Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@02:20:03 GMT

ضرورت گفت‌وگو در روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۸۲۶۲۵

ضرورت گفت‌وگو در روزهای کرونایی

فصل جدید برنامه تلویزیونی «قرنطینه» با محوریت طرح معضلات اجتماعی از دریچه طنز در زمستان امسال روی آنتن شبکه پنج سیما رفت و همچنان ادامه دارد.

این فصل با توجه به مشکلات و مسائل روز جامعه و بهره مندی از فضای طنز در ۲۰ قسمت ۵۰دقیقه‌ای آماده شده که هر پنجشنبه روی آنتن می‌رود. سری جدید برنامه تلویزیونی «قرنطینه» شمایلی کاملاً متفاوت از فصل اول دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فصل جدید، امین زندگانی اجرا را برعهده دارد و برنامه علاوه بر گفت و گو با میهمان، بخش‌های مختلف دیگری همچون موشن‌گرافی (معرفی میهمان برنامه)، دوربین مخفی (مرتبط با موضوع برنامه) و پخش انیمیشن هم دارد. محمد ابراهیم امینیان تهیه‌کننده برنامه «قرنطینه» درباره استفاده از نام قرنطینه در روزها و شرایط سخت کرونایی معقتد است که زندگی با تمام محدودیت‌ها در جریان است و همچنان ادامه دارد. به گفته او، فصل دوم این برنامه تا پایان سال پخش می‌شود و فصل جدید آن در سال آینده با ایده و شمایل جدیدی ساخته خواهد شد که باید متناسب با شرایط و نیازهای روز جامعه باشد. در ادامه با محمد ابراهیم امینیان درباره جزئیات بیشتر این برنامه ترکیبی گفت‌وگو کردیم که مشروح آن را می‌خوانید:

شما در فصل اول برنامه «قرنطینه» فقط به موضوع کرونا پرداختید، رویکردتان در فصل جدید چه بود؟

همان‌طور که اشاره کردید ما در فصل قبل برنامه «قرنطینه» فقط به موضوع کرونا پرداختیم چون شرایط جامعه در اوایل سال، چنین محتوایی را ایجاب می‌کرد و به‌خاطر ترسی که از کرونا در بین مردم وجود داشت، شرایط مبهمی در جامعه حکمفرما شده بود، ایام نوروز بود و مردم از دید و بازدید و تفریح محروم شده بودند. آن موقع موضوع برنامه «قرنطینه» شکل گرفت و با اجرای علی مسعودی صرفاً به موضوع کرونا پرداخته شد. در فصل دوم «قرنطینه» دیدگاهمان را تغییر دادیم و سعی کردیم که به معضلات اجتماعی بپردازیم، اما با این نگاه که دریچه طنزی را به این معضلات باز کنیم و از زاویه نگاه جدیدی به موضوعات بپردازیم.

با وجود اینکه در این فصل به موضوعات اجتماعی می‌پردازید و شکل برنامه در مقایسه با فصل اول کاملاً تغییر کرده است، چرا دوباره از همان عنوان «قرنطینه» برای برنامه استفاده کردید؟

چون می‌خواستیم بگوییم که در شرایط کرونا و وضعیت قرنطینه، زندگی به قوت خودش باقی است و باید روال زندگی در چارچوب جدیدی متناسب با شرایط جدید ادامه پیدا کند. دوستان ما در این برنامه، فضایی را در دکور طراحی کردند که دو رنگ متفاوت داشت؛ یعنی دو نفر در دو فضای متفاوت از هم با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. بخش طنز را هم در قالب دوربین مخفی و انیمیشن در برنامه گنجاندیم. البته بخشی از سؤالات گفت و گو هم جنبه طنز دارد اما اساس برنامه، پرداختن به مسائل اجتماعی است. میهمانانی هم که به این برنامه دعوت می‌شوند با همین رویکرد است. کرونا سبب به وجود آمدن معضلات اجتماعی جدیدی شده و لازم است که درباره آن صحبت شود، در واقع این برنامه به موضوع زیست کرونایی می‌پردازد.

میهمانان برنامه بر چه اساسی دعوت می‌شوند؟

در فصل جدید برنامه، یک گروه سردبیری جوان و خوش ذوق داریم که سابقه رسانه ای دارند و براساس موضوعات برنامه، میهمانان را دعوت می‌کنند. گاهی ایده‌های خوبی را هم از میهمانان برنامه برای ادامه مسیر می‌گیریم. پرسش‌ها هم متناسب با تجربه و تخصص میهمانان توسط گروه سردبیری طراحی می‌شود. 

محتوای «قرنطینه» چه وجه تمایزی با برنامه‌های مشابه آن دارد؟

ما براساس موضوعات مشخص شده، میهمانان را دعوت کردیم تا شاهد حرف‌های به دردبه‌خور و شنیدنی باشیم مثلاً یکی از موضوعات بحث مهاجرت و زندگی در خارج از کشور بود که به گزینه محمد دلاوری رسیدیم؛ چون تجربه این موضوع را داشت و دیدگاه‌های جالبی هم درباره این ماجرا دارد. گروه سردبیری برنامه حسب موضوعات برنامه، گزینه‌های مختلف را بررسی می‌کنند و برای تولید محتوای برنامه، نگاه سخت‌گیرانه‌ای دارند.     

دلیل انتخاب امین زندگانی برای اجرای برنامه چه بود؟

اجرای فصل اول برنامه را علی مسعودی بر عهده داشت که بسیار به ما کمک کرد. در فصل دوم تصمیم گرفتیم که به موضوعات اجتماعی بپردازیم و نگاهمان به سمت کسی رفت که هم محبوبیت مردمی داشته باشد و هم تأثیرگذار باشد.گزینه‌های زیادی داشتیم اما دیدیم که امین زندگانی جزو بازیگران محبوب در سلایق مختلف است و کلامش هم اثرگذاری خوبی دارد. 

شما با ورود بازیگران به عرصه اجرا موافق‌اید، اینکه دارد تبدیل به روندی عادی در برنامه‌های تلویزیونی می‌شود را اتفاق خوبی می‌دانید؟

درباره این موضوع سلایق مختلفی وجود دارد، ولی به نظر من بخشی از اجرا نیاز به توانمندی بازیگری دارد تا مجری بتواند نگاه مخاطب را به خود جلب کند. یکی از دلایل انتخاب امین زندگانی هم این بود که پیشینه اجرای تلویزیونی داشت، در واقع او جزو بازیگرانی است که در ابتدا با مجری‌گری شروع کرد و سپس وارد عرصه بازیگری شد. ما سعی کردیم که با این انتخاب، یک تیر و دو نشان بزنیم یعنی کسی که سابقه اجرا داشته باشد و شخصیت اثرگذاری باشد.

برخی از مجریان تلویزیون از این بابت شاکی هستند که بازیگران دارند وارد حیطه اجرای تلویزیونی می‌شوند. این گلایه را وارد می‌دانید؟

من در این باره بازخوردهای زیادی از همکاران مجری ام گرفته ام که بسیار خوب بوده است، ضمن اینکه تعدادی از میهمانان برنامه «قرنطینه» همچون نیما کرمی و منصور ضابطیان از مجریان باسابقه تلویزیون بودند و از تسلط خوب امین زندگانی در اجرای برنامه گفتند. بسیاری از مجری ها هم حین ضبط برنامه به استودیو ما سر می‌زدند و به ما مشورت و ایده می‌دادند. البته به جز امین زندگانی، گزینه‌های دیگری هم برای اجرا داشتیم، ولی در نهایت به ایشان رسیدیم. «قرنطینه» نتیجه کارگروهی یک تیم جوان و پرانگیزه است که خوشبختانه بازخوردهای خوبی از برنامه گرفتیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قرنطینه معضلات اجتماعی امین زندگانی فصل جدید فصل اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۲۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!

معاون بانک مرکزی با بیان اینکه امسال مدل جدید اعتبار سنجی بانکی علمیاتی می‌شود، گفت: در مدل جدید عوامل جدید مانند محکومیت مالی، جرایم رانندگی، صدک بندی یارانه هم در نظر گرفته می‌شود و دیگر مانند روال فعلی رفتار افراد در پرداخت اقساط تسهیلات تنها ملاک رتبه بندی نخواهد بود.

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با ایلنا درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آنها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند. 

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد. 

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

tags # وام ، بانک مرکزی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • ️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • نزدیک به ۳ میلیارد تومان وقف پول انجام شده است + فیلم