Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، رئیس جمهور صبح امروز در مراسم طرح توسعه میادین نفتی آذر که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: صنعت نفت صنعت یکی از صنعت‌های مهم کشور است که بسیار با اهمیت بوده و بقیه صنعت‌ها وابسه به آن است، اما باید تلاش شود اتکای بودجه جاری از نفت برداشته شود.

وی افزود: در طول دولت یازدهم و دوزادهم کارهای کم نظیری انجام شده و بهره برداری از گاز در این دولت  از ۶۰۰ میلیون متر مکعب در روز به بالای ۱۰۰۰ میلیون رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جمهور با بیان اینکه برجام کار بسیار بزرگی در جهت احقاق حقوق مردم بوده و در جهت بهره برداری از منابع نفت و گاز نیز کارهای بزرگی انجام گرفته است، ادامه داد: در منطقه پارس جنوبی کارهای مهمی صورت گرفته است و در سال ۱۴۰۰  تلاش می‌شود عملیات‌های مهم تر و بزرگتری انجام شود.

اشتغال زایی برای ۲۲۰۰ نفربا افتتاح میدان نفتی آذر

در ادامه یار احمدی مجری اجرای آذر نیز در این مراسم، گفت: امروز پس از توسعه و افتتاح رسمی این میدان ۲۲۰۰ نفر مشغول فعالیت بوده که ۷۰ درصد آنها بومی هستند.

وی ادامه داد: برنامه توسعه نیروگاه چنگوله نیز در دستور کار قرار دارد و در صورت اخذ مجوزهای قانونی شاهد توسعه میدان چنگوله نیز خواهیم بود.

 حفاری‌های سخت در میدان آذر

حبیبی مدیر توسعه میدان آذر نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه عملیات حفاری میدان نفتی آذر به دلیل پیچیدگی، نیازمند حفاری زیادی بوده زیرا لایه‌های کم فشار و پر فشار پشت هم قرار گرفته است، افزود: با توجه به ارائه آموزش‌های عملی و کاربردی این عملیات به خوبی انجام شده و نتایج آن مطلوب بوده است.

گفتنی است، در این مراسم طرح توسعه میدان نفتی آذر با ظرفیت تولید روزانه ۶۵ هزار بشکه نفت خام با حضور رییس‌جمهور و از طریق ویدئو کنفرانس به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس جمهور میدان نفتی آذر توسعه میدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۲۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟