Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@10:51:44 GMT

تغییر نام خیابان میثم اراک خلاف قانون است

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۴۷۹۹

تغییر نام خیابان میثم اراک خلاف قانون است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  مرتضی سورانه، رئیس شورای شهر اراک درباره حاشیه‌های تغییر نام خیابان میثم اراک گفت: طبق قانون نامگذاری، نام خیابان‌هایی که قبلاً به اسم مفاخر و شخصیت‌های مذهبی و اسامی شهدا نامگذاری شده نباید تغییر کنداما بعضی از نام‌ها هستند که معارض و مخالف ندارند مثل خیابان‌هایی که به اسامی گل‌ها نامگذاری شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سورانه افزود: در خصوص سید جمال‌الدین اسدآبادی که یک شخصیت مبارز سیاسی است یا میثم تمار که یکی از یاران حضرت علی (ع) بوده، طبیعی است که تغییر نام با مخالفت‌هایی همراه شود و بهتر است که شورا هم در تصمیمات خود به شکلی عمل کند که تنش‌های کمتری ایجاد شود.

او اضافه کرد: همه این موارد در تصمیم گیری شورا (در مورد تغییر نام خیابان میثم به شجریان) در نظر گرفته شده است، اما تصمیمات شورا همواره بر اساس رأی گیری بوده و در این خصوص نیز ۶ عضو از شورا به این مصوبه رأی موافق دادند و ۵ عضو رأی مخالف داشته‌اند و با توجه به اینکه رأی موافقان یک مورد بیشتر بوده این تصمیم مصوب شده است.

رئیس شورای شهر اراک بیان کرد: سیستم رأی گیری مانند روال کار‌های اداری نبوده که با الزام و دستوری همراه باشد و هر کس رأی و نظر خود را اعلام خواهد کرد.

او ادامه داد: مصوبه شورای شهر اراک (در مورد تغییر نام خیابان میثم به شجریان) باید به هیأت تطبیق فرمانداری ارسال شود و در صورتی که این هیأت، مصوبه را تأیید کند اجرا خواهد شد و در صورتی که رد کند، شورای شهر درباره این تصمیم مجدداً یا باید سکوت اختیار کند یا اصرار بر تایید مصوبه داشته باشد.

سورانه تصریح کرد: با توجه به اینکه هیأت تطبیق هنوز در این مورد اعلام نظر نکرده است، ما هم فعلاً نمی‌توانیم درباره آن صحبتی کنیم.

اعضای شورای اسلامی شهر اراک اخیرا تغییر نام خیابان میثم به نام محمدرضا شجریان، خیابان ارشاد به حاج باشی و کوچه حق خیابان شهید شیرودی (خرم) به کوچه مریم میرزاخانی را به رای گذاشته و به این تغییر رای دادند.

در کمیته کارشناسی شورای نامگذاری که یک ماه پیش در سازمان سیما، منظر شهرداری اراک برگزار شد، این نام‌ها برگزیده و به شورا جهت تصویب نهایی پیشنهاد شد که به تصویب رسید.

این در حالی است که شورای شهر اراک آبانماه امسال و در هفته وحدت قصد داشت نام خیابان سید جمال الدین اسد آبادی که منادی وحدت مسلمانان بوده است را به نام محمدرضا شجریان تغییر دهد که با التهابی که به وجود آمد و مخالفت‌های گسترده این تغییر را روی خیابان میثم اعمال کرد.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر اراک تغییر نام کلانشهر اراک شورای شهر اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس راهور اصفهان با تغییر وضعیت ظاهری خودرو‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رییس پلیس راهور استان اصفهان گفت: عوامل پلیس راهور برای توقیف خودرو‌های دارای وضعیت ظاهری غیراستاندارد، نامتعارف و اعمال قانون صاحبان این خودرو‌ها اقدام می‌کنند.
علی اصغر زارع افزود: هرگونه تغییر در وضعیت خودرو از جمله افزایش یا کاهش ارتفاع موجب برهم خوردن حالت آیرودینامیک وسیله نقلیه می‌شود و آن را از حالت استاندارد خارج می‌کند.
وی افزود: با این تغییر ظاهری در مواقع توقف و تغییر مسیر، علاوه بر سیستم تعلیق، سیستم ترمز خودرو به‌خوبی عمل نمی‌کند و باعث بروز تصادف می‌شود و علاوه براعمال قانون خودرو به پارکینگ منتقل می‌شود و بعد از بازگشت به وضعیت قبل اجازه تردد دارد.
رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: افرادی که از چراغ‌های رنگی یا نور زنون نیز استفاده می‌کنند جریمه می‌شوند، زیرا استفاده از این نوع چراغ‌ها و نور‌ها باعث آزار و اذیت دیگر کاربران ترافیکی به ویژه آنهایی که از عینک استفاده می‌کنند و آن دسته افراد که مشکل بینایی در شب دارند می‌شود، همچنین باعث خیره شدن چشم و اختلال در بینایی عابر پیاده می‌شود.
سرهنگ زارع همچنین با اشاره به تخلف شیشه دودی گفت: داخل خودرو لازم است واضح پیدا باشد، نصب هر‌گونه برچسب بر شیشه و بدنه وسیله نقلیه خلاف قانون است، البته خودرو‌هایی که از کارخانه شیشه‌رنگی دارند از این قاعده مستثنی هستند.
وی افزود: کارشناسی‌های ترافیکی بعد از تصادفات به این نکته اشاره کرده است که افرادی که شیشه‌های خودرو را دودی می‌کنند در مواقع تاریکی یا برودت هوا برای دید مناسب به مشکل می‌خورند، زیرا راننده با نداشتن دید کافی و مناسب به محیط اطراف خود اشراف ندارد و باعث بروز تصادفات احتمالی می‌شود.

دیگر خبرها

  • احمد خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم، اما جلوی ناهنجاری خواهیم ایستاد/ حجاب از ضروریات دین است، بی حجابی خلاف شرع و قانون است/ در مسئله عفاف و حجاب دو قطبی نکنید
  • شاگردان محرم آماده برای جدال با پیکان
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • قانون نانوشته!
  • رونمایی از چهره جدید گذر ۳۰ تیر | این گذر تغییر کاربری می دهد
  • تغییر بخشی از مسیر‌های اتوبوس شهری پایانه دولت‌آباد
  • برخورد پلیس راهور اصفهان با تغییر وضعیت ظاهری خودرو‌ها
  • حمایت قاطع از بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها
  • مجبور کردن افراد به خرید عینک در مرکز بینایی‌سنجی خاصی خلاف قانون است