Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقش و تاثیر رسانه‌ها از دو منظر قابل بررسی است؛ نخست ایجاد شور و نشاط و زمینه سازی برای جلب مشارکت عمومی در انتخابات که نخستین و مهم‌ترین هدف در این ایام است و دیگر هدایت جامعه و افکار عمومی برای انتخاب کاندید اصلح.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، امروزه رسانه‌ها ابزار قدرتمندی هستند که در جهت دهی افکار عمومی نقش گسترده‌ای ایفا می‌کنند و کارکرد آنها در مواقعی خاص به ویژه ایام انتخابات بیش از پیش نمایان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نقش و تاثیر رسانه‌ها از دو منظر قابل بررسی است؛ نخست ایجاد شور و نشاط و زمینه سازی برای جلب مشارکت عمومی در انتخابات که نخستین و مهم‌ترین هدف در این ایام است و دیگر هدایت جامعه و افکار عمومی برای انتخاب کاندید اصلح.

رهبر معظم انقلاب نیز بر حضور «موثر» و «قوی» در فضای مجازی تاکید دارند و در همین راستا فرمودند: “دستگاه‌های مختلفی در فضای مجازی حضور دارند اما حضور در این فضا باید یک حضور جریان‌ساز باشد.

رسانه از این حیث حائز اهمیت است که می تواند با تغییر ذائقه مردم و ایجاد انحراف در آرمان‌های اصیل انقلاب، زمام امور کشور را به دست نااهلانی بسپارد که به اشرافیگری افتخار می‌کنند!

به طور مثال سردمدار دولت سازندگی معتقد بود «حتی اگر در فرآیند تعدیل، ۱۵ درصد جمعیت کشور که عموما دهک‌های محروم جامعه بودند در زیر چرخ‌های توسعه له شوند، اشکال ندارد»! چرا که این شیوه امری ضروری و بی اشکال برای روغن کاری چرخ‌های اقتصاد جامعه است؛ تفکری که توسط ارادتمندان این سیاستمدار دنبال شد و علت موفقیت و پذیرش آن نیز دست برتر اربابان ثروت و قدرت در رسانه است.

برخی از رسانه‌ها در این سال‌ها توانستند با تبلیغات منفی، دروغ، تحریف واقعیت و نشان دادن چهره دروغین از عده‌ای خائن که به هیچ یک از آرمان‌های انقلاب اسلامی پایبند نبودند، دست برتر را در قدرت بگیرند و نتیجه عملکردشان نیز فقیر شدن و نابودی فقرا -که ولی نعمتان انقلاب هستند- و فربه شدن زراندوزان شد.

در جریان انتخابات سال‌های اخیر، رسانه‌های فارسی زبان خارجی همسو با برخی رسانه‌های داخلی به وضوح و آشکارا آرمان‌ها و ارزش‌هایی همچون ساده زیستی و فقیر نوازی را به سخره گرفتند و چهره ساده و به دور از اشرافیت جریان انقلاب را نوعی ضدارزش معرفی کردند. کار تا جایی پیش رفته که اکبر ترکان، مشاور سابق رئیس جمهور فعلی کشورمان، وجود نوعی رفتار اعلی حضرتی در رفتار روحانی را تایید می‌کند یا اینکه محمود واعظی در کمال تعجب همگان اعلام می‌کند دولت برای اداره امور و جبران کسری خود عمداً نرخ ارز را بالا برده است؛ قدرت رسانه اینجا معلوم می‌شود که چگونه چنین شخصی در ایام انتخابات به عنوان منجی مردم معرفی می‌شود! کسی که به اعتراف خودش از تصمیمات مهمی همچون گرانی بنزین خبر نداشته آیا التهابات جامعه و سختی مردم برایش قد ارزنی اهمیت دارد؟

نقش رسانه‌ها در سوق دادن مردم برای انتخاب شخص اصلح

کیوان میرزایی در گفتگو با خبرنگار 8دی، با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی امروزه یک رسانه مستقل محسوب می‌شوند بیان کرد: شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی در جریان سازی و سوق دادن مردم به شرکت در انتخابات و انتخاب یک شخص بسیار موثر هستند.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان با اشاره به اینکه امپراطوری رسانه‌ای در دنیا افکار مردم را به نفع خود بهره برداری می‌کند افزود: بر خلاف جریان غرب، نیروهای انقلابی در پی شکل دادن یک مجموعه حکمرانی مناسب و قابل قبول بر مبنای عدالت و انصاف هستند.

مغایرت رفتار وزیر ارتباطات با انتظارات رهبری و جامعه انقلابی

وی با تاکید بر ضرورت داشتن شبکه اطلاعاتی امن داخلی خاطرنشان کرد: وزیر ارتباطات این روزها موضوع اینترنت ملی را مطرح کرده که موضوع مورد نظر مقام معظم رهبری و جامعه انقلابی نیست چرا که رهبری بارها تاکید کردند باید شبکه امن تبادل اطلاعات داشته باشیم و این با اینترنت ملی فرق دارد.

میرزایی با بیان اینکه فضای مجازی و اینترنت اثر دوگانه دارد گفت: این فضا می‌تواند ما را به سمت انتخاب شخص اصلح در انتخابات سوق دهد و همه چیز بستگی به نحوه استفاده ما از ابزار تبلیغاتی دارد.

میدان داری بی اخلاقان در عرصه انتخابات و تبلیغات

رئیس بسیج اساتید استان گیلان افزود: معمولا افرادی که به اصول و اخلاقیات پایبند نیستند و امکانات، پول، ثروت و ابزار بیشتری در اختیار دارند از فضای مجازی برای اهداف خود که معمولا منجر به انتخاب افراد ناشایست می‌شود، استفاده می‌کنند.

میرزایی با اشاره به اینکه معمولا افرادی که داعیه انتخاب اصلح دارند از امکانات و ابزار رسانه‌ای به بهره‌اند بیان داشت: علت نیز آن است که افراد سرمایه گذار به فکر منفعت خود هستند و تبلیغات نوعی بده بستان است و صاحبان ثروت و قدرت بعد از انتخابات، انتظاراتی دارند که باید برآورده شود و خیلی به اصلح بودن افراد اهمیت داده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو برای انتخاب گزینه اصلح راه سختی در پیش داریم خاطرنشان کرد: باید برای پیروزی در نبرد انتخابات، هزینه‌های مادی و انسانی کنیم و با تمام توان به صحنه بیاییم.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان تاکید کرد: حاکمیت و دولت وظیفه دارد برای هدایت مردم به سمت انتخاب شخص اصلح هزینه کند.

عدم توافق روی یک گزینه ضعف جریان انقلاب است

میرزایی با بیان اینکه نیروهای ارزشی و انقلابی برای انتخاب خود متر و مقیاس دارند و حاضر نیستند به خاطر منافع، روی یک نفر اجماع کنند تصریح کرد: در انتخابات پیشین، نیروهای انقلابی به چند گزینه تمایل داشتند درحالیکه جبهه مقابل روی یک نفر اتفاق نظر داشتند و پیروز شدند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای انقلابی در زمان انتخابات معیارهای یکسانی ندارند افزود: در جبهه مقابل نیروهای انقلابی، نوعی بده بستان جریان دارد و روی یک شخص هم به توافق می‌رسند و از آن حمایت می‌کنند البته این رویکرد جبهه انقلاب ریشه در مسائل ایدئولوژیکی دارد و نمی‌توان به آن ایراد گرفت.

رئیس بسیج اساتید استان گیلان با بیان اینکه نیروهای لیبرال و غربگرا مسند ریاست جمهوری یا مجلس را رحم اجاره‌ای می‌دانند و از رادیکال تا معتدل، از آن حمایت می‌کنند عنوان کرد: اگر نیروهای انقلابی در سال ۹۲ روی یک گزینه اتحاد داشتند، نتیجه انتخابات تغییر می‌کرد.

نیروهای انقلابی در پاره‌ای از موارد توانمندتر از جبهه مقابل هستند

میرزایی با بیان اینکه در بین نیروهای ارزشی و انقلابی افراد صاحب نظر و کارشناس در حوزه رسانه داریم که در پاره ای از موارد حتی از نیروهای جبهه مقابل نیز کارآمدتر هستند گفت: متاسفانه این نیروها امکانات لازم برای کار را در اختیار ندارند.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان افزود: نیروهای ارزشی و انقلابی باید برای پیروزی در انتخابات روی یک گزینه که مورد حمایت اکثریت باشد و مردم نیز او را قبول داشته باشند تمرکز کنند.

وی درخصوص استفاده از اپلیکیشن‌های خارجی در انتخابات آتی بیان داشت: این کار را به صلاح نمی‌دانم زیرا امنیت ملی را به خطر می‌اندازد.

میرزایی ادامه داد: جوانان ما جوانان ما اپلیکیشن‌های قدرتمند و کارآمدی تولید کردند که از تلگرام و سروش و ایتا نیز قوی تر است اما نیازمند یک همت جمعی برای حمایت از آنان هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بسیج اساتید استان گیلان نیروهای انقلابی برای انتخاب فضای مجازی جبهه مقابل رسانه ها روی یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۵۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب/ تشکیل سازمان «سپند» تأیید شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲در نخستین نشست خبری خود، به گزارشی از نظرات اخیر شورای نگهبان درباره مصوبات مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اماره بها که از سال گذشته میان محلی و شورای نگهبان در رفت و آمد بود، در نهایت خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و امیدواریم این طرح به اهداف خود دست یابد.

تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید

بنابر روایت ایسنا، وی افزود: طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) نیز در جلسه اخیر شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی گاز ایران با هند به داوری نیز مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت. طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی نیز است سوی شورای نگهبان نگهبان مورد بر سی قرار گرفت که به تایید شورا نرسید. همچنین اصلاح قانون نظام صنفی کشور نیز با ایراداتی از سوی شورای نگهبان مواجه شد.

وی همچنین گفت که شورای نگهبان نسبت به قانون مصباح نشان صنفی ابهاماتی وارد کرده است.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: دو طرح تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها و استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران اجتماعی و همچنین لایحه دو فوریتی تمدید امرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست و لایحه ارجاع اختلاف توانیر و شرکت گنت ترکیه به داوری خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

طحان نظیف با اشاره به اساسنامه‌های بررسی شده از سوی شورای نگهبان گفت: اصلاح اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، اصلاح اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی، اصلاح اساسنامه سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی اردبیل و همچنین اصلاح اساسنامه سازمانهای مناطق آزاد کیش،قشم، ارسباران، جلفا و انزلی نیز خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد

وی با بیان این‌که « ۳ استعلام از دیوان عدالت اداری از سوی فقهای شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفته است» اظهار کرد: دو مورد از این موارد خلاف موازین شرع شناخته نشد و یک مورد بر خلاف موازین شرع تشخیص داده شد.

فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز شد

به گزارش ایسنا سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره تمهیدات شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در انتهای هفته مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده در ۱۵ استان برگزار می‌شود؛ در ۸ خوزه انتخابیه که بالای دو نفر از داوطلبان آن‌ها تعیین تکلیف نشدند (تبریز، ری، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم شهر و ملایر) انتخابات بصورت تماماً الکترونیک برگزار می‌شود.

طحان نظیف افزود: از امروز فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز می‌شود.

وی با بیان این‌که «تعداد ناظران شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات بیش از ۴۰ هزار نفر هستند»، عنوان کرد: در مرحله قبل همه موارد تخلفاتی که به شورای نگهبان اعلام شد، مورد بررسی قرار گرفت؛ برخی از موارد در روز انتخابات و طی تذکر، برخی با اعزام بازرس و باز شماری و برخی دیگر نیز به دستگاه قضا ارجاع شد.

هنوز بررسی لایحه عفاف و حجاب به اتمام نرسیده است

سخنگوی شورای نگهبان درباره آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب تاکید کرد: اخیرا اصلاحیه مجلس را در این خصوص دریافت کردیم و در حال رسیدگی هستیم هنوز بررسی به اتمام نرسیده است؛ تا اینجای کار برخی از ایرادات شورای نگهبان همچنان به قوت خود باقیست که عمدتا این موارد شامل مواد ۴۷ و ۴۸ است.

ادامه دارد ...

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902985

دیگر خبرها

  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • توضیحات مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب/ تشکیل سازمان «سپند» تأیید شد
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار