Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@22:25:58 GMT

چرا دولت از گاندو می‌ترسد؟

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۸۸۶۶۳

چرا دولت از گاندو می‌ترسد؟

سوال اینجاست که سریال گاندو دست بر چه موضوعاتی گذاشته که دولت برای پخش فصل دوم، رسانه‌های خودش را به خط کرده است؛ مگر دولت کنونی ادعای شفاف‌ترین دولت را ندارد، پس چرا از بازگو شدن برخی مسائل کشور در این سریال واهمه دارد؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس فرهنگ و رسانه شیرازه، در ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ اولین قسمت سریال گاندو از شبکه سوم سیما پخش شد که موضوع آن به جریان دستگیری جاسوس آمریکایی در ایران مربوط می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما در حین پخش این سریال موضع‌گیری‌های مختلفی در خصوص این سریال گرفته شد که این موضع گیری‌ها تا جایی پیش رفت که شنیده‌ها حاکی از آن بود که وزیر امور خارجه در اعتراض به پخش این سریال تا مرز استعفا پیش رفته است و حتی در برخی از صحبت‌های خود به این سریال اعتراض و عنوان کرده که فیلم گاندو برای من ساخته شده است که موجب پاسخگویی دست‌اندرکاران این سریال قرار گرفته است.   طی اعلام سازمان صداوسیما قرار است فصل دوم این سریال در ایام نوروز پخش شود؛ روزنامه ایران که رسانه دولت است تصمیم شبکه سه سیما را برای پخش فصل دوم گاندو در ایام نوروز را "انتخاب عجیب" و "برمدار حاشیه" نامید و مدعی حاشیه‎‌های سیاسی این سریال به خاطر دیالوگ‌های آن درباره برخی از مسئولان دولتی شد.   اما سوال اینجاست که سریال گاندو دست بر چه موضوعاتی گذاشته که دولت حتی برای پخش فصل دوم، رسانه‌های خودش را به خط کرده است؛ مگر دولت کنونی ادعای شفاف‌ترین دولت را ندارد؟   اگر دولت آقای روحانی این ادعا را دارد پس چرا از بازگو شدن برخی مسائل کشور در این سریال واهمه دارد؟   مگر حرف ناگفته‌ای در این دولت با ادعای شفافیت دارد که بیم آن می‌رود که این مسائل از طریق این سریال مطرح شود؟    چرا دولتی که خود را آماده تمام‌قد شنیدن انتقادات می داند، چرا از انتقادات مطرح شده توسط این سریال رنج برده و آنرا بر نمی‌تابد.   چرا اگر نقطه کذبی در سریال مطرح است، اقدامات قانونی را دنبال نمی‌کند؟   چطور است که تعدادی حزب‌اللهی‌نما در راهپیمایی 22 بهمن در یک شهر شعارهایی علیه دولت می‌دهد دولت آن را توهین می‌خواند!    همه دستگاه‌ها به خط می‌شوند برای شناسایی و برخورد با عوامل آن، اما در این سریال مسائل کذبی مطرح شده است ولی دولت سکوت کرده است و اقدامات قانونی انجام نمی دهد.   ای کاش دولت همانند اعتراف به افزایش قیمت دلار توسط خودش، در دیگر مسائل با مردم روراست باشد.   گاندو برای کسانی ترس دارد که در واقعیت درگیر چنین مسائلی بود‌ه‌اند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فصل دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد تهدیدآمیز و امنیتی با مسائل کارگری را قبول ندارم/ تنظیم چند لایحه درخصوص مواد قانون کار توسط دولت

روح‌الله ایزدخواه گفت: نحوه برخورد تهدیدآمیز و امنیتی با مسائل کارگری را قبول ندارم. به هر حال مسئله مردمی‌سازی اقتصاد، گفتمان اول کشور محسوب می‌شود که قطعاً در اولویت این حوزه، مسائل کارگری است. مسائل کارگری هم فقط حقوق و دستمزد نیست؛ بحث کارگر مالکی، واگذاری‌ها، تعاونی‌های کارگری و... قابل طرح است.

روح‌الله ایزدخواه، نماینده مجلس یازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درخصوص حل مسائل کارگران گفت: در مجلس دوازدهم نیازمند یک حرکت سازمان یافته هستیم؛ به این صورت که فعالان حوزه کارگری در قالب هسته‌های مطالبه‌گر، اندیشکده‌ها و جوامع کارگری در کنار مجلس دوازدهم در قالب کمیسیون‌ها و کمیته‌های مختلف قرار بگیرند و سپس یک نظام مسائل منسجم را از جامعه کارگری مطرح کنیم و یک بار برای همیشه بتوانیم یک ریل‌گذاری گفتمانی و مورد مطالبه مردمی در دستور کار مجلس داشته باشیم.

 

وی در ادامه گفت: نحوه برخورد تهدیدآمیز و امنیتی با مسائل کارگری را قبول ندارم. به هر حال مسئله مردمی‌سازی اقتصاد، گفتمان اول کشور محسوب می‌شود که قطعاً در اولویت این حوزه، مسائل کارگری است. مسائل کارگری هم فقط حقوق و دستمزد نیست؛ بحث کارگر مالکی، واگذاری‌ها، تعاونی‌های کارگری و... قابل طرح است. همچنین مسئله کارگران غیر رسمی هم وجود دارد که متأسفانه بالغ بر ۶ میلیون نفر امروز ما کارگر غیر رسمی در کشور داریم.

 

ایزدخواه افزود: در راستای حل مشکلات گفته شده، کار جمعی مشترک در قالب کمیته‌های مشترک بین مجلس و فعالان حوزه کارگری باید تشکیل شود و محدود به کمیسیون اجتماعی نباشد و در چند کمیسیون مختلف ما این کمیته‌ها را تشکیل دهیم.

 

این نماینده مجلس عنوان کرد: اندیشه‌ورزانی که در دانشگاه و حوزه بودند یا فعالان فرهنگی اجتماعی، اگر مدل‌های مختلفی را در دنیا بررسی کرده‌اند و برای اصلاح این مسئله پیشنهاداتی دارند، این پیشنهادات در چارچوب مسائل کارگری بر روی میز مجلس بیاید.

 

ایزدخواه اضافه کرد: دولت هم اگر لایحه‌ای دارد در آنجا ارائه دهد. دولت اخیراً درخصوص چند مورد از مواد قانون کار، لوایحی را دارد تنظیم می‌کند و امیدوار هستیم که در یک قالب امیدوار کننده و سازند باشد.

 

این نماینده مجلس در پایان افزود: اگر ما مجلس و دولت مردمی هستیم، باید به این شکل عمل شود؛ نه اینکه بخواهیم منتظر باشیم فقط در آخر هر سال درمورد دستمزد و حقوق کارگر مشاجره داشته باشیم. یا در خصوص سایر مسائل تحصنی و تجمعی به وجود بیاید؛ البته این موضوعات قطعاً حق کارگران است. تجمع طبق قانون اساسی حق مسلم کارگران است که رهبری هم در مواردی که این تحصن و تجمعات اتفاق افتاد آن را تأیید کردند.

دیگر خبرها

  • گاندو‌ها در برابر تراکتور باختند
  • ساعت و ترکیب احتمالی تراکتور - ذوب‌آهن در جام حذفی (امروز جمعه ۷ اردیبهشت)
  • اولین برد سال با کنترل از راه دور یحیی گل‌محمدی؟!
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • نتانیاهو از پیگرد قضایی و سیاسی پس از جنگ می‌ترسد
  • مهدی جعفرپور: پرسپولیس از سپاهان می ترسد، داوری ها فقط به نفع این تیم است
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • برخورد تهدیدآمیز و امنیتی با مسائل کارگری را قبول ندارم/ تنظیم چند لایحه درخصوص مواد قانون کار توسط دولت