Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقاتی که توسط پژوهشگران ایتالیایی صورت گرفته نشان می‌دهد افراد چاق و یا آن دسته افرادی که «شاخص توده بدنی» (BMI) آن‌ها بالای ۳۰ است، واکسن کرونا آمریکایی «فایزر» چندان بر روی آن‌ها تاثیرگذار نیست.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، تارنمای خبری انگلیسی «میرور» (mirror) با انتشار این خبر افزود: محققان در ایتالیا ضمن اعلام این هشدار گفتند افراد چاق به نظر نیازمند «دوز» بیشتری از واکسن فایزر هستند تا بتواند این گروه از افراد را در برابر ویروس کرونا واکسینه کند؛ بنابراین گزارش تحقیقات این دسته از محققان ایتالیایی نشان داده میزان «آنتی بادی» تولید شده در بدن افراد چاق دریافت کننده واکسن فایزر در قیاس با افراد سالم، نصف بوده و قدرت لازم برای از میان بردن بیماری کووید-۱۹ را ندارد و نیازمند دوز بیشتری از واکسن فایزر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



میرور در ادامه افزود: افراد چاق (کسانی که توده بدنی آن‌ها بالای ۳۰ است)، از آنجایی که بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت و فشار خون هستند، در برابر ویروس کرونا نیز آسیب پذیرتر از افراد سالم به نظر می‌رسند.

این نخستین تحقیقات صورت گرفته بر روی تاثیرات واکسن فایزر است که در ایتالیا به عمل آمده و برآورد می‌شود یک سوم جمعیت انگلیس و نزدیک به ۴۰ درصد از جمعیت آمریکا در گروه افراد چاق قرار دارند.

میرور درادامه گزارش داد: تحقیقاتی بر روی ۲۴۸ نفر در «انستیتو فیزیوتراپی اوسپیتالیر» (Istituti Fisioterapici Ospitalieri) واقع در رُم پیش از دریافت نوبت دوم واکسن فایزر صورت گرفت. تجزیه و تحلیل خون آن‌ها نشان داد که بطور متوسط افرادی که وزن عادی دارند، میزان غلظت آنتی بادی آن‌ها «۳۲۵.۸» بوده، اما در افراد چاق این میزان غلظت تنها ۱۶۷.۱ است.

این گزارش حاکی است که این بررسی تنها بر روی ۲۶ فرد چاق صورت گرفته و نمی‌توان بطور قطع درباره ناکارآمدی واکسن فایزر بر روی این گروه از افراد نتیجه گیری کرد.

هم اکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان درحال رسیدن به مرز ۱۱۵میلیون نفر است که از این تعداد نیز بیش از دو میلیون و ۵۵۰هزار نفر جان باخته اند.

آمریکا دراین میان با بیش از ۲۹ میلیون مبتلا و بالغ بر ۵۲۷هزار جان باخته کانون انتشار این ویروس در جهان به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واکسن فایزر چاقی کووید19 واکسن فایزر افراد چاق بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۴۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟

ایتنا - براساس آخرین پژوهش‌ها درمورد داروهای کاهش وزن، برخی مصرف‌کنندگان مدعی‌اند که داروی «پپتید شبه‌گلوکاگون ۱» (جی‌ال‌پی-۱) و سایر داروهای مشابه، به موازات کاهش وزن، در آنها احساس اضطراب، افسردگی و گاه افکار مرتبط با خودکشی پدید آورده است.
برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهند که برخی داروهای درمان دیابت ممکن است شخصیت و رفتار افراد را تغییر دهند. به گزارش نیویورک‌پست، داروهایی نظیر اوزمپیک (ozempic) و ویگووی (Wegovy‌) بر میزان دوپامین تاثیر می‌گذارند. دوپامین بر بخش‌های مختلف بدن تاثیرگذار است.

ترکیبات شیمیایی مغز علاوه بر تاثیر روی انگیزه عاطفی و فیزیکی برای غذا‌ خوردن، بر احساس پاداش، لذت، انگیزه و کنش هم تاثیر می‌گذارد. بر همین اساس، سطوح در حال تغییر این تغییرات شیمیایی این ادعای مصرف‌کنندگان را توجیه می‌کند که چرا تمایلشان به الکل، سکس یا مواد مخدر کاهش می‌یابد.

دکتر کنت بریج، استاد روان‌شناسی و علوم اعصاب در دانشگاه میشیگان، به دیلی میل گفت: «هم مواد اعتیادآور و هم غذا، سیگنال‌های دوپامین و مناطق یادگیری‌-پاداش یکسانی را در مغز را فعال می‌کنند.» طبق گفته او، در برخی موارد وقتی محققان می‌خواهند چیزی را به حیوانات یاد بدهند، آنها را برای مدتی گرسنه نگه می‌دارند، زیرا گرسنگی به یادگیری کمک می‌کند.

او توضیح می‌دهد: «ظاهرا گرسنگی مختص غذا است، اما گستره‌اش بیش از این است و میل و هوس‌های متعددی را بیدار می‌کند. هنگامی که گرسنه‌اید، ارزش انگیزشی پدیده‌ها، حتی آن‌‌هایی که خوراکی نیستند، افزایش می‌یابد.»

به باور کارشناسان، از آنجایی که این داروها مدت زمان احساس سیری را افزایش می‌دهند، میل به چیزهایی غیر از غذا مانند مواد مخدر و الکل را نیز کاهش می‌دهند. دکتر بریج می‌گوید: «احساس سیری نه‌تنها میل به غذا را کاهش می‌هد بلکه به صورت بالقوه میل به چیزهای دیگر را هم کم می‌‌کند.»

به گفته بریج، هنگام مصرف داروهای جی‌ال‌پی-۱ احتمال کاهش میل جنسی هم وجود دارد. طبق استدلال او از آنجایی‌که رابطه جنسی میل طبیعی لذت‌بخشی است، مسدود کردن مسیر پاداش ممکن است کاهش میل جنسی را به‌دنبال داشته باشد. با این حال او می‌گوید که هنوز مشخص نیست داروهای جی‌ال‌پی-۱ مسیر دوپامین را چگونه مسدود می‌کنند.

در سال ۲۰۲۳، سازمان غذا و داروی ایالات متحده، ۶۰۶ گزارش از اختلالات روان‌پزشکی مرتبط با اوزمپیک، ۳۲۴ گزارش مربوط به ساکساندا (Saxenda) و ۱۹۰ گزارش مربوط به ویگووی دریافت کرده است.

دیگر خبرها

  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • بازداشت ۱۸ کلاهبردار کنکوری / فروش سوالات در ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی