Web Analytics Made Easy - Statcounter

بشیر حاجی بیگی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نتایج این مطالعات نشان داده است که اهدا کنندگان باید بالای ۳۰ سال سن داشته باشند و به نوع شدیدتر کوید ۱۹ مبتلا شده باشند.

وی ادامه داد: سازمان غذا و داروی آمریکا نیز استفاده از پلاسمای غنی از آنتی بادی را محدود به استفاده در مطالعات بالینی و مراحل اولیه بیماری کرده است که البته بهتر است سه روز از ابتدایی بیماری انجام شود یا بیماران دارای بیماری زمینه ای که منجر به نقص تولید آنتی بادی می شود، شده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان انتقل خون گفت: همچنین جدیدترین مطالعات نشان می دهد که تزریق پلاسمای بهبود یافتگان کرونا با بالاترین سطح آنتی بادی در مراحل اولیه بیماری (در سه روز اول) می تواند نتایج ثمر بخشی در کاهش پیشرفت بیماری در مبتلایان به کرونا داشته باشد.

سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: تا پایان دی امسال در کشور ۱۵ هزار نفر از بهبودیافتگان کرونا به منظور کمک به درمان مبتلایان به کرونا پلاسما اهدا کرده‌اند.

 حاجی بیگی افزود: از ۱۸ هزار بهبود یافته کرونا که از اول اردیبهشت تا پایان دی ماه برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون سراسر کشور مراجعه کردند، ۱۵ هزار بهبود یافته شرایط اهدای پلاسما را داشتند و موفق به اهدا شدند.

وی افزود: آمار اهدا کنندگان پلاسما بهبودیافتگان در مقایسه با آمار مبتلایان بسیار پایین تر از حد انتظار است و فقط دو درصد از بهبودیافته ها پلاسما اهدا می کنند و بیشترین میزان مراجعه بهبود یافتگان کووید۱۹ برای اهدای پلاسما مربوط به استان‌های تهران، آذربایجان غربی، یزد و خوزستان است.

سخنگوی سازمان انتقال خون ادامه داد: بهبود یافتگان از کووید ۱۹ می توانند با حضور در ۲۴ مرکز انتقال خون در کشور و ستاد مرکزی سازمان انتقال خون ایران و مرکز جامع وصال شیرازی (اداره کل انتقال خون استان تهران) اهدای پلاسما را داشته باشند.

حاجی بیگی با بیان اینکه اکنون پلاسمای بهبود یافتگان کرونا به عنوان یک درمان در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: با گذشت به یک سال از شیوع کرونا و با توجه به افزایش میزان شیوع ویروس در ماه‌های اخیر، تقاضا از سوی بیمارستان ها برای دریافت پلاسمای بهبود یافتگان افزایش یافته و باید تامین این تقاضا محقق شود.

وی افزود: بنابراین از بهبود یافتگان پلاسما می خواهیم با توجه به اینکه با گذر زمان که میزان پادتن تولیدی در خون آنها کاهش می یابد و دو ماهه ابتدای بعد از بهبودی بهترین زمان ممکن برای اهدای پلاسما است، برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون در کشور مراجعه کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اهدای پلاسمای بهبود یافتگان اختصاصی ایرنا سازمان انتقال خون ایران حاجی بیگی پروندهٔ خبری کرونا و اهدای خون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اهدای پلاسمای بهبود یافتگان اختصاصی ایرنا ویروس کرونا اهدای پلاسمای بهبود یافتگان اختصاصی ایرنا سازمان انتقال خون ایران حاجی بیگی اخبار کنکور پلاسمای بهبود یافتگان برای اهدای پلاسما سازمان انتقال خون حاجی بیگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۷۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، دستورانی افزود: طبق ارزیابی های فنی سازمان ملی استاندارد ایران و اعلام وزارت نفت، سوخت تحویلی به جایگاه‌های کشور منطبق بر استانداردهای مصوب است و استفاده از مکمل های بهبود کیفیت سوخت خودرو مجاز نمی باشد.


وی گفت: بنا به گزارش سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد ملی و بین المللی در خصوص مواد افزودنی به سوخت با عنوان مکمل سوخت (After Market) و یا عناوین دیگر وجود ندارد و این مکمل ها تحت نظارت استاندارد نیست.


مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استفاده از این فرآورده‌ها منجر به آسیب دیدگی خودرو می شود، بر عدم استفاده از این دسته از محصولات تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • دشمنان نظام و ملت ایران مرعوب تربیت یافتگان مکتب شهدا هستند
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • «با چرا شروع کنید» تا موفق شوید
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء