Web Analytics Made Easy - Statcounter

شماری از نمایندگان پارلمان ۲۲ کشوراروپایی از اتحادیه اروپا خواسته‌اند برای جلوگیری از اشغال غیررسمی کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی اقدامی انجام گیرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، گروهی متشکل از ۴۴۲ نماینده پارلمان ۲۲ کشوراروپایی از اتحادیه اروپا خواسته‌اند تا برای جلوگیری از الحاق کرانه باختری به صورت دفاکتو (غیررسمی) توسط رژیم صهیونیستی اقدامی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» نمایندگان پارلمان اروپا دوشنبه در نامه‌ای خطاب به «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و 27 وزیر خارجه اتحادیه اروپا گفتند: «توافقنامه‌های اخیر عادی سازی روابط کشورهای منطقه با اسرائیل منجر به تعلیق برنامه‌های الحاق رسمی کرانه باختری شده است. با این حال، تحولات میدانی به وضوح به واقعیت الحاق دفاکتو کرانه باختری به خصوص از طریق تخریب سریع منازل و اماکن مسکونی فلسطینیان حکایت دارد.»

نمایندگان پارلمان اروپا از اتحادیه اروپا خواستند که با همکاری با ایالات متحده برای حل و فصل مسائل میان اسرائیل و فلسطین تلاش کنند.

آنها در این نامه نوشتند: «اروپا باید با دولت بایدن ، کشورهای منطقه و طرفهای دیگر حاضر در منطقه همکاری کرده تا از اقدامات یک جانبه تضعیف صلح جلوگیری کند.»

نمایندگان پارلمان اروپا گفته‌اند که کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید از ابزارهای دیپلماتیک موجود مانند قطعنامه 2334 شورای امنیت درسال 2016 استفاده کنند که کشورهای جهان را ملزم می‌کند شهرک سازی صهیونیستها را به رسمیت نشناسند.

نمایندگان کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و انگلیس این نامه را امضا کردند. اتحادیه اروپا پیش از این از رژیم اسرائیل خواسته بود تا تخریب منازل فلسطینیان در بخشی از کرانه باختری و فعالیت شهرک سازی را متوقف کند.

«فلین هاستینگز» هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین اخیرا پس از بازدید از منطقه «حمصة البقیعة» در شمال کرانه باختری، بر ضرورت توقف اقدامات رژیم صهیونیستی مبنی بر تخریب خانه‌های فلسطینیان تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اتحادیه اروپا کرانه باختری جوزف بورل نمایندگان پارلمان اتحادیه اروپا پارلمان اروپا کرانه باختری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۹۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه… اعمال می شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شداحتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • صهیونیست‌ها به کرانه باختری حمله‌ور شدند
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات