Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرانجام بعد از گذشت حدود یک سال از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور، همزمان با سالروز ولادت امام علی(ع) واکسیناسیون سالمندان آسایشگاه آغاز شد

باتوجه به اینکه سالمندان و افراد دارای بیماری‌های خاص بیش از سایر گروه‌های سنی در معرض خطر ابتلا به ویروس کووید ۱۹ قرار دارند، اکنون آسایشگاه خیریه کهریزک به عنوان یکی از بزرگترین  مراکز توانبخشی سالمندان و معلولان، در حالی یکسالگی کرونا را پشت سر می‌گذارد که واکسیناسیون مددجویان در این آسایشگاه آغاز شده و قرار است طی چند روز آینده تمامی سالمندان، معلولان و حتی کارکنان این آسایشگاه ـ که در معرض خطر هستند ـ نیز واکسن را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 در آسایشگاه خیریه کهریزک حدود ۱۷۵۰ سالمند، معلول جسمی حرکتی و بیماران ام اس به صورت شبانه‌روزی نگهداری می‌شوند. بر اساس اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه خیریه کهریزک از روز دوم اسفندماه که به طور رسمی ورود کرونا ویروس به ایران اعلام شد، کمیته پیشگیری از شیوع کرونا نیز در آسایشگاه تشکیل و به دنبال مصوبات این جلسه آسایشگاه کهریزک قرنطینه، و ورود مواد غذایی پخته شده ممنوع شد. همچنین مرخصی و پذیرش مددجویان جدید نیز به دنبال این مصوبات ممنوع اعلام شد.

احمدی تنکابنی- مدیر روابط عمومی و امور بین الملل موسسه خیریه کهریزک با بیان اینکه تدابیر شدیدی برای جلوگیری از ورود این ویروس به آسایشگاه کهریزک قائل شدیم، اما در نهایت این ویروس به آسایشگاه کهریزک راه پیدا کرد، تصریح کرد: با این وجود از ابتدای فروردین ماه شیفت‌های دو هفته‌ای برای پرسنل این مرکز در نظر گرفتیم. در طی این دو هفته نیز بدون خروج پرسنل، شیفت آنها در داخل مرکز تعویض می‌شد. بعد از سپری شدن این دو هفته نیز پرسنل بعد از انجام تست به منزل می‌رفتند.

اما در هر صورت براساس گزارشات موجود و طبق اعلام محمدعلی احمدی تنکابنی- مدیر روابط عمومی و امور بین الملل موسسه خیریه کهریزک در ۱۶ اسفند ماه سال گذشته اولین مورد ابتلا به کرونا ویروس در آسایشگاه کهریزک شناسایی شد.

در ۲۶ اسفندماه سال گذشته، محمدرضا صوفی نژاد- مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک اعلام کرد که ۱۷ نفر مددجو و چند نفر از پرستاران آسایشگاه خیریه کهریزک به کروناویروس مبتلا شده‌اند.

آسایشگاه خیریه کهریزک تا مهرماه سال ۹۹ دو موج کرونا را پشت سر گذاشت و با موج سوم آن رو به رو شد، در آن زمان دکتر حمیده پورفهیم- جانشین فرماندهی بحران ستاد کرونا آسایشگاه کهریزک اعلام کرد که در موج اول تعدادی از مددجویان مبتلا به ویروس کرونا شدند، اما در موج سوم تاکنون چهار مددجو با میانگین سنی ۸۰ سال مبتلا به این ویروس شده‌اند.

وی گفت: از موج اول کرونا در کشور، محدودیت‌ها در آسایشگاه کهریزک آغاز و رفت و آمدها نیز کنترل شد و همچنان این محدودیت‌ها ادامه دارد؛ در حال حاضر ملاقات‌ها بسیار محدود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود و همچنین کلاس‌های هنری و آموزشی مانند خیاطی، معرق، قالیباقی، نمایش درمانی، موسیقی درمانی، قرآن، ورزش و کارگاه های روانشناسی اکنون در فضای باز آسایشگاه و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

سرانجام بعد از گذشت حدود یک سال از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور، همزمان با سالروز ولادت امام علی(ع) واکسیناسیون سالمندان آسایشگاه آغاز شد. به طوریکه دکتر کیانوش جهانپور- رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: در ادامه فاز نخست واکسیناسیون علیه بیماری کوویو۱۹ و بدنبال آغاز واکسیناسیون کادر درمان، واکسیناسیون سالمندان و جانبازان و کارکنان آسایشگاه ها نیز همزمان با سالروز ولادت مولای متقیان علی (ع) و روز پدر با حضور وزیر بهداشت در آسایشگاه سالمندان کهریزک آغاز شد.

 

در این راستا محسن پزشکی- مدیر روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت مددجویان کهریزک و واکسیناسیون آنها، اظهار کرد: در پی حضور دکتر نمکی- وزیر بهداشت در روز میلاد امام علی (ع) در آسایشگاه کهریزک، ۱۰ نفر از سالمندان با رعایت تمام شیوه‌نامه‌های بهداشتی و نظارت عالیه وزارتخانه و بهداشت منطقه واکسن کرونا را دریافت کردند.

وی افزود: براساس قول مساعد وزیر بهداشت، از 3 روز گذشته ۱۰۰۰ دوز واکسن کرونا تدارک دیده شده، تحویل شده و ما اکنون در حال واکسیناسیون سالمندان هستیم، اما تعهد وزیر بهداشت بر این بوده است که طی ۲ الی ۳ روز آینده تمامی سالمندان، معلولان و حتی کارکنانی که در معرض خطر هستند نیز واکسن کرونا را دریافت کنند.

به گفته مدیر روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک، ۱۷۵۰ تختخواب برای سالمندان، معلولان و بیماران مبتلا به ام اس در آسایشگاه فعال است.

پزشکی در ادامه درخصوص نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در آسایشگاه اظهار کرد: ما همه پروتکلهای بهداشتی که طی یکسال گذشته تا اسفندماه سال ۹۹ شروع کردیم و این پروتکلها را به همین شکل ادامه خواهیم داد و به دلیل اینکه این واکسن نوبت اول است؛ برای تزریق نوبتهای بعدی ما تابع شبکه بهداشت منطقه هستیم و همه پروتکلها را طبق نظر و نظارت کارشناسان شبکه بهداشت منطقه انجام خواهیم داد.

وی در بخش دیگری از سخنان یادآور شد: ما هیچ تغییری در روشهای رعایت پروتکلهای بهداشتی نخواهیم داشت و تا زمانی که نوبت‌های دوم و سوم به هر شکلی که وزارتخانه و شبکه بهداشت منطقه هماهنگ کرده است، تزریق نشود محیط را باز نخواهیم گذاشت.

پزشکی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد محدودی از مددجویان آسایشگاه مبتلا به ویروس کرونا هستند که تحت مراقبت‌های خاص در بخش‌های خاص قرار دارند، گفت: همانند رنگ بندی‌هایی که مراکز بهداشتی و درمانی، شهرها و استانها برای خود اعمال می‌کنند ما هم ۲۴ بخش بستری داریم که بیماران به تفکیک در آنجا اسکان داده شده‌اند و اگر فردی به این ویروس مبتلا باشد، بعد از انجام تست‌های لازم زیرنظر متخصصین در بخش‌های ویژه کنترل و قرنطینه صورت می‌گیرد./ایسنا
 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آسایشگاه خیریه کهریزک واکسیناسیون سالمندان آسایشگاه کهریزک مدیر روابط عمومی روابط عمومی بهداشت منطقه وزیر بهداشت ویروس کرونا آغاز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۱۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

معاون پرستاری وزارت بهداشت از تدوین لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران با هدف بهبود وضعیت معیشتی آن‌ها خبر داد و گفت: تصویب این لایحه به بهبود وضعیت معیشتی پرسناران کمک خواهد کرد. - اخبار اجتماعی -

عباس عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در حاشیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور اظهار کرد: همه ارکان کشور اعم از دولت و مجلس و وزارت بهداشت در صدد این هستند که شرایط محیط کار را برای همه کارکنان سلامت به‌ویژه پرستاران ارتقا دهند. در همین راستا نسخه اولیه لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران تدوین شده است و پس از چکش کاری از منظر حقوقی در وزارت بهداشت، به هیئت دولت ارسال خواهد شد و در صورت تصویب، به ارتقای وضعیت معیشتی پرستاران کمک خواهد کرد.

معیشت پرستاران بهبود می‌یابد

وی افزود: این لایحه در 37 ماده و چند سر فصل شامل سرفصل‌های معیشتی، امور رفاهی و ارتقای شغلی گروه پرستاری تنظیم شده که کمک خواهد کرد وضعیت معیشتی پرستاران بهبود یابد‌. همچنین خلاهای قانونی که در مشاغل سخت و زیان آور وجود دارد در این لایحه دیده شده و در بحث‌های رفاهی مسائلی ازجمله بهبود وضعیت اسکان پرستاران، درآمد آن‌ها، حمایت از حضور پرستاران در مناطق محروم از طریق افزایش درآمد، ارائه خدمات رفاهی به پرستاران پیش‌بینی شده است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: در این بسته همچنین تسهیلاتی برای ادامه تحصیل همکاران پرستار در نظر گرفته شده که ارتقای شغلی داشته باشند.  این لایحه در محورهای مشوق‌های آموزشی، جبران مالی خدمات پرستاری، جذب و استخدام و تامین نیروی انسانی، رفاهی و انگیزشی، ارتقای جایگاه و کرامت معنوی پرستاران تدوین شده که جزئیات دقیق‌تر همه این موارد، پس از تصویب اطلاع رسانی می‌شود. 

وی ابراز امیدواری کرد که با تصویب این لایحه، شاهد افزایش انگیزه کاری پرستاران و درنتیجه ارائه خدمات باکیفیت‌تر به بیماران باشیم.

عبادی همچنین به افزایش تعرفه خدمات پرستاری نیز اشاره و بیان کرد: اجلاس معاونین و مدیران پرستاری برای تبیین اهداف وزارت بهداشت به شکل دوره‌ای و در هر فصل به صورت حضوری برگزار می‌شود‌، یکی از اهداف مهم این اجلاس تغییراتی است که در تعرفه گذاری خدمات پرستاری رخ داده است.

رشد 50 درصدی ضریب ریالی خدمات پرستاری

معاون پرستاری وزارت بهداشت از رشد قابل قبول در حوزه تعرفه‌های خدمات پرستاری خبر داد و گفت: با رشد 50 درصدی ضریب ریالی و افزایش 15 درصدی ارزش نسبی خدمات پرستاری و اصلاحاتی که در آیین نامه بازتوزیع در حال انجام است رشد قابل قبولی در حوزه تعرفه‌های خدمات پرستاری ایجاد شده است.

شبکه متخصصان پرستاری ایجاد می‌شود

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی پرستاران یکی از اولویت‌های کاری ماست، افزود: در سال 1403 شبکه‌ای از متخصصان پرستاری تشکیل خواهد شد و بر اساس حوزه‌های تخصصی، گردهمایی‌های فنی ایجاد و برگزار خواهد شد. برای اولین دوره تمام همکاران سرپرستار و به ترتیب پرستارات بخش‌های بستری، مراقبت‌های ویژه اطفال و ... گرد هم می‌آیند تا با ایجاد شبکه ملی متخصصین حوزه پرستاری ارتقای کیفیت خدمات پرستاری ارائه شده به مردم را شاهد باشیم.

پرستاران؛ 30 درصد کارکنان وزارت بهداشت

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به این که نظام سلامت به لحاظ جمعیت و تعداد کارکنان دومین وزارتخانه کشور پس از وزارت آموزش و پرورش است، عنوان کرد: بالغ بر 600 هزار نفر به عنوان کادر درمان در نظام سلامت در حال فعالیت هستند. در حوزه درمان در مجموع بیمارستان‌ها نزدیک به 60 درصد گروه فنی را گروه پرستاری و در کل نظام سلامت 30 درصد جمعیت را جامعه پرستاری تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد