Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@21:15:33 GMT

گرمخانه ها پایش سلامت ندارند

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۸۳۹۷۸

گرمخانه ها پایش سلامت ندارند

خبرگزاری آریا - شهر : بر اساس اطلاعات موجود تنها 60 تا 80 درصد زنان و مردان مراجعه کننده به گرمخانه های شهرداری تهران اعتیاد دارند و مابقی آنها تنها به علت بی سرپناهی به آنجا مراجعه می کنند. این در حالیست که پایش سلامتی هم در گرمخانه ها صورت نمی گیرد و اطلاعات فقط بر اساس خوداظهاری هاست.
مالک حسینی، مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار شهر با بیان اینکه امسال در گرمخانه ها کرونای فراگیر نداشتیم، گفت: امسال با یک برنامه ریزی مناسب از نظر بهداشتی کرونا کنترل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از شیوع کرونا در گرمخانه ها ماسک توزیع شد و روزانه 3 مرتبه سطوح ضدعفونی می شود.
حسینی با بیان اینکه همه زنان و مردان مراجعه کننده به گرم خانه اعتیاد ندارند، عنوان کرد: 60 درصد از زنان و حدود 80 درصد مردان مراجعه کننده به گرمخانه ها اعتیاد دارند.
او تعداد گرمخانه های تهران را 20 باب عنوان کرد و گفت: از این میزان 4 باب برای زنان و 16باب برای مردان است. طی 2 سال گذشته به هیچ عنوان با مشکل کمبود فضا مواجه نبودیم و 20 درصد ظرفیت خالی نیز داشتیم.
حسینی درباره برنامه پایش بیماری در گرمخانه ها گفت: امکان پایش در گرمخانه ها وجود ندارد، پرونده های مددکاری براساس خوداظهاری آن ها تنظیم می شود. اگر موردی مشاهده شود ویا دراظهارات مشخص شود بیماری خاصی وجود دارد از اورژانس کمک می خواهیم و یا به پزشکان گرمخانه که به صورت دوره ای با مراکز کارمی کنند ارجاع می دهیم.
او از اجرای طرح پایش سلامت زنان در مرکز شوش خبر داد و گفت: این ساختمان مشترکا کاربری مددسرا و مرکزجامع کاهش آسیب زنان را دارد و بعضا در این مرکز پایش سلامت انجام می شود. اما مساله این است که امکان اجرای مستمر این پایش وجود ندارد. طوری که مراجعان حضور مداوم در گرمخانه ها ندارند.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در اداره گرمخانه ها شعار این است که کسی در تهران از بی سر پناهی درمعرض خطر جانی قرار نگیرد چه از حیث سرما و چه از حیث تغذیه و مسائلی از این دست. یعنی درواقع بی کس بودن و بدون پشتوانه بودن را در تهران احساس نکند. در حال حاضر نیزهرکس داوطلب حضور در گرمخانه ها باشد بدون محدودیت می تواند در آنجا بماند، گرمخانه ها شبانه روزی شده است و سه وعده خدمات تغذیه ای و پوشاک ارائه می شود.
او همچنین از اجرای طرح بهداشت و درمان در غالب کمک خیرین خبرداد و گفت: مشکلات دهان و دندان یکی از مشکلات زنان معتاد است. با توجه به اینکه زیبایی برای زنان مهم است، شهرداری تهران از طریق خیرین کارهای درمانی آنها را پیگیری می کند.
او درباره مشاهداتش از احوالات مراجعه کنندگان به گرمخانه ها توضیح داد: بیش از 40 درصد زنانی که در گرمخانه ها حضور دارند اصلا اعتیاد ندارند و خیلی ازآن ها انسان های شریفی هستند که بی سرپناه مانده اند. به طورمثال اگر کسی خانواده نداشته باشد و یا فرض بر این باشد که با همسرش مشکلی پیدا کند و اصالتا تهرانی نباشد این فرد شب بیرون بماند و بی خانمان تلقی می شود. این فرد یک شب بدون سرپناه بماند با مشکلات بسیاری روبه رو می شود. ما از این دست افراد، تعداد قابل ملاحظه ای داریم کسانی که آبرودارهستند و بنا بر جبر زمانه بی خانمان شدند. لذا اینگونه تصور نکنیم افرادی که وارد گرمخانه ها می شوند بزهکارهستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران گرمخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۳۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟

آفتاب‌‌نیوز :

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • نصب پابند الکترونیک برپای ۳۰۰ سارق در غرب تهران
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است