Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@02:50:11 GMT

ائتلاف اوپک‌پلاس تحت فشار برای افزایش تولید

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۶۶۰۷

ائتلاف اوپک‌پلاس تحت فشار برای افزایش تولید

در شرایطی که نیاز به عرضه بیشتر نفت وجود دارد، تاجران انتظار دارند ائتلاف اوپک پلاس در اجلاس چهارم مارس با افزایش تولید موافقت کرده و بخشی از کاهش تولیدی را که از سال گذشته اجرایی شده، متوقف کند.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از بلومبرگ، از اتاقهای بازرگانی در ژنو گرفته تا بانکهای وال استریت، بیشتر دنیای نفت معتقد است بازارهای جهانی نیاز به بشکه‌های بیشتری دارند و سوال اینجاست که آیا ائتلاف اوپک پلاس به اندازه کافی نفت فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق گزارش بانک سرمایه‌گذاری مورگان استنلی، ذخایر نفتی که طی همه‌گیری ویروس کرونا به وجود آمده بود، به سرعت رو به اتمام است. قیمت نفت به سرعت به سمت سطح قبل از بحران کرونا پیش می‌رود و تولید نفت آمریکا از توفان‌های زمستانی ضربه خورده است. صحبت از بازگشت نفت به 100 دلار در هر بشکه است.

در شرایطی که نیاز به عرضه بیشتر نفت وجود دارد، تاجران انتظار دارند ائتلاف اوپک پلاس در اجلاس چهارم مارس با افزایش تولید موافقت کرده و بخشی از کاهش تولیدی را که از سال گذشته اجرایی شده، متوقف کند.

ولی با توجه به ادامه تهدید کرونا برای تقاضای نفت، احتمال یک افزایش تولید چشمگیر از این گروه نمی‌رود. عبدالعزیز بن سلمان وزیر نفت عربستان به تولیدکنندگان در این ائتلاف هشدار داده که باید محتاط بمانند.

اگر افزایش تولید اوپک پلاس پاسخگوی نیازهای بازار نباشد، قیمت نفت بالاتر می‌رود و این گروه باید با پیامدهای ناخوشایند آن مواجه شود.


سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش صنعت نفت را از سقوط بی‌سابقه در سال گذشته به خاطر کاهش تقاضا در نتیجه همه‌گیری ویروس کرونا نجات دادند. این استراتژی قیمت نفت خام برنت را تا 67 دلار در هر بشکه بالا آورد و درآمد اقتصادهای آسیب‌دیده تولیدکنندگان این گروه را افزایش داد.

این ائتلاف که از 23 کشور تولید کننده نفت تشکیل شده در حال حاضر 7 میلیون بشکه در روز کاهش تولید دارد که معادل 7 درصد از عرضه جهانی نفت است و در روز پنجشنبه در مورد افزایش 500 هزار بشکه ای تولید تصمیم‌گیری می‌کند. به علاوه، عربستان اعلام خواهد کرد که آیا به کاهش تولید داوطلبانه یک میلیون بشکه‌ای خود ادامه میدهد یا نه.

تقاضای نفت در چین به سطح قبل از بحران کرونا باز گشته و مهار کرونا در این کشور اجازه از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی را می‌دهد. هند، یکی دیگر است از مصرف کنندگان بزرگ نفت دنیا هشدار داده که قیمت بالای نفت بهبود اقتصاد جهان را به خطر می‌اندازد. مصرف سوخت در ژاپن، چهارمین مصرف کننده بزرگ نفت در دنیا، به خاطر سرمای هوا افزایش یافته است. ذخایر نفت خام آمریکا هم به سطح سال گذشته بازگشته اند.

 

منبع: تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کرونا اوپک پلاس پول نیوز تولید نفت نفت جهانی ائتلاف اوپک پلاس افزایش تولید کاهش تولید سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۶۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

قیمت طلا در روز دوشنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش خوشبینی نسبت به آسان شدن سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است.

به گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۲۳۱۲ دلار و ۱۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۵۱ درصدی به ۲۳۲۰ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه ۰.۴ درصد کاهش یافت. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که حاکی از آرام شدن رشد اقتصاد این کشور است.

آستان گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت سیاست‌های پولی بانک مرکزی در سال جاری میلادی آسان‌تر خواهد شد. نرخ بالای بهره به ضرر فلزات گرانبها از جمله طلاست، چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیرسودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

از طرف دیگر، آرام شدن تنش‌ها در خاورمیانه و امید به جلوگیری از یک جنگ تمام عیار تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است.

قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی علی رغم تورم بالا و بی‌ثباتی نسبت به زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، ۱۲ درصد افزایش یافته است. قیمت طلا در ماه آوریل به یک رکورد جدید رسید که از دلایل اصلی آن می‌توان خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیا و درگیری‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه دانست.

در میان سایر فلزات گرانبه، قیمت نقره با ۱.۷۶ درصد افزایش به ۲۷ دلار و ۱۶ سنت رسید. پلاتین هم با یک کاهش ۰.۷ درصدی ۹۵۵ دلار و ۸۰ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت