Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید حسین حسینی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از زمان کمبود سیمان در استان بوشهر تاکنون سه هزار و ۷۵۰ فقره بازرسی از مرکزهای عرضه در این استان انجام گرفت و ۱۰۳ فقره پرونده تخلف با عنوان گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه، احتکار و امتنا از عرضه برای فروشندگان سیمان تشکیل شده‌است.

وی بیان کرد: ۳۵ عامل توزیع سیمان که در استان بوشهر نسبت به عرضه با نرخ بالاتر یا محدود کردن عرضه اقدام کرده بودند سهمیه سیمان آنها قطع شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی ادامه داد: با هدف بهبود روند توزیع سیمان بازرس مستقیم نیز در کارخانه‎‌های تولید سیمان استان بوشهر مستقر شدند و روند توزیع را به صورت روزانه به سازمان صمت گزارش می‌‎دهند.

وی گفت: هر عاملی که سیمان دریافت می‌‎کند باید سیمان تحویلی خود را در سامانه جامع انبارها ثبت کند که این اقدام نیز بیشتر با هدف رهگیری سیمان تولیدی کارخانه‌‎ها انجام می‎‌گیرد.

حسینی ادامه داد: در رایزنی صورت گرفته با فرمانده انتظامی استان بوشهر خروج سیمان از استان بوشهر ممنوع شده تا وضعیت بازار سیمان استان بوشهر هر چه سریعه‎تر به تعادل برسد.

وی گفت: مشکل تامین سوخت کارخانه‌‎های تولید سیمان استان نیز برطرف و از آنها خواسته شده براساس ظرفیت پروانه بهره‎‌برداری خود اقدام به تولید سیمان کنند.

حسینی عنوان کرد: ظرفیت کارخانه‏‌های سیمان دشتی و دشتستان هرکدام روزانه سه هزار تن است که قابلیت تولید بیشتر نیز دارند و کارخانه سیمان ساروج کنگان نیز ظرفیت تولید روزانه آن ۶ هزار تن است که از این میزان ۷۰ درصد کلینکر و ۳۰ درصد آن تبدیل به سیمان شود.

برچسب‌ها سامانه جامع انبارها بوشهر ستاد تنظیم بازار سیمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سامانه جامع انبارها بوشهر ستاد تنظیم بازار سامانه جامع انبارها بوشهر ستاد تنظیم بازار سیمان اخبار کنکور استان بوشهر سیمان استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۸۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اقبال حمیدی اظهار کرد: این شکارچی غیر مجاز که در سال ۱۴۰۲ اقدام به شکار یک رأس کل وحشی در منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان کرده بود با حکم قضائی به جزای نقدی محکوم شد.

وی بیان کرد: این متخلف در آن زمان، توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران دستگیر شد و پس از پیگیری‌های حقوقی، سرانجام با صدور حکم قطعی به پرداخت ۷۵۰ میلیون ریالی جزای نقدی جریمه شد.

کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربه فرد ترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی قرار داده است.

کد خبر 6098657

دیگر خبرها

  • قاچاقچی طلا در سیرجان ۱۳ میلیارد ریال جریمه شد
  • جریمه ۲۵ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه آرد
  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • جریمه قاچاقچی سوخت در خدابنده
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد