Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: در سال جاری با ۳ درصد از افرادی که تقاضای راه اندازی یک واحد صنعتی را داشتند مخالفت شد که دلایل این مخالفت ها قطعا منطقی بوده است.

سعید فرخی ۱۲ اسفندماه در بیست و دومین همایش ملی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی سبز با بیان اینکه توسعه پایدار دارای دو رکن اساسی است، افزود: حداکثرسازی رفاه اجتماعی و حفظ منابع و داشته های زیست محیطی و منابع طبیعی برای نسل های آینده از ارکان توسعه پایدار است و مسلما تجمیع این دو رکن کار دشواری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: صنعتگر ملزم است که در کنار انجام بهترین تولید با کمترین قیمت، سعی کند که از میراث آیندگان حراست کند و تحقق این امر سخت و هزینه های مترتب در این راستا نیز بسیار است.

فرخی با بیان اینکه در استان مرکزی نوع نگرش به وضعیت صنعت و صدور مجوزها منطقی و معقول و همراه با حس همکاری است، بیان کرد: در سال جاری با سه درصد از افرادی که تقاضای راه اندازی یک واحد صنعتی را داشتند مخالفت شده است که دلایل این مخالفت قطعا منطقی بوده و با اصلاحاتی می توانند مجدد تقاضا را مطرح کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی با اشاره به تلاش صنعتگران و تولیدکنندگان که در جنگ اقتصادی مجاهدانه پای کار هستند و برای کشور به مانند رزمندگان هشت سال دفاع مقدس می جنگند، گفت: تولیدکنندگان تلاش دارند که اقتصاد کشور در این دوران پویا باشد و در کنار آن نسبت به سبز بودن صنعت خود اهتمام دارند و هزینه می کنند چراکه می دانند منافع کوتاه مدت را باید با منافع بلندمدت خود و فرزندان و آیندگان معاوضه کنند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی، تصریح کرد: امسال در حوزه انتخاب واحدهای سبز برتر، از مجموع ۹ واحد برگزیده کشور، ۵ واحد مربوط به استان مرکزی است و شامل شهرداری مهاجران به عنوان واحدخدماتی سبز، شرکت صنعتی بام اراک، شرکت سیمان عمران انارک، شرکت نفت پاسارگاد و نیروگاه رودشور می شود.

رضا میرزایی بیان کرد: همه کشورها به صنایع سبز و متعهد به مسائل زیست محیطی اهمیت می دهند و در این راستا ایران ۲۲ سال است که تجلیل از صنایع سبز را در دستور کار خود قرار داده است به طوری که فعالیت های یک ساله صنایع در راستای محیط زیست و عملکردها بررسی می شود و واحدهایی که رفع آلایندگی آب، هوا، خاک و رعایت شاخص های زیست محیطی داشته باشند برگزیده شناخته می شوند.  

وی با بیان اینکه برخی از صنایع مانند نیروگاه رودشور در سطح بین المللی جزو صنایع سبز محسوب می شوند، گفت: یک نیروگاه طبق قانون هوای پاک مجاز است تا ۲۰۰ PPM آلایندگی را تولید کند، اما برخی از نیروگاه ها مانند نیروگاه رودشور فراتر از این قانون عمل کرده است و تنها ۵ PPM آلودگی وارد محیط می کند.

میرزایی با اشاره به اینکه تلاش بر این است که هر ساله تعداد واحدهای صنعتی سبز افزایش یابد، گفت: در استان مرکزی واحدهای شاخصی فعالند و طی چند سال اخیر پتروشیمی شازند جزو صنایع آلاینده نیست. برنامه خوبی هم برای ایرالکو در نظر گرفته شده است که با تحقق این برنامه ها امیدواریم صنایع آلاینده به صنایع پاک تبدیل شوند چراکه ممکن است عوارض آلایندگی نتواند به کنترل و کاهش آلایندگی ها کمک کند به همین دلیل بهتر است که آلایندگی ها از مبدا کنترل شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محیط زیست استان مرکزی صنعت استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، اسلام جاودان خرد ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: طرح‌های حافظ محیط زیست در حوزه صنعتی، کشاورزی، طرح‌های کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاه‌های تولید انرژیِ پاک به خصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری‌ها شامل پرداخت این تسهیلات می‌شوند.

وی بیان داشت: واحدهای صنعتی، معدنی، شهرداری‌ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت‌های صنعتی و فرمانداران می‌توانند نسبت به معرفی طرح‌های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا محیط زیست استان برای مراجعه کنند.

جاودان خرد افزود: هیچ نهادی تاکنون برای ارائه طرح‌های زیست محیطی و دریافت تسهیلات به صندوق ملی محیط زیست مراجعه نکرده است.

وی اظهار داشت: صندوق ملی محیط زیست به عنوان یک مؤسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند.

وی اظهار داشت: این صندوق، تسهیلاتی با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می‌کند اما متأسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

جاودان خرد تصریح کرد: متأسفانه صنایع، شهرداری‌ها، شرکت‌های شهرک‌های صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرح‌های محیط زیستی و بهره مندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده نکرده‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان داشت: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی‌های محیط زیست و طرح‌هایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می‌شود.

کد خبر 6094198

دیگر خبرها

  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد