Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:43:45 GMT

چالش واکسیناسیون کرونا در پاکستان

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۸۴۷۷۲

چالش واکسیناسیون کرونا در پاکستان

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، قرار است از هفته جاری مرحله تزریق واکسن کرونا برای افراد بالای ۶۵ سال در سراسر پاکستان آغاز شود؛ جمعیتی که به گفته منابع رسمی هشت میلیون نفر تخمین زده شده است.

مرحله ثبت نام افراد مسن در پاکستان از اواسط ماه گذشته میلادی آغاز شد و بنابر اعلام سرپرست وزارت بهداشت این کشور همه افراد بالای ۶۵ سال مجاز به دریافت واکسن کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استقبال سرد قشر مسن جامعه پاکستان و ثبت نام دیرهنگام ماموران سلامت (در مرحله اول اجرا واکسیناسیون) باعث نگرانی مقامات این کشور شده و دولت بارها از افراد حاضر در فهرست اولویت دریافت واکسن کرونا خواست تا بدون هیچ نگاه بدبینانه ای خود را در برابر این ویروس همه گیر واکسینه کرده و سلامت خود و دیگران را حفظ کنند.

گزارش رسانه‌های پاکستانی به نقل از منابع رسمی حاکی از ثبت نام کمتر از ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان بالای ۶۵ سال در سامانه دریافت واکسن کرونا تا به امروز است، درحالی که جمعیت تخمینی این افراد حدود ۸ میلیون نفر اعلام شده است.

یک مقام رسمی پاکستان به رسانه‌ها گفت که ثبت نام افراد بالای ۶۵ سال از دو هفته پیش آغاز شده اما تاکنون ۱۸۰ هزار نفر در سامانه واکسیناسیون ثبت نام کرده‌اند که البته پاسخ چندان مثبتی به مطالبه دولت نیست.

وزارت بهداشت پاکستان و ستاد ملی مدیریت مبارزه با کرونا طی روزهای اخیر از طریق رسانه‌های چاپی و الکترونیکی از شهروندان خواستند تا هرچه سریعتر در سامانه واکسیناسیون کرونا ثبت نام کنند تا به محض ورود واکسن به کشور، تزریق آن در مراکز مذکور انجام شود.

مردم پاکستان پنج روز پیش (هفتم اسفند) یکسالگی شیوع ویروس کووید-۱۹ در این کشور را سپری کردند. از آن زمان تا امروز دست کم ۵۸۲ هزار و ۵۲۸ نفر به این ویروس مبتلا شده و ۱۲ هزار و ۹۳۸ نفر از بیماران کرونایی نیز جان باخته‌اند.

برنامه کواکس متعهد شده تا برای ۲۰ درصد از جمعیت حدود ۲۲۰ میلیون نفری پاکستان، واکسن کرونا را تامین کند و علاوه براین حدود ۱۷.۵ میلیون دوز واکسن «آسترازنکا» نیز تا ماه ژوئن وارد پاکستان می‌شود.

وزارت بهداشت پاکستان اواخر بهمن ماه امسال مجوز استفاده اضطراری از ۴ واکسن خارجی ساخت دانشگاه «آکسفورد» انگلیس و شرکت داروسازی بریتانیایی - سوئدی «آسترازنکا»، واکسن‌های «کانسینو» و «سینوفارم» چین و همچنین «اسپوتنیک وی» روسی کرونا را صادر کرد. طرح واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در این کشور از ۱۴ بهمن امسال با ورود اولین محموله واکسن کرونا از چین، در اسلام‌آباد آغاز شد. 

برچسب‌ها ویروس کرونا پاکستان واکسیناسیون واکسن کرونا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پاکستان واکسیناسیون ویروس کرونا پاکستان واکسیناسیون واکسن کرونا اخبار کنکور بالای ۶۵ سال واکسن کرونا ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۴۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان