Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفا صبوری دیلمی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از مرکز همایش های رازی مجاور برج طغرل به خبرنگاران توضیح داد: ۱۳ دستگاه پل در پروژه شهید رستگار فقط ساختیم و ۱۸ کیلومتر بزرگراه سازی انجام دادیم اینکه گفته می شود ما بزرگراه سازی نمی کنیم درست نیست.

به گفته صبوری، تهران یک طرح جامع و یک طرح تفصیلی دارد و در این طرح ها مشخص است عرض یک خیابان چقدر است و چه میزان  بزرگراه باید بسازیم که ما می سازیم؛ اما انتقاد ما این است که چرا به پیاده رو سازی توجه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در واقع ما می خواهیم وزن حمل و نقل عمومی و سهم انسان ها از خیابان را بالا ببریم؛ الان اگر ما خیابان می سازیم دیگر پیاده روی آن نیم متری نیست و باید ۳ متر باشد تا ۲ عابر به راحتی از کنار هم رد شوند.

وی تاکید کرد: اولویت های پروژه های ما حمل و نقل عمومی و انسان محوری است؛ در طرح جامع تهران میزان جمعیت پایتخت مشخص است و خوشبختانه در سال ۹۹ یک طبقه اضافی تراکم هم داده نشد و براساس طرح جامع تهران و تفصیلی عمل شد.

به گفته صبوری، رویکرد جدید ما براساس شورای شهر و دستورات شهردار تبدیل شهر ماشین محور به انسان محور است.

وی افزود: تغییر رویکرد یعنی اینکه در طول ۸۰ سال اخیر ۸۰۰ دستگاه پل سواره رو و ۵۵۰ کیلومتر بزرگراه برای تسریع حرکت خودروها داریم، اما شما امروز نتیجه این عمل را می بینید؛ وقتی بزرگراه ساخته شود شما هم تهییج می شوید که با خودروی شخصی تردد کنید.

صبوری گفت: در این سالها از عرض پیاده روها کم شد و به خیابان اضافه شد اما رویکرد انسان محوری پروژه های ما را متحول کرد.

به گفته صبوری، یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر پیاده رو در فاز اول در حال احداث است که اگر ساخته شود بخش اعظمی از مشکلات پیاده روی در تهران حل می شود.

وی ادامه داد: ما در واقع با پیاده رو سازی محلات را دوباره بهم وصل می کنیم چراکه در این سالها بزرگراه سازی موجب جدایی محلات از هم شده است.

ایجاد ۵۴ هکتار باغ راه در پروژه حضرت فاطمه

معاون شهردار تهران گفت: پروژه باغ راه حضرت فاطمه(س) در جنوب پایتخت در حال انجام است و به طول ۹ کیلومتر قطار به زیر زمین رفته و قرار است ۵۴ هکتار باغ راه ایجاد شود در محلاتی که از نظر فضای سبز در مضیقه است.

وی افزود: هیچ فضای تجاری برای این مسیر و پروژه در نظر نگرفتیم و مسابقه بین المللی برای این پروژه برگزار کردیم و بیش از ۱۸۰ طرح به دست ما رسید و امروز طرح برنده در حال اجراست.

وی در مورد پروژه زیرگذر گلوبندک هم گفت که زیرگذر غربی تا پیش از عید افتتاح و زیرگذر شرقی و تکمیل پروژه تا پایان تابستان ۱۴۰۰ انجام می شود.

معاون شهردار تهران ادامه داد: تا استاندارد آسانسور محور غربی زیرگذر گلوبندک صادر نشود این پروژه افتتاح نمی شود چون ایمنی و امنیت مردم برای ما از همه چیز مهم تر است.

وی همچنین با بیان اینکه آبگرفتگی شدید دیگر در تهران رخ نمی دهد، گفت: لوله گذاری های انجام شده موجب شد که دیگر به هنگام بارش باران در میدان آزادی دیگر استخر ایجاد نشود.

صبوری در مورد تولید آسفالت نیز گفت: امروز ما تمامی آسفالت های مورد نیاز خود را تولید می کنیم و سه کارخانه را احیا و در این حوزه ۳۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی کردیم.

آغاز عملیات خروجی زیرگذر گیشا به سمت کوی نصر در سال ۱۴۰۰

معاون شهردار تهران در پاسخ به ایرنا در مورد زمان بازشدن خروجی زیرگذر گیشا به سمت خیابان کوی نصر نیز گفت: ما مجری طرح های ترافیکی هستیم و این موضوع اشکالاتی داشت که مطرح کردیم و نهایتا بازطراحی انجام و مقرر شد کار احداث این خروجی از اوایل ۱۴۰۰ آغاز شود.

صبوری در مورد مرکز همایش رازی در شهرری نیز گفت: این مجموعه از سال ۱۳۷۲ طراحی و آغاز به کار شد؛ این پروژه در مقاطعی ساخته و در مقاطعی تعطیل شد اما ما تقریبا تمام پروژه های نیمه اتمام شهرداری تهران را به پایان رساندیم که یکی از آنها مرکز همایش های رازی است.

وی ادامه داد: این مرکز همایش ها همانند برج میلاد هزار نفر گنجایش دارد و آمفی تئاتر روباز و دیگر امکانات دارد.

ادامه دارد...

برچسب‌ها معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران شهرداری تهران شهر تهران پل سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران شهرداری تهران شهر تهران معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران شهرداری تهران شهر تهران پل سازی اخبار کنکور معاون شهردار تهران مرکز همایش پیاده رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۱۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به اجرای پروژه بزرگراه یادگار امام در تهران، اظهار کرد: این طرح اثر فوق العاده ای بر ترافیک مناطق جنوبی و جنوب غربی پایتخت خواهد داشت. این طرح سخت و پیچیده و طاقت فرسا از ۱۰ سال پیش کلید خورد اما متوقف شد. امیدواریم پس از ۱۰ سال مردم حلاوت اجرای این طرح را بچشند.

اجرای سه شیفته ادامه بزرگراه یادگار امام در محل میدان جی

وی افزود: انرژی فوق العاده ای برای رفع معارضین و اجرای پروژه به کار گرفته شده است. این پروژه در بخش پادگان جی و اراضی مربوط به آموزش و پرورش رفع معارض شده و در اختیار ما قرار گرفته و توافقات نهایی با وزارت دفاع و ارتش انجام شده و ۷۰ درصد اراضی به لحاظ امنیت اجرا در اختیار شهرداری قرار گرفته است.

حق بین با بیان اینکه طرح های ترافیکی برای میدان جی پیش بینی شده است، یادآور شد: قرار بر این است انسداد میدان جی در شورای تأمین مطرح شود و امیدواریم هفته آینده مجوز انسداد مسیر صادر شود؛ هرچند مشکلاتی برای تردد شهروندان ایجاد خواهد شد اما درخواست داریم همکاری لازم صورت بگیرد و ما نیز سعی خواهیم کرد در سه شیفت، این بخش از پروژه را پیش ببریم.

ایجاد فضای سبز هفت هکتاری در میدان جی و میدان فتح

وی ادامه داد: ۴۰ درصد از پروژه بزرگراه یادگار امام در میدان جی قرار گرفته و شاید ناچار شویم پس از تصویب در کمیسیون برخی درختان را جابجا کنیم و پس از جابجایی این درختان و اجرای طرح، فضای سبز هفت هکتاری در میدان جی و میدان فتح ایجاد خواهد شد. هرکسی با هواپیما وارد شهر شود تقاطعی فوق العاده را در این مسیر مشاهده خواهد کرد.

حق بین با بیان اینکه این پروژه در میدان فتح سه سطحی است، یادآور شد: یک تونل ۳۵۰ متری در پروژه پیش بینی شده است. برای اینکه بتوانیم از معارضین عبور کنیم سعی خواهیم کرد شرایط را با تأسیسات موجود منطبق کنیم. یکی از پایه های تقاطع با تأسیسات مواجه شد که بارها طرح را مورد بررسی قرار دادیم تا مشکلی ایجاد نشود.

وی با اشاره به حمایت جدی از این پروژه برای تأمین منابع، گفت: ۲۱ هزار آرماتور، تعداد دو هزار و ۵۰۰ شمع در قالب ۷۵ کیلومتر شمع گذاری در طول اجرای پروژه مورد استفاده قرار خواهد گرفت. تکنیک ساخت در دو دهانه پیش تنیده است و به همین جهت زمان بیشتری برای اجرا نیاز دارد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران تأکید کرد: پیش بینی ما این است که بخشی از این پروژه که ترافیک قابل توجهی از میدان فتح را برطرف می کند، در ۶ ماه آینده تکمیل کنیم و به بهره برداری برسانیم. لذا پروژه به یکباره افتتاح نمی شود و به تدریج مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. اگر شورای تأمین به انسداد میدان جی کمک نکند، کار ابتر خواهد شد و امیدواریم با مجوز شورای تأمین و همکاری پلیس و اطلاع رسانی به شهروندان، پروژه اجرایی شود.

وی اضافه کرد: در فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی عملیات اجرایی در حال انجام است؛ هرچند پیشرفت پروژه به دلیل وجود چند معارض بالا نیست اما مبالغ برای رفع معارض در اختیار منطقه قرار گرفته و پس از رفع معارضین، طرح پیش خواهد رفت. به یک ماه جهت رفع معارض و دو تا سه ماه رفع مشکلات تأسیسات نیاز داریم و پس از آن عملیات عمرانی اجرا خواهد شد و در نهایت تا پایان امسال به نتیجه خواهد رسید.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در واکنش به اظهارات اعضا، با بیان اینکه ممکن است ناچار به جابجایی درختان شویم، گفت: تمامی مکاتبات صورت گرفته و مجوزهای کمیسیون ماده هفت اخذ شده و جلسات متعددی با معاون خدمات شهری و مدیرعامل سازمان بوستان ها برای اجرای طرح در سال ۱۴۰۳ برگزار شده است. تلاش کردیم حداقل جابجایی ها صورت گیرد.

وی اضافه کرد: درخواست ما بر اساس آراء کمیسیون ماده هفت صورت می گیرد. مطلقاً حوزه فنی و عمرانی در جابجایی درختان نه تخصص دارد نه زمان آن را. مگر اینکه منطقه ای توسط پیمانکار نسبت به جابجایی جهت اجرای طرحی درخواست کرده باشد و کمکی به آنها انجام شود.

حق بین با بیان اینکه پیمانکار بزرگراه یادگار امام (ره) قرارگاه خاتم است و با وسواس و دغدغه خاصی پیش می رود، اظهار کرد: پروژه تقاطع شادمهر مورد تقاضای ساکنان آن محدوده است و ورود به آن با سختی هایی روبه رو است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه موضع ما کاملاً روشن است، یادآور شد: فعالیت های گسترده معاونت فنی و عمران نشان می دهد که اقدامات برای توسعه زیرساخت هاست و بخشی از کارها نیز کمک به سایر بخش ها برای تسهیل در روند مناقصات است. هدف برای ما اجرای کدپروژه های زیرمجموعه معاونت است. اگر عملکرد شرکت ها ملاحظه شود بیش از ۹۰ درصد پیشرفت را شاهد خواهیم بود.

وی اضافه کرد: بخشی از پروژه ها مربوط به دوره قبل است که شروع شده و معطل مانده بود. ما کمک کردیم پروژه ها به سرانجام برسد. فعلاً برنامه ای برای ساخت مجموعه های جدید نداریم. ساخت پارکینگ ها انجام می شود. از جمله پروژه امیرکبیر که در سال قبل افتتاح شد. پروژه مینابی در منطقه ۱۵ نیز به زودی افتتاح خواهد شد که در حوزه حمل و نقل است اما ما به اجرای این طرح ها کمک کردیم.

حق بین با بیان اینکه سازمان میادین میوه و تره بار نیز درخواست کمک کرده بود، گفت: اگر این توان برای کمک به دیگر بخش ها وجود داشته باشد، کمک خواهیم کرد؛ در غیر این صورت امور خود را دنبال می کنیم. با سازمان مدیریت بحران نیز همکاری هایی داریم و اقدامات در مجموع گسترده است، اما رصد می کنیم که این اقدامات با وظایف اصلی تداخلی دارد یا خیر.

گشایش مسیر جدیدی از تقاطع بزرگراه شهید نواب- تندگویان ظرف ۲ هفته آینده

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اعلام اینکه به زودی نصب بنرها و اطلاع رسانی جدید در قالب تلویزیون های شهری در سطح شهر برای معرفی طرح ها انجام خواهد شد، تصریح کرد: ظرف دو هفته آینده مسیر جدیدی از تقاطع بزرگراه شهید نواب- تندگویان گشایش خواهد یافت؛ کمااینکه پیش از این نیز مسیر دیگری از تقاطع بدون هیچ تشریفاتی در دسترس قرار گرفت.

وی با اشاره به رفع معارضین بزرگراه شهید بروجردی و تأخیر در رفع آن به دلیل مشکلات مالی، گفت: یکی از پلاک های موجود ۲۴ ورثه دارد که برای ما مشکل ایجاد کرد. در این زمینه معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری حمایت قابل توجهی داشته و اگر این حمایت نبود، بخش قابل توجهی از توفیقات حاصل نمی شد.

آرماتورهای پل‌هایی که اصلاح طلبان روی آن خاک ریخته بودند به سرقت رفته است

معاون فنی و عمرانی شهرداری با بیان اینکه آرماتورهای پل هایی که روی آنها خاک ریخته بودند به سرقت رفته است، یادآور شد: تعدادی از شمع ها نیز معدوم شده بود و گفته بودند که قرار نیست طرح ها اجرا شود. پروژه ای که زیر خاک بود امروز به یکی از پروژه های بزرگ شهری تبدیل شده است.

آسفالت‌ریزی در محوطه ۲۶۰ مدرسه در سال گذشته

وی اضافه کرد: توزیع آسفالت حاصل تلاش ساعت ها کار همه همکاران ماست و کارگران این بخش اقدامی بسیار فرسایشی انجام دادند. این کار همچنان استمرار دارد و به پایان نرسیده است. در راستای توزیع آسفالت ۳۲ کمیته برگزار و مسائل دنبال شد.تذکری پیش از این توسط خانم سلیمانی در مورد کیفیت آسفالت مطرح شده بود که باید بگوییم که آسفالت پنج هزار و ۷۰۰ نقطه عملیاتی و ۹۰ هزار نقطه لکه گیری شد. از یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن، میزان زیادی لکه گیری صورت گرفت. ممکن است به دلیل شرایط محیطی امکان توزیع مکانیزه وجود نداشته باشد.

حق بین با بیان اینکه ۳۰ هزار تن برای آسفالت مدارس تحویل داده شد، گفت: محوطه ۲۶۰ مدرسه در سال گذشته آسفالت شده است.

کد خبر 6093091

دیگر خبرها

  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد