، تاکید کرد: تا زمانی که ۷۰ درصد ایمنی در جامعه ایجاد نشود، ریشه کنی کرونا مفهومی ندارد و تا زمانی که واکسیناسیون کامل نشود دست یافتن به این سطح از ایمنی امکان پذیر نیست.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر این که مردم باید رعایت پروتکل‌ها و انجام تست‌ها و رهگیری را جدی بگیرند، گفت: باید قبول کنیم یکی از مشکلات و نقاط ضعف پس از شناسایی این است که افراد مبتلا را نمی‌توانیم در قرنطینه پنج روزه، هفت روزه و تا ۱۴ روزه داشته باشیم، در حالی که اگر قرنطینه افراد دارای تست مثبت تا ۸۰ درصد عملیاتی نشود، با چالش مواجه می‌شویم.

وی رعایت قرنطینه ۱۴ روزه را برای کنترل سرعت شیوع کرونا کلیدی دانست و تاکید کرد: این کار باید با فرهنگ سازی در جامعه گسترش یابد ضمن این که انسجام تیمی، انجام تست‌های فراوان و هدفمند و هوشیاری نگه داشتن مردم و البته تعریف مشوق‌های لازم برای کسب و کار‌ها باید انجام شود.

معاون وزیر بهداشت و سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا عصر امروز یکشنبه به مازندران سفر و در نشست استانی ستاد مقابله با کرونا در ساری شرکت کرد. دکتر رییسی قرار است فردا هم در مازندران باشد که یکی از برنامه هایش رونمایی از نسخه الکترونیکی پزشکان خانواده شهری استان اعلام شده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات 1400 کرونای جهش یافته کروناویروس سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ستاد مقابله با کرونا کرونای انگلیسی شیوع کرونا کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۶۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟

بر اساس ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری شخص ثالث، ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت مکلف است از صدور هرگونه کارت و تخصیص اولیه سهمیه یا ادامه آن برای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه خودداری کند.

پیش از این هم مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: بیمه مرکزی با همکاری ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور، طرح یک‌به‌یک سازی کارت سوخت و بیمه نامه شخص ثالث را پیش می‌برند. طبق این طرح به ازای هر بیمه‌نامه شخص ثالث فعال وسیله نقلیه باید یک کارت سوخت وجود داشته باشد.

در همین راستا مهرماه سال گذشته بود که سید کاظم عزیزی معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: با محوریت ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت و همکاری دستگاه‌های ذی ربط ازجمله بیمه مرکزی، فراجا و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در گام اول اجرای این ماده قانونی، بیش از ۲۰ هزار خودرو نفت گازسوز فاقد بیمه نامه که علی رغم گذشت بیش از یک سال از تاریخ انقضاء بیمه نامه همچنان فاقد بیمه بوده اند، در تیر ۱۴۰۲ شناسایی شدند.

سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه قطع شود

به تازگی هم وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است در این نامه خاندوزی نوشت: ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودرو‌های گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیون‌ها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.

استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود 

در ادامه هم روز گذشته مهدی قمصریان مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد: با پیگیری‌های انجام شده توسط دستگاه‌های ذی‌ربط اطلاعات ۵ هزار و ۷۵۸ تاکسی فاقد بیمه شخص ثالت برای عدم استفاده از سهمیه سوخت به پالایش و پخش ارسال شده است همین طور اطلاعات ۹ هزار و ۱۱۵ وانت بار که بیمه‌نامه آنها از سال ۱۳۹۷ منقضی و دیگر تمدید نشده برای اجرای ماده ۴۸ توسط ستاد سوخت به پالایش و پخش ارسال شده است.

اما اهمیت اجرای این بند قانونی یعنی ماده ۴۸ بیمه اجباری شخص ثالث چه میزان است؟ در همین راستا قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی مجید مشعلچی طرح یک به یک سازی را در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از حوادث رانندگی و همچنین قاچاق سوخت، موثر دانست و اظهار کرد: در کل این طرح یک به یک سازی در حال انجام است تا مصرف سوخت ساماندهی و بتوانیم با این ابزار‌ها مقداری از ناترازی مصرف سوخت بکاهیم.

پیش از این هم علیرضا احمدی فینی سرپرست ستاد مدیریت سوخت حمل و نقل کشور مطرح کرده بود: ناترازی در حوزه انرژی کشور رخ داده است که باید در این بخش مدیریت سوخت انجام شود و این موضوع برای ما بسیار حائز اهمیت است. ستاد مدیریت سوخت حمل ونقل کشور ماده ۴۸ بیمه شخص ثالث را پیگیری کرده است و برای ناوگانی که بیمه شخص ثالث نداشته باشند کارت سوخت صادر نمی‌کند.

او همچنین تاکید کرد: با این اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالت علاوه بر اینکه ناترازی انرژی اصلاح می‌شود ضریب نفوذ بیمه شخص ثالث نیز افزایش می‌یابد.

در ادامه هم مینا صادقی کارشناس حوزه بیمه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بیمه شخص ثالث، مهم‌ترین بیمه برای وسایل نقلیه بوده و خرید آن بر اساس قانون، اجباری است. به همین دلیل ماده ۴۸ قانون برای افرادی که بیمه شخص ثالث ندارند، یا نسبت به انجام آن کوتاهی می‌کنند، وضع شده است. 

او افزود: بیمه شخص ثالث در زمان‌های تصادفات به کمک افراد می‌آید و بخشی از بار تصادفات را کاهش می‌دهد پس داشتن بیمه نامه شخص ثالث ضروری است که باید به آن توجه داشت و این قانون بر این اساس بوده تا علاوه به کمک به رانندگان به افزایش ضریب نفوذ بیمه هم کمک کند.

گقتنی است، صاحبان خودروهای فاقد بیمه که استفاده از سهمیه سوخت آنها بر اساس اجرای قانون محدود شده به منظور فعال شدن مجدد کارت هوشمند سوخت خود لازم است بیمه نامه شخص ثالث خود را تمدید کرده و سپس به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ سراسر کشور مراجعه و آن را ثبت کنند همچنین مطابق ماده قانونی، درخواست صدور کارت هوشمند سوخت در دفاتر پلیس +۱۰ منوط به احراز بیمه نامه شخص ثالث است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند
  • محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار