Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر امنیت داخلی آمریکا گفت: رئیس جمهوری پیشین این کشور توافقات غیرقانونی علیه منافع آمریکا امضا کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر؛ «الخاندرو مایورکاس»، وزیر امنیت داخلی آمریکا روز دوشنبه در نشستی خبری در واشنگتن گفت: «دونالد ترامپ»،رئیس جمهوری پیشین آمریکا توافقات غیر قانونی را علیه منافع آمریکا و وزارت دادگستری امضا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


الخاندرو مایورکاس افزود، دولت ترامپ سیستم مهاجرتی کشور را کاملا از هم گسیخته کرده است. به کسانی که در حال حاضر تمایل دارند به مرز‌های آمریکا پا بگذارند، می‌گوییم باید منتظر باشند؛ این مسئله به گذر زمان برای بازسازی سیستم مهاجرت پذیری از صفر نیاز دارد.
وزیر امنیت داخلی آمریکا تاکید کرد، تصمیم گرفته ایم کمیته‌ای را برای بررسی وضعیت خانواده‌هایی که به علت اقدامات مهاجرتی ترامپ دچار ضرر شده اند، ایجاد کنیم چرا که دولت ترامپ کودکان مهاجر را به مکزیک می‌فرستاد، ولی ما این کار را انجام نمی‌دهیم.
وزارت دادگستری آمریکا چندی پیش اعلام کرده بود که دولت دونالد ترامپ از 20 مارس (اول فروردین) تا ماه سپتامبر تحت قوانین مرتبط با محدودیت‌های کرونایی در این کشور، حدود 8800 کودک مهاجر بدون همراه را از این کشور اخراج کرده است.
این آمار در حالی اعلام شده است که دولت ترامپ پیشتر از افشای شمار این کودک مهاجران اخراجی امتناع کرده بود. پیشتر در ماه ژوئن (خرداد- تیر) شمار این کودک مهاجران حدود دو هزار نفر اعلام شده بود.
دولت ترامپ از اول فروردین قوانین مرزی جدیدی را اعمال کرد و دولت ترامپ مدعی شده بود که این قوانین اضطراری جدید با هدف مقابله با گسترش شیوع کرونا بوده است. از آن تاریخ به امروز نیرو‌های مرزی آمریکایی به استناد قوانین جدید، این کودک مهاجران بدون همراه را از مرز آمریکا- مکزیک اخراج و به کشورهایشان بازگردانده اند.
ترامپ از زمان تصدی سمت ریاست جمهوری رویکرد خصمانه و افراطی را در قبال مهاجران قانونی و غیرقانونی در پیش گرفته بود که انتقاد‌های جهانی گسترده‌ای را به دنبال داشته است.
کارشناسان امور مهاجرت معتقدند که قوانین مهاجرتی جدید دولت آمریکا مهاجران به ویژه کودکان را در خطر جدی قرار می‌دهد. گزارش شده که تحت این قوانین، کودکان برای روز‌ها و یا برخی هفته‌ها در هتل‌هایی نگه داری می‌شوند تا روند اخراج آن‌ها انجام شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: انتقاد وزیر امنیت دولت ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، وبگاه «پلیتیکو» گزارش داد که جمعی از وکلای آمریکایی و غیرآمریکایی با امضای درخواستی رسمی، اقدام نظامی اسرائیل علیه غزه را ناقض قوانین آمریکا و بین‌الملل توصیف کرده‌اند.

دست‌کم ۲۰ تن از ۹۰ حقوق‌دانی که زیر این درخواست را امضا کرده‌اند، در دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا مشغول به فعالیت هستند و از او می‌خواهند که ارائه کمک نظامی به رژیم صهیونیستی را تعلیق کند چراکه اقدام‌های این رژیم در غزه با قوانین آمریکا و بین‌الملل همخوانی ندارد.

آنها قرار است درخواست خود را طی روز‌های آینده به دفتر «مریک گارلند» دادستان کل ارسال کنند. در این نامه که به رؤیت پلیتیکو رسیده است، وکلا از احتمال نقض کنوانسیون‌های ژنو درباره ممنوعیت حملات نامتناسب علیه غیرنظامیان و همچنین نقض قانون کنترل صادرات تسلیحاتی آمریکا از سوی رژیم صهیونیستی صحبت کرده‌اند.

این تازه‌ترین نشانه از بالا گرفتن اختلاف در دولت واشینگتن در قبال سیاستی است که کاخ سفید نسبت به اسرائیل در پیش‌گرفته و شامل حمایت از رژیم به‌رغم جنایت‌هایی است که در غزه انجام می‌دهد.

در تاریخ ۹ اردیبهشت، «رویترز» برای نخستین بار از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا و بی‌اعتمادی شماری از مقامات درباره نحوه استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکایی خبر داد.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به بلینکن گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

اختلاف‌های داخلی دولت واشینگتن در حالی عیان می‌شود که مقام‌های رسمی بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند