Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری،اسحاق عطایی بعدازظهر در جمع خبرنگاران استان به مناسبت هفته منابع طبیعی اظهار کرد: اقدامات این اداره کل در عملیات مکانیکی آبخیزداری  اعتبارات مصوب ۸۹ هزار میلیون ریال با حجم برآورد بیش از  ۲۶ هزار متر مکعب بوده که ۶۰ درصد تاکنون پیشرفت فیزیکی داشتیم.

مدیرکل منابع طبیعی مازندران منطقه ساری گفت: در بخش بیومکانیک اعتبار مصوب این اداره کل بیش از ۱۰ هزار متر مکعب بود که  در سطح ۱۲۰ هکتار این مسئله انجام شده است، در بخش کپه‌کاری نیز در مساحت ۷۵۰ هکتار انجام شده و ۲۱۵ هکتار بذرپاشی انجام و از محل صندوق ملی اعتبارات آن تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با اقدامات انجام شده برای توسعه جنگل‌کاری افزود: در ۱۵۰ هکتار از اراضی منابع طبیعی حوزه ساری جنگل‌کاری انجام شده است و در حال حاضر طرح زراعت چوب را در دستور کار داریم که تاکنون بیش از ۲ هزار هکتار زراعت چوب در اداره کل منابع طبیعی منطقه ساری انجام شده است.

مدیرکل منابع طبیعی مازندران منطقه ساری در ارتباط با تامین نهال برای کاشت درختان نیز گفت: یک‌میلیون اصله نهال را از محل نهالستان‌های این اداره کل تامین می‌شود و ۶۰۰ هزار نهال از بخش خصوصی دریافت شده است.

وی با اعلام اینکه تثبیت مالکیت یک‌میلیون و ۴۰ هزار هکتار اراضی جنگلی، جلگه‌ای و حاشیه دریا انجام شده است،اضافه کرد: برای ۴۲۰ هزار هکتار از این اراضی سند تک‌برگ صادر شده است.

عطایی در ارتباط با آخرین تصمیمات برای جنگل آق‌مشهد که بین این اداره کل و اداره کل اوقاف مازندران محل اختلاف است،گفت: اسناد مرتبط درباره جنگل آق‌مشهد از دو اداره مرتبط دریافت شده و منتظر تصمیم‌گیری هستیم.

 

 

انتهای پیام/۳۱۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل منابع طبیعی مازندران منطقه ساری جنگل های آق مشهد انجام شده اداره کل منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه گفت: به منظور صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، با کشاورزانی که اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی خود کنند، طبق قانون برخورد می‌شود.

رضا علی‌نسب گفت: همه ساله پس از پایان فصل برداشت محصول از مزارع گندم، برخی افراد به‌رغم هشدارها و اطلاع‌رسانی اداره‌ حفاظت محیط زیست، پسماند به جامانده از دروی محصول را آتش می‌زنند و موجب آلودگی شدید هوا می‌شوند که این امر خطرات زیادی برای مردم به ویژه کودکان و بیماران قلبی و ریوی به همراه دارد و امکان سرایت آتش به جنگل و زمین‌های مجاور نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی افزود: ماموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه نیز حسب وظیفه در صورت مشاهده این موارد و پس از تشکیل پرونده، عامل آتش‌سوزی را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند.

علی‌نسب تاکید کرد: آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت گندم و جو طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب ۱۳۷۶ و ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • آزادسازی اراضی ملی بابل با حکم دادگاه
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی