Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخائر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات به همراه معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان،رئیس اداره آبهای داخلی و سایر آبزیان شیلات هرمزگان و رئیس شیلات میناب از روند تکمیل زیرساخت ها و نوسازی استخرهای نرسری مرکز بازسازی ذخایر آبزیان خلیج فارس-کلاهی و همچنین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری گوربند-میناب بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان،در حاشیه این بازدید ناصر کرمی راد با بیان اینکه آبزی پروری در شهرهای دور از ساحل یکی از راهکارهای مهم در کاهش فشار صید بر ذخایر طبیعی است گفت: خوشبختانه شیلات استان هرمزگان گام های خوبی در این زمینه برداشته است.

وی با اشاره به حمایت های خوب سازمان شیلات ایران از توسعه آبزی پروی در شهرهای دور از ساحل و منابع آبی شیرین گفت: بدون شک این مهم نقش خوبی در رونق تولید و رشد اقتصاد منطقه دارد که خوشبختانه علمکرد خوب شیلات هرمزگان در این زمینه کاملا رضایت بخش است.

کرمی راد در بازدید از مرکز بازسازی ذخایر آبزیان خلیج فارس-کلاهی گفت: با بهره برداری از این طرح امکان افزایش نرسری بچه میگوهای بومی برای رساندن به  وزن مناسب و رهاسازی در دریا برای بازسازی ذخائر میگو و ماهی افزایش چشمگیری خواهد داشت.

در ادامه معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان تصریح کرد: تغییر مسیر آبرسانی به مرکز هچری توان تولید و تکثیر بچه ماهی و میگو در مرکز تکثیر و بازسازی ذخائر خلیج فارس کلاهی افزایش خواهد یافت و استفاده مطلوب تری از تاسیسات موجود در آن مرکز فراهم خواهد شد.

 مسعود بارانی در این بازدید همچنین  گزارش پیشرفت فیزیکی را مشاهده و ضمن در دستور کار قرار دادن پیگیری، حل و بررسی موانع پیشرفت پروژه،  راهکارهای لازم جهت اتمام پروژه را ارئه کرد.

گفتنی است مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر آبزیان خلیج فارس-کلاهی در بخش کلاهی شهرستان میناب  واقع شده است و عملیات تکثیر ماهی و میگو همچنین بازسازی ذخایر آبزیان به ویژه بازسازی ذخیره گاه میگو  استان را برعهده دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماهیان خاویاری تولید اقتصادی بازسازی ذخایر آبزیان شیلات هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۵۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.


آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسئله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

 نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور  بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

 

 

 

دیگر خبرها

  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • باید موانع از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداشته شود
  • باید موانع را از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداریم