Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان سامان گفت: کنون حدود ۲۷ درصد بادام ایران را شهرستان سامان تولید می‌کند و به لحاظ کیفیت در کشور و دنیا، بادام مامایی شهرستان سامان بسیار با کیفیت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لطف اله شیخ سامانی، نماینده استان چهارمحال و بختیاری در شورای عالی استانها در گفتگو با جهانبین نیوز ؛ گفت: بحث آموزش صادر کنندگان بادام در شهرستان سامان  توسط مراجع ذیربط پیگیری شود و اگر بتوان علاوه بر کشور هندوستان در بازارهای اروپا و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بازاریابی کرد، میتوان از تعیین کردن قیمت‌های صادرات محصولات علی الخصوص بادام توسط یک نفر جلوگیری کرد.

کیفیت بادام سامان شهرت جهانی دارد

کمال اکبریان فرماندار شهرستان سامان در گفتگو با جهانبین نیوز؛ اظهار داشت: حدود بیست هزار هکتار باغ در شهرستان سامان وجود دارد که بالغ بر ۵۰ تا ۶۰ درصد این باغات بادام می‌باشد و بدلیل اصلاح الگوی کشت وصرفه جویی در مصرف آب بدلیل نیاز بادام به آب کمتر در مقایسه با سایر محصولات به سرعت در حال افزایش است.

وی گفت: به دلیل صرفه اقتصادی بهتر و شرایط آب و هوایی شهرستان سامان برای برداشت محصولات بادام، مردم گرایش بیشتری برای تغییر باغات خود به بادام دارند.

فرماندار شهرستان سامان خاطرنشان کرد: تجار هندی تاکید دارند بادام سامان در دنیا بسیار عالی است و کیفیت این بادام با هیچ یک از انواع بادام‌ها در آمریکا و خصوصا کالیفرنیا وسایر کشورها قابل مقایسه نیست.

اکبریان تصریح کرد: اکنون حدود ۲۷ درصد بادام ایران را شهرستان سامان تولید می‌کند و به لحاظ کیفیت در کشور و دنیا، بادام مامایی شهرستان سامان بسیار با کیفیت است.

وی افزود: ۹۵ درصد صادرات بادام مامایی به هندوستان است و متاسفانه بخش عمده بادام در کارگاه‌های نجف آباد مغز می‌شود و سپس برای هندوستان صادر می‌شود.

فرماندار شهرستان سامان گفت: حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰ نفر از مردم در کارگاه‌های نجف آباد که سرمایه گزاران اصلی آن از مردم شهرستان سامان می باشند مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به ابهام در خصوص میزان تولید، ادامه داد: جهاد کشاورزی اعلام داشت ۸ هزار تن باید صادر شود اما در کل کشور ۲ هزارتن در خوشبینانه‌ترین حالت صادر شده و این ابهام است!

اکبریان بیان کرد: اگر ۹۵ درصد بادام مامایی صادر می‌شود پس این اختلاف فاحش از کجا نشات می‌گیرد، متاسفانه قیمت را تجار هندی تعیین می‌کنند، در زمان فروش قیمت را افزایش و در زمان خرید قیمت را کاهش می‌دهند.

وی افزود: این موضوعات باید بررسی شوند، از دوسال گذشته به دنبال برندسازی شهرستان سامان در خصوص بادام بوده و همچنین باید کارگاه‌های نجف آباد که در آنجا هستند را با کیفیت بهتر به شهرستان بازگرداند تا بادام از گمرک خود استان چهارمحال و بختیاری صادر شود.

فرماندار شهرستان سامان اظهار داشت: راه حل اصلی، پیگیری اولین شهرک تخصصی بادام در شهرستان سامان است و به زودی کلنگ‌زنی اولین شهرک تخصصی بادامِ ایران را در سامان خواهیم داشت.

وی با اشاره به اعتبار ۴ میلیارد تومانی برای زیرساخت شهرک تخصصی بادام، بیان داشت: پیمانکار گرفته شده و این شهرک به کسانی تحویل داده می‌شود که صادرکننده هستند و شاید در فاز بعدی به افراد دیگری هم برسد.

فرماندار شهرستان سامان بیان داشت: در تفاهم‌نامه‌ای با جهادکشاورزی و شرکت شهرک‌ها مبنی بر این شد افرادی که در حوزه صادرات هستند تایید شده و پس از آماده سازی شهرک، به آنها زمین تعلق گیرد.
 
وی افزود: به کسانی که زمین تحویل می‌گیرند فرصت یک ساله برای ساخت داده می‌شود و تا چند سال اول اجازه فروش ندارند، بادام شهرستان سامان نباید به سرنوشت گز بلداجی گرفتار شود که هنوز این گز به اسم گز اصفهان شناخته می‌شود.
 
اکبریان گفت: با صادرات بادام استان، چند هزار میلیارد تومان گردش مالی صورت می‌گیرد اما متاسفانه از این گردش مالی سود عاید هند و اصفهان می‌شود در صورتی که کشاورز و باغدار استان چهارمحال و بختیاری زحمت اینکار را می‌کشند‌.

حداقل میانگین تولید بادام در شهرستان سامان باید 3 و نیم تن در هکتار باشد

غلامرضا چهلگردی سامانی رئیس شورای شهرستان سامان در گفتگو با جهانبین نیوز؛  گفت: شهرستان سامان در بحث تولید بادام حرف برای گفتن دارد، آماری که جهاد کشاورزی به عنوان تولید بادام ارائه می‌دهد به هیچ عنوان برای شهرستان سامان صدق نمی کند چرا که آمار سازمان جهاد کشاورزی میانگین تولید کشور واستان  است وبا توجه به اینکه کشاورزان شهرستان سامان تمام عوامل مدیریتی را به نحو احسن انجام می‌دهند و در زمینه باغداری وبه خصوص کشت بادام سابقه هزاران ساله دارند میانگین تولید بادام دراین شهرستان حداقل 50 درصد بیشتر از میانگین استان وکشور است که این امر می طلبد چند سال متوالی کیل گیری تولید بادام در چندین نقطه شهرستان انجام گیرد تا میانگین تولید دقیق شهرستان مشخص گردد.
 
وی بیان داشت: تولید بادام در شهرستان سامان بیش از اعداد و ارقامی است که جهاد کشاورزی ارائه می‌دهد، میانگین دو تن در هکتار میانگین بادام کشوری است که نباید این را به شهرستان سامان تعمیم داد.

 رئیس شورای شهرستان سامان خاطرنشان کرد: حداقل میانگین تولید بادام در شهرستان سامان بایستی حدود  ۳ و نیم تن در هکتار باشد و این آمار واقعی تر می‌باشد.

وی با اشاره به مشکلات صادرات بادام شهرستان سامان، عنوان داشت: از مشکلات اساسی در این خصوص بروکراسی ادارای، گمرک،امور مالیاتی،بهداشت وسازمان صنعت، معدن وتجارت  است که باعث فرار صادرکنندگان از استان وتمایل به صادرات بادام از گمرکات سایر استان‌ها می شود که این امر می طلبد ادارات مربوطه نسبت به ریشه یابی این مشکلات وهمکاری وتسهیل امور مربوط به صادرات بادام اقدامات لازم را بعمل آورند تا باعث جلب اعتماد صادر کنندگان وبرگشت آنها به استان شود.

چهلگردی خاطرنشان کرد: تولید در شهرستان سامان صورت می گیرد پس صادرات هم باید از استان صورت گیرد و موجب اشتغال در استان شود، در نجف آباد بیش از ۵۰۰ نفر برای صادر بادام سامان مشغول به کار هستند اما آن ۵۰۰ نفر می‌توانند از مردم همین استان باشند وکمک به حل مشکل بیکاری استان  شودکه رتبه اول بیکاری در کشور را کسب نکنیم.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرماندار شهرستان سامان بادام در شهرستان سامان شهرستان سامان تولید بادام میانگین تولید صادرات بادام جهاد کشاورزی بادام مامایی درصد بادام نجف آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۰۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶ درصد حجاج استان سمنان زن هستند/ میانگین سنی ۵۶ سال

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله چتری پیش از ظهر شنبه در همایش بزرگ حجاج شرق استان سمنان در سالن البرز شرقی شاهرود با بیان اینکه امسال یک هزار و ۱۳۰ نفر از استان به حج تمتع اعزام خواهند شد، تاکید کرد: هفته آینده نخستین کاروان حجاج استان سمنان به سرزمین وحی اعزام خواهد شد.

وی با بیان اینکه در صورتی که مشکلی در زمینه شرکت‌های هواپیمایی وجود نداشته باشد تمام پروازها در زمان موعد مقرر خود از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) صورت می‌گیرد، افزود: نخستین کاروان استان سمنان از مرکز استان در روز ۲۵ اردیبهشت اعلام و آخرین کاروان نیز از همین شهرستان همزمان با روز پانزدهم خرداد ماه ۱۴۰۳ اعزام می‌شود.

۹ کاروان اعزام می‌شود

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان با بیان اینکه مجموعاً ۹ کاروان در حج امسال کار اعزام حجاج استان را بر عهده خواهند داشت، بیان کرد: مجموعاً یک هزار و ۱۳۰ در حج تمتع اعزام خواهند شد همچنین برای نخستین بار بعد از ۹ سال شاهد اعزام حجاج در عمره مفرده بودیم.

چتری با بیان اینکه دو هفته قبل یک کاروان از استان سمنان راهی عمره مفرده شد، تاکید کرد: دوشنبه هفته جاری شاهد بازگشت این کاروان به کشورمان خواهیم بود، کاروانی که ۸۵ در آن حضور داشتند.

وی با بیان اینکه در حج تمتع امسال ۴۴ درصد حجاج مرد و ۵۶ درصد خانم هستند، تاکید کرد: میانگین سنی حجاج استان سمنان در تمتع امسال ۵۶ سال برآورد شده که نسبت به سال قبل جوان‌تر است.

کاروان‌ها جوان‌تر شدند

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان گفت: سال گذشته به واسطه همراهی بازماندگان از حج به دلیل کرونا و دیگر عوامل، میانگین سنی افراد حاضر در کاروان‌های بسیار بالاتر بود اما امسال خوشبختانه کاروان استان جوان‌تر است.

چتری با بیان اینکه فرد بی سواد یا کم سواد در کاروان استان سمنان وجود ندارد و بسیاری از افراد دارای تحصیلات تکمیلی در ۹ کاروان استان حضور دارند، گفت: جوانی در کنار سواد و جوانی مدیران کاروان‌ها سبب شده تا امیدوار باشیم روند حج امسال به مراتب بهتر از سال‌های قبل صورت گیرد.

وی با بیان اینکه جوان‌ترین زائر امسال استان سمنان ۲۳ و مسن‌ترین آنها ۸۵ سال دارد، بیان کرد: ۶۰ درصد از مدیران کاروان‌های ما جوان و نخستین بار است که کاروان داری می‌کنند و این یکی از محسنات حج امسال محسوب می‌شود.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان با بیان اینکه سهمیه کاروان‌ها و حجاج استان فقط و فقط بستگی به متقاضیان داشته و هیچ عامل دیگری از جمله مرکز استان بودن، جمعیت، وسعت و … در نظر گرفته نشده است، افزود: پیش ثبت نام‌ها تعیین کننده میزان حضور حجاج و دسته بندی کاروان‌ها بوده است.

چتری با بیان اینکه چهار کاروان از شاهرود امسال به تمتع اعزام می‌شود، گفت: دو کاروان از سمنان، دو کاروان از دامغان، یک کاروان از گرمسار حجاج استان را به تمتع اعزام می‌کنند.

الزامات بهداشتی و دارو

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز در این همایش ضمن اشاره به باید و نبایدهای حج به لحاظ بهداشتی در زمین حضور در مکه و مدینه گفت: مهمترین و بیشترین خطر برای حجاج گرما زدگی است که برای مقابله با آن باید مصرف زیاد مایعات را مد نظر قرار داد.

محمد حسن امامیان با بیان اینکه استفاده از کلاه آفتابی و عینک، ضد آفتاب و همچنین تردد در ساعات غروب و برنامه‌ریزی مبتنی بر دمای هوا مهمترین توصیه‌های ما به حجاج است، تاکید کرد: دومین مشکل عمدتاً بیماری‌های عفونی تنفسی است که مهمترین راهکار مقابله با آن استفاده از ماسک است.

وی با بیان اینکه استفاده درست از ماسک می‌تواند خطر ابتلای به آلرژی‌ها و بیماری تنفسی را کاهش دهد، افزود: درست است که واکسن کرونا الزامی نیست اما توصیه می‌شود که دز یادآور این واکسن برای کسانی که از آخرین دز تزریقی شأن یک سال می‌گذرد، تزریق شود.

شستشوی مکرر دست‌ها

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه شستشوی مکرر دست‌ها و پاها، رعایت بهداشت فردی، خواب کافی، دوری از پرخوری و … در زمره دیگر توصیه‌های ما به حجاج تمتع است، تاکید کرد: به واسطه دشواری تهیه دارو، حتماً کسانی که داروهای فشار خون و قلب و… مصرف می‌کنند به اندازه میزان مصرف ۴۰ روز خود دارو همراه بردارند.

امامیان با بیان اینکه این داروها باید با نسخه‌های سربرگ داری باشد که نمونه آن در اختیار مدیران کاروان‌ها است، گفت: حجاج به هیچ وجه داروهای خود را از پوست آن خارج نکنند چرا که تمام این داروها در ورود به عربستان کنترل می‌شود.

کد خبر 6096323

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • کلان‌شهر اصفهان بارش‌های یک‌سال زراعی کامل را دریافت کرد
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • ۵۶ درصد حجاج استان سمنان زن هستند/ میانگین سنی ۵۶ سال