Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، علی‌رضا آشناگر ظهر امروز در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سالن یادگار امام استانداری سمنان اظهار کرد: برخی از جلسات، کاری هستند و برای پیگیری و ارزیابی روند اجرای امور جاری استان دنبال می‌شوند که در جای خود بسیار عالی و لازم است، اما برخی جلسات دیگر بار معنوی و ارزشی ویژه‌ای دارند که قاعدتاً هدف‌گذاری خاصی نیز برای این‌گونه جلسات به انجام رسیده که تحقق آن اهداف باید مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سمنان عنوان کرد: همه ما به‌عنوان شهروندان جامعه وظیفه داریم که از فرسایش معنوی که به‌عنوان عقبه بسیار کارآمد برای روحیه انقلابی جامعه محسوب می‌شود، جلوگیری و نسبت به مراقبت و حفاظت از آن تلاش کنیم.

وی اضافه کرد: متأسفانه از آنجا که نگاه اداری بر جلسات ما حاکم بوده، انتظار مطلوبمان آن است که ارزیابی‌هایمان نیز کمی ‌باشد که قاعدتاً با توجه به روح حاکم بر جلساتی همچون توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نمی‌توانیم به سمت‌وسوی تحقق اهداف در نظر گرفته شده برای آن، پیش رویم.

استاندار سمنان تصریح کرد: بی‌تردید توسعه یک فرهنگ با تجلیل متفاوت است و متأسفانه ما بیشتر به سمت تجلیل پیش می‌رویم.

وی با ذکر اینکه موضوع اصلی ما در این جلسه، ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است، گفت: شهدا خود حاضر و ناظر در جامعه هستند؛ اما ما نیز باید به دنبال شناسایی شاخص‌های ارزشی باشیم که مورد توجه شهدا قرار گرفته است.‌

آشناگر با تأکید بر ضرورت تعیین و احصای شاخص‌های مورد توجه شهدا گفت: فرهنگ شهادت باید به نسل‌های آینده منعکس شود؛ چراکه آنان تشنه الگو گیری و آموختن معارف نهفته در این فرهنگ هستند.‌

استاندار سمنان تصریح کرد: برنامه‌هایی همچون تجلیل نباید موضوع کار این‌گونه جلسات باشد؛ چرا این کار توسط دستگاه‌های مختلف دیگر نیز به انجام می‌رسد، بلکه در جلساتی این‌چنین باید به دنبال ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بود و لازم است تا به این مقوله معرفت پیدا کنیم.

آشناگر با اشاره به اینکه فرهنگ شهادت و ایثار باید به‌صورت عملی در جامعه ترویج شود، اظهار کرد: اگر خود فاقد جنبه‌های عملی ایثار و شهادت در جامعه باشیم، سخنان ما نیز در جامعه با اقبال مواجه نخواهد شد.

استاندار سمنان با تأکید بر ضرورت توکل به خدا گفت: یکی از خصلت‌های شهدا و خانواده آنان، توکل کامل به خداست و هیچ ایثارگری یافت نمی‌شود که جز خدا از کسی توقع داشته باشد.

وی عنوان کرد: اگر در نظام اداری توکل به خدا و بی‌توجهی به غیر از خداوند نهادینه شود، تکلیف کاملاً روشن و اثرگذاری خدمات ما بیشتر می‌شود.

استاندار سمنان اظهار کرد: یکی از خصلت‌های خوب مردم جامعه ما به‌ویژه در اوایل دوران انقلاب آن بود که بسیاری از خدمات و اقدامات برای مردم در خفا و به‌صورت پنهانی به انجام می‌رسید.

آشناگر گفت: خدمت به مردم یکی از اقدامات ارزشمند و خوبی است که باید توسعه یابد و همه باید به دنبال شناخت مشکلات مردم و گره‌گشایی از آنها باشیم.

او با تأکید بر اینکه ما نسبت به توسعه و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه غفلت کرده‌ایم، گفت: باید فرهنگ ایثار و شهادت در گام اول در وجود افراد و سپس در جامعه نهادینه شود.

استاندار سمنان اظهار کرد: آسیب جدی جامعه ما این است که فرهنگ ایثار و شهادت و جهاد کم‌رنگ شود و اگر عقبه و روحیه ایثارگری از بین برود، قطعاً سستی و رخوت در جامعه ایجاد خواهد شد که نه‌تنها در حل مسائل خود دچار مشکل می‌شویم بلکه شاهد اثرگذاری جدی آن در سطح جامعه نیز خواهیم بود.

آشناگر گفت: استحکام اراده در مقابل استیلای فرهنگ غرب و زورگویی استعمارگران از برکات فرهنگ ایثار و شهادت است.‌

وی اضافه کرد: ایستادگی رهبر معظم انقلاب و وجود ایثارگران و مجاهدان، خوشبختانه سبب شد تا فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه استمرار داشته باشد.

استاندار سمنان گفت: اگر می‌خواهیم در جامعه، اراده جدی و مستمر مقابل دشمنان وجود داشته باشد، راهکار آن تقویت فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم ایثارگران است.

آشناگر گفت: تجلیل از فعالان در عرصه مساعدت به مردم در زمان شیوع کرونا کار بسیار خوب و ارزشمندی است که به انجام می‌رسد.

او اضافه کرد: مقابله با بیماری کرونا و صحنه‌های ناب و همکاری و همبستگی مردم همانند اقدامات مردم در ستاد پشتیبانی جنگ در دوران دفاع مقدس بود.

استاندار سمنان اظهار کرد: در اوایل دوران کرونا حتی در خصوص دفن جان‌باختگان کرونا نیز دچار مشکل بودیم که با حضور روحانیان جوان و خط‌شکنی و ایثارگری این قشر، این مشکل رفع شد.

وی گفت: خوشبختانه جلوه‌های همراهی و همدلی مردم و مسؤولان و کادر درمانی در دوران کرونا بسیار خوب بود.

استاندار سمنان با تأکید بر موفقیت استان به‌عنوان استان موفق در خصوص کنترل بیماری کرونا گفت: کمک به همنوعان یکی دیگر از جلوه‌های حضور ایثارگران در جامعه است.

انتهای پیام/۷۴۰۰۱/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ شهادت استاندار سمنان فرهنگ ایثار و شهادت ایثار و شهادت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فرهنگ ایثار و شهادت سمنان اظهار استاندار سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۵۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند

محمدسبحان حسنی  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام در دیدار با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام، اظهار کرد: هر مسئولیت یک امانت است و تکالیفی را برای هر مدیر به همراه دارد.

وی تصریح کرد: خدمت در بنیاد شهید هم علاوه بر مسئولیت و موهبت خدمتگذاری به مردم به مثابه فعالیت در میدان جهاد و ایثار است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام بیان کرد: بخش اصلی فلسفه بنیاد شهید و امور ایثارگران، علاوه بر خدمات معیشتی، درمانی و ... به جامعه هدف، نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت است.

حسنی تصریح کرد: گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی و یک سند تاریخی برای نسل‌های آینده است و هر کس به گلزار شهدا وارد می‌شود احساس معنوی پیدا خواهد کرد که ضرورت دارد برای آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ ایثار و شهادت، یکی از مکان‌های مورد بازدید در اردو‌های دانش‌آموزی، گلزار و یادمان شهدا باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام گفت: برگزاری یادواره‌ها و تجلیل از خانواده شهدا یک کار بسیار ارزشمند و ارتباط با خانواده شهدا و جامعه ایثارگران یک موهبت الهی است.

حسنی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام و انقلاب هستند، افزود: هدف دشمن، ایجاد فاصله بین فرزندان شهدا با آرمان‌های انقلاب و نظام است که ما وظیفه داریم با اقدامات فرهنگی، ارزشی و جهادی این خلا‌ها را برطرف کنیم.

وی همچنین بر استفاده از ظرفیت نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در خدمات‌دهی به خانواده شهدا تاکید کرد.

سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ۱۰۲ هزار نفر در استان ایلام جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هستند، گفت: خدمات دهی مطلوب به جامعه هدف ایثارگران در استان نیازمند تعامل و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است.

محمد رحیمی با اشاره به اینکه برنامه‌های فرهنگی ماندگار از جمله یادواره‌های شهدا، سه شنبه‌های شهدایی، پنجشنبه‌های شهدایی در سال جاری تقویت می‌شود، عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان ایلام باید به تکالیف قانونی خود برای افزایش سطح معیشت جامعه ایثارگران در استان عمل کنند.

وی بیان کرد: احداث خانه‌های ایثار از مهمترین اولویت‌های اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران است که این مهم نیازمند حمایت مسئولان ارشد استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد