Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله حسینی همدانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: تشکیل ستاد بازسازی عتبات عالیات یکی از ابداعات و ابتکارات این سردار شهید بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در البرز، آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی شامگاه یکشنبه در این نشست ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز بابیان اینکه یکی از وظایف هر مسلمان شیعه حفظ و نشر معارف اهل‌بیت (ع است، اظهار داشت: حفظ شیعه گاهی به‌وسیله نگهداری از امام معصوم (ع) است و گاهی هم با حفظ معارف و آثاری که به اسم شیعه باقی‌مانده، صورت می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام‌جمعه کرج با اشاره به تخریب قبور مطهر  اهل‌بیت (ع) توسط وهابیت، عنوان کرد: هنگامی‌که آثاری که از شیعه باقی‌مانده از بین رود، دیگرکسی در رابطه با آن آثار سؤال و تحقیق نمی‌کند و رفته‌رفته به فراموشی سپرده خواهد شد لذا باید از این آثار با جدیت حفظ و نگهداری کرد.

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به اهمیت و جایگاه اربعین حسینی در نشر و توسعه معارف اهل‌بیت (ع)، افزود: پیاده‌روی اربعین یکی از بهترین وقایع برای نشر و توسعه معارف شیعی به مردم جهان است.

وی با تأکید بر لزوم اجتناب ستاد بازسازی عتبات عالیات از حواشی، یادآور شد: ستاد بازسازی عتبات عالیات طراحی و برنامه دقیقی دارد که باید ضمن مواظبت از مشکلات از حواشی دوری کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در ادامه با اشاره به اعتماد مردم به ستاد بازسازی عتبات عالیات، خبر داد: کمک‌های نقدی و نذورات مردم به ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان با توجه به شرایط کرونا و مشکلات معیشتی و اقتصادی بیشتر از سال گذشته بود که این نشان از ارادت و علاقه مردم البرز به ائمه معصوم (ع) می‌باشد.

آیت‌الله حسینی همدانی ساخت صحن حضرت زهرا (س) در جوار حرم امیرالمؤمنین (ع) را یکی از اقدامات مهم ستاد بازسازی عتبات عالیات برشمرد و گفت: ساخت این صحن یکی از اقدامات ماندگار ستاد بازسازی عتبات عالیات است.

وی در ادامه با اشاره به روایتی از معصوم که می‌فرماید: «اگر در یک مصافی بین حق و باطل قطره خونی ریخته شود باید در آن مکان بارگاه ساخته شود» گفت: این روایت اهمیت توجه به عتبات عالیات را مشخص می‌کند.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با تأکید بر لزوم توجه ستاد بازسازی عتبات عالیات به زیرساخت‌ها در پیاده‌روی اربعین، عنوان کرد: ساخت سازه اسکانی آن‌هم صرفاً برای پیاده‌روی اربعین پسندیده نیست و باید بیشتر به برپایی موکب‌ها توجه کرد اما ساخت سازه‌های زیربنایی و خدماتی چون سرویس بهداشتی و حمام در مسیر پیاده‌روی پسندیده و ضروری است.

آیت‌الله حسینی همدانی در خاتمه با تأکید بر توجه و ساخت امکانات رفاهی در شهرهای مرزی داخلی در پیاده‌روی اربعین، تأکید کرد: نباید همه امکانات معطوف به آن‌طرف مرز شود لذا باید تدابیر لازم رفاهی برای زائران هنگام ورود و خروج از کشور نیز اتخاذ شود.

پایان پیام/301

منبع: شبستان

کلیدواژه: ستاد عتبات عالیات استان البرز شهید حاج قاسم سلیمانی امام جمعه کرج ستاد بازسازی عتبات عالیات آیت الله حسینی همدانی پیاده روی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۹۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی فرهنگی هنری ستادهای برگزاری نماز جمعه سراسر کشور با عنوان قلب شهر و شعار معنویت، امید و نوآوری، یک‌شنبه 23 اردیبهشت از ساعت 15 الی 18 در مجتمع فرهنگی اموزشی آدینه تهران برگزار می‌شود.

جشنواره فرهنگی هنری ستادهای نماز جمعه در سراسر کشور با هدف شناسایی و معرفی نمونه‌ها و تجربه‌های موفق میزبانی و برگزاری مراسم نماز جمعه، انگیزه‌بخشی و تقدیر از خادمان موفق و پرتلاش، الگوسازی از طریق معرفی ترویج شاخص‌های میزبانی و کیفیت‌بخشی به مراسم نماز جمعه از آبان ماه 1402 فعالیت خود را آغاز کرد و پس از گذشت هفت ماه، مراسم اختتامیه این جشنواره روز یکشنبه 23 اردیبهشت 1403برگزار خواهد شد.
مخاطبان این جشنواره مسئولان ستادهای برگزاری نمازجمعه و گروه‌های هدف آن اعضای ستادها و خادمان افتخاری نماز جمعه، ائمه جمعه، عموم نمازگزاران جمعه، مدیران و کادر نمایندگی‌های استانی شورا هستند.

این جشنواره در دو محور: 1- ستادهای برگزیده استانی در فرایند ارزیابی سالانه، 2- ابتکارات و خلاقیت‌های ستادها، برگزار شد.

شایان ذکر است که این جشنواره ابتکارات خاصی داشته که در دو عنوان زیر قابل ذکر است.

ویژه‌ برنامه‌های ستادهای نمازجمعه در محور انس با امام عصر (عج) و ترویج فرهنگ انتظار (برگزاری مراسم دعای ندبه پیش از نمازجمعه و زیارت آل یاسین پس از نمازجمعه با ابتکارات ویژه، تولید میان ‌برنامه‌های اختصاصی با موضوع انس با امام عصر«عج» برای جایگاه نمازجمعه، تولید نشریه و محتوای مکتوب یا چندرسان های با موضوع انس با امام عصر«عج» و فرهنگ انتظار برای نمازگزاران) و ویژه برنامه‌های ستادهای نمازجمعه در محور جهاد تبیین (برپایی نمایشگاه‌های تبیینی، تشکیل حلقه‌های معرفتی و تبیینی پیش و پس از ادای نمازجمعه، تولید محتوا و محصولات تبیینی، برنامه‌ریزی برای معرفی دستاوردها و موفقیت‌های کشور) از ابتکارات این جشنواره بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • آبرسانی به ۳۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان البرز
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد