Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانس پرس؛ توئیتر اعلام کرده است که سامانه تازه، از برچسب زنی بر پیام های گمراه کننده در باره کووید – ۱۹ آغاز و تا محرومیت همیشگی کاربرانی که بر پخش چنین اطلاعات نادرستی پافشاری می کنند، می رسد.

این شرکت مستقر در سانفرانسیسکو اضافه کرد: ما بر این باوریم که این سامانه تهاجمی به آموزش همگانی در باره سیاست های ما کمک خواهد کرد و پخش اطلاعات بالقوه زیانبار و گمراه کننده به ویژه موارد مکرر نقض محدود یا شدید مقررات این شبکه اجتماعی را بیشتر کاهش خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربران توئیتر در صورت برچسب خوردن پیام هایشان به عنوان گمراه کننده یا لزوم پاک شدن پیام به دلیل نقض مقررات این شبکه اجتماعی، پیام هشدار دهنده دریافت خواهند کرد. دومین و سومین مورد نقض مقررات، موجب بسته شدن حساب به مدت ۱۲ ساعت خواهد شد و در پی چهارمین مورد نقض، حساب کاربری به مدت هفت روز بسته می شود و در پنجمین بار، حساب برای همیشه تعلیق می گردد.

توئیتر در اواخر سال گذشته (۲۰۲۰) از کاربران درخواست کرد ادعاهای گمراه کننده خطرناک درباره کووید ۱۹ را مانند این که واکسن ها برای آسیب رساندن به مردم یا تسلط بر آنها استفاده می شود، حذف کنند. این شبکه اجتماعی همچنین ادعاهای بی اساس در باره تاثیرهای جانبی منفی واکسن های ویروس کرونا یا گمانه زنی در باره واقعی بودن این همه گیری، را هدف قرار داد و از آن هنگام بیش از هشت هزار و ۴۰۰ پیام را حذف و به ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار حساب در باره نقض مقررات اطلاع رسانی در باره کووید – ۱۹، هشدار داده است.

این سامانه تهاجمی همانند سامانه توئیتر برای جلوگیری از انتشار اطلاعات در باره انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده است که منجر به ممنوعیت همیشگی دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین به علت نقض مکرر مقررات این شبکه شامل کاربرد لحن و زبانی بود که به گفته این شبکه اجتماعی تحریک کننده به خشونت و ایجاد  کننده تردید در باره درستی روند رای گیری در این کشور بود.

شبکه های اجتماعی یوتیوب و فیسبوک نیز از شبکه های اجتماعی هستند که برای مبارزه با انتشار داده های نادرست در باره همه گیری و واکسن های ضدابتلا به ویروس کرونا، اقدام کرده اند.

برچسب‌ها کرونا توییتر کووید-19 سان فرانسیسکو دونالد ترامپ قرنطینه فیس بوک ماسک شبکه اجتماعی مجازی واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا توییتر کووید 19 کرونا توییتر کووید 19 سان فرانسیسکو دونالد ترامپ قرنطینه فیس بوک ماسک شبکه اجتماعی مجازی واکسن کرونا اخبار کنکور شبکه اجتماعی گمراه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۸۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند

احمد وحیدی در نشست هم‌اندیشی با استانداران، ضمن تقدیر از استانداران سراسر کشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبرد‌های چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رئیس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطا‌های کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد، اما استانداران باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق‌الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب‌ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه‌هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می‌شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌های پیش رو با تاکید بر ماموریت‌های استانی ارائه کرده و به بحث گذاشتند.

وزیر کشور آسیب‌های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و عدالت، سه مسأله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب‌های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می‌گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می‌طلبد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب‌های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد، بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وی وظیفه استانداری‌ها را متولّی‌گری در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: استانداری‌ها نمی‌توانند با تصدی‌گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهاد‌های واسطه‌ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی را به ثمر رسانند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند