Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@17:11:31 GMT

تقابل نظامی روسیه و آمریکا؛ این بار در سودان

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۶۸۳۵

تقابل نظامی روسیه و آمریکا؛ این بار در سودان

به دنبال استقرار ناو جنگی روسیه در یک بندر راهبردی در سودان، نیروی دریایی آمریکا یک ناو دیگر خود را عازم منطقه کرد.

به گزارش مشرق؛ به دنبال اعزام یک فروند ناو روسی به یکی از بنادر راهبردی سودان، آمریکا روز دوشنبه یک ناوشکن به منطقه اعزام کرد.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» ورود ناوشکن موشک انداز هدایت شونده «یواس اس وینستون چرچیل» به سودان در پی حذف خارطوم از حامیان تروریسم در فهرست سیاه وزارت خارجه آمریکا صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناو آمریکایی وینستون چرچیل کمی پس از ورود ناو دریاسالار گریگوروویچ روسیه به دریای پورت سودان عازم منطقه شد. در روزهای گذشته آمریکا یک فروند کشتی دیگر خود به نام «یو اس ان اس کارسون» خود را عازم بندر بور سودان کرد.

ارتش سودان اعلام کرده که حضور ناو دریاسالار گریگوروویچ بخشی از پیشبرد روابط دیپلماتیک بین دو کشور است.  ناوچه «آدمیرال گریگروویچ»  یکشنبه وارد بندر «بور سودان» شد. این اولین کشتی جنگی روسیه بود که وارد بندر سودان شد. روسیه نوامبر اعلام کرده که در سودان یک مرکز پشتیبانی لجستیکی و محل استقرار پرسنل نظامی تاسیس می‌کند. طبق جزئیات منتشر شده در وبگاه دولت روسیه، ظرفیت تأسیسات دریایی روسیه اسکان ۳۰۰  پرسنل نظامی وغیرنظامی و استقرار چهار فروند کشتی از جمله کشتی‌های هسته‌ای است. این پایگاه در حومه شمالی بندر سودان قرار خواهد گرفت.

روسیه همچنین حق حمل و نقل اسلحه، مهمات و تجهیزات مورد نیاز برای فعالیت پایگاه را از طریق بنادر و فرودگاه های سودان بدست خواهد آورد. قرار است این معامله ۲۵ سال ادامه داشته باشد  به شرطی که هیچ یک از طرفین به تمدید آن اعتراض نکنند. مسکو در سالهای اخیر همزمان با تجدید نفوذ ژئوپلیتیکی، چشم خود را به آفریقا معطوف کرده است. 

در ماه دسامبر، روسیه از امضای توافق نامه ۲۵ ساله برای ساخت پایگاه دریایی در بندر سودان، بخشی از  فشاربه آفریقا، در تلاش برای تجدید نفوذ ژئوپلیتیک خود ، خبر داد.

بر اساس این توافق، هدف این پایگاه حفظ صلح و ثبات در منطقه خواهد بود. به نیروی دریایی روسیه اجازه داده می شود که همزمان چهار ناو از جمله شناورهای هسته ای را در این پایگاه نگه دارد. این پایگاه با بیش از ۳۰۰ پرسنل نظامی و غیرنظامی اداره می شود. روسیه حق حمل "اسلحه، مهمات و تجهیزات" مورد نیاز برای فعالیت پایگاه دریایی از طریق فرودگاه ها و بنادر سودان را خواهد داشت. پایگاه دریایی سرخ پس از تارتوس در سوریه اولین پایگاه روسیه در آفریقا و تنها دومین پایگاه آن در خاک خارجی خواهد بود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مسکو ناوچه امریکا تروریسم نیروی دریایی روسیه نیروی دریایی آمریکا سودان دولت روسیه وینستون چرچیل سوریه آمریکا روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد

وزارت دارایی آمریکا، «یوگنی علی‌اف» را عامل تأمین شبکه هماهنگی شرکت‌های مرتبط با صنایع نظامی روسیه معرفی کرده و شرکت‌های این سرمایه‌دار آذربایجانی را تحریم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، وزارت خزانه‌داری آمریکا در اول ماه مه تحریم‌هایی را اعمال کرد که ماشین‌های نظامی روسیه و نهادها و اشخاصی را که به این کشور در دور زدن تحریم‌ها کمک می‌کنند، هدف قرار می‌دهد.

در این بیانیه آمده است که تحریم‌های امروز پایگاه نظامی-صنعتی روسیه و تسلیحات شیمیایی-بیولوژیکی آن و همچنین شرکت‌ها و افراد در کشورهای ثالث که به روسیه کمک می‌کنند را هدف قرار می‌دهد.

همچنین تأکید شده است که 60 مورد از این اهداف در جمهوری آذربایجان، بلژیک، اسلواکی، ترکیه و امارات متحده عربی قرار دارند.

خاطرنشان می‌شود که این شرکت‌ها فناوری و تجهیزات بسیار مورد نیاز روسیه را از خارج تأمین می‌کردند.

شبکه تأمین علی‌اف

بر اساس اطلاعات وزارت دارایی آمریکا، «یوگنی علی‌اف» عامل تأمین شبکه هماهنگی شرکت‌های مرتبط با صنایع نظامی روسیه است.

این سند تأکید می‌کند که شبکه تأمین علی‌اف شامل شرکت‌های Lahıc Energy MMC، GMM FZE و GMM Management است.

شرکت Lahıc Energy عمدتاً به دلیل فعالیت خود در بخش «انرژی سبز» توجهات را به خود جلب کرده است. در وب‌سایت رسمی این شرکت منعکس شده که 4 نیروگاه در مقیاس کوچک در یک منطقه ساخته و همچنین در نصب پنل‌های خورشیدی در قبوستان مشارکت داشته است.

همچنین MMC خدمات نصب پنل‌های خورشیدی برای خانه‌های شخصی را ارائه می‌دهد.

بر اساس اطلاعات تحریم، شرکت Lahıc Energy مستقر در جمهوری آذربایجان برای تولیدکنندگان فناوری روسی که توسط آمریکا در سال 2023 تحریم شده بودند، کار کرده است.

شرکت‌های GMM FZE و GMM Management در امارات متحده عربی مستقر هستند و از طرف شرکت‌های روسی تحریم‌شده تجارت می‌کنند.

جهانگیر علی‌اف مدیر Lahıc Energy و پسر یوگنی علی‌اف است.

شرکت‌ها و افراد مورد نظر هنوز در مورد اخبار تحریم‌ها اظهارنظری نکرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسکو: ناتو برای تقابل احتمالی با روسیه آماده می‌شود
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • آیا نفوذ روسیه در قفقاز جنوبی کاهش یافته است؟
  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • شکست ائتلاف غربی در تغییر معادلات با انصارالله