Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، مجید غمخوار مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در نشست خبری درباره انجام پروژه‌های عمرانی در پایتخت اظهار داشت: طی سال‌های اخیر 120 پروژه با کاربری‌های متنوع در مناطق 22‌گانه انجام گرفته که شامل پروژه‌های مربوط به آتش‌نشانی، مراکز تره‌بار و مجموعه‌های فرهنگی و مذهبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 46 پروژه با 1156 میلیارد تومان نیز اعتبار در دست ساخت است و سازمان‌ها و مناطق شهرداری استقبال خوبی از برنامه‌های سازمان عمرانی مناطق داشته‌اند.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ادامه داد: پروژه‌های فرهنگی پایتخت شامل برنامه‌هایی مانند بلدیه خانه شهر و خانه افشار است که بلدیه خانه شهر 50 درصد پیشرفت داشته و خانه افشار 100درصد به بهره‌برداری رسیده است و پروژه‌ آن به اتمام رسیده است.

غمخوار با بیان اینکه پروژه‌هایی برای بازآفرینی شهری داشته‌ایم گفت: 7 مسجد جهت توسعه فضاهای مذهبی در حال ساخت است و دو گرمخانه در مناطق 4 و 19 و یک مددسرای بانوان نیز در دست ساخت است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مجموعه شهروند علی‌اکبری 94 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد همچنین 8 سوله مدیریت بحران توسط این سامان افتتاح، بازسازی و یا تکمیل شده است و سالن ایزوله تطهیر بهشت‌زهرا (س) نیز 90 درصد پیشرفت داشته است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران از احداث پارکینگ در بافت فرسوده خبر داد و گفت: سه پروژه در مناطق 18، 15 و 14 در نظر گرفته شده است همچنین 7 میدانگاه برای تهران پیش‌بینی شده که یکی از آنها میدانگاه هفت‌تیر است که مدتی پیش به بهره‌برداری رسید.

غمخوار خاطرنشان کرد: از ابتدای سال 17 کیلومتر پیاده‌راه در تهران ساخته شده که شامل پیاده‌راه‌های کریمخان، حافظ، 17 شهریور و موارد دیگر است.

وی گفت: پروژه‌های توسعه محلات نیز در نظر گرفته شده و از اواخر سال پیش طی 6 مرحله به ویژه در جنوب تهران آغاز شده و 76 درصد در این راستا پیشرفت داشته‌ایم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پروژه های عمرانی سازمان عمرانی مناطق مناطق شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۰۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی در حاشیه سفر به تبریز و بازدید از پروژه‌های نوسازی و بازآفرینی شهری در گفتگو با شهریار اظهار کرد: تبریز در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده از شهرهای پیشتاز کشور بوده و آذربایجان شرقی نیز در رتبه چهارم کشور در نوسازی بافت فرسوده کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه روند نوسازی بافت فرسوده در کشور شتاب بیشتری گرفته است، افزود: بر اساس تسهیلات نهضت ملی مسکن، تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزایی در این حوزه و اجرای بسته ۱۹ بندی که مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران را به همراه داشته، به شهرداری‌ها اجازه داده شد متناسب با شرایط اقلیمی و اجتماعی خود بسته خاص خود را تنظیم کنند که تبریز در این زمینه از شهرهای پیشرو بود.

آئینی ادامه داد: با تمهیدات اتخاذ شده به ویژه توسط معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تبریز بسته تشویقی خاص شهر تبریز نیز تدوین و مصوب شد و در حال حاضر اجرایی می‌شود. از شهرداری تبریز جهت پیشتازی در این امر قدردان هستیم و خوشبختانه آمارها نشان می‌دهد روند نوسازی تسریع یافته و در مجموع در کشور نوسازی بیش از ۲۶۲ هزار واحد مسکونی از ابتدای دولت سیزدهم در بافت‌های فرسوده آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی از لحاظ نوسازی بافت فرسوده و بازآفرینی شهری پس از استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان در رتبه چهارم کشوری قرار دارد، یادآور شد: همچنین کلانشهر تبریز از لحاظ نوسازی بافت فرسوده در رتبه سوم کشوری قرار دارد.

آئینی با قدردانی از عملکرد معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تبریز به جهت تسریع در اجرای مسیرگشایی امتداد ۴۵ متری انقلاب تصریح کرد: کارسازی و اجرای عملیات محور ۴۵ متری که محلات حاشیه نشین و سکونتگاههای غیر رسمی تبریز همچون یوسف آباد، خلیل آباد و احمدآباد را تحت تأثیر خود قرار داده و مرغوبیت ایجاد می‌کند و ثروت مردم در این مناطق افزایش می‌یابد و همین امر باعث می‌شود در آینده نوسازی و مقاوم سازی در این محلات شتاب گرفته و شرایط سکونت بهتری برای مردم ایجاد کند.

وی همچنین با بیان اینکه شهرداری‌ها در مرحله صدور پروانه ساختمانی و مابقی هزینه‌ها مشوق‌های خوبی برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، ادامه داد: بسته‌های تشویقی برای بافت فرسوده در شهرها حداقل ۵۰ درصد و در کلانشهرهای مشهد و تبریز تخفیف ۸۰ درصدی در صدور پروانه ساختمانی و هزینه‌ها اعمال می‌شود.

کد خبر 6088197

دیگر خبرها

  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده