Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش پهلوان زنده‌یاد "سیامند رحمان" در موزه ورزش، المپیک و پارالمپیک افتتاح شد.

خبرگزاری میزان - بر اساس اعلام کمیته ملی پارالمپیک، این مراسم مصادف با نخستین سالگرد درگذشت سیامند رحمان، قوی‌ترین ورزشکار پارالمپیکی جهان با حضور رییس کمیته ملی المپیک، معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، نماینده کمیته بین المللی پارالمپیک، دبیر اجرایی، مدیران و اعضای هیئت رییسه کمیته ملی پارالمپیک، روسای فدراسیون‌های جانبازان‌و‌معلولین و نابینایان‌و‌کم‌بینایان، رییس انجمن پاراوزنه برداری ایران، مدیر موزه ورزش، المپیک و پارالمپیک برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این موزه، مدال طلا، ویلچر، سردیس، عکس، تجهیزات وزنه برداری، پیراهن ورزشی، گرمکن مدال آوری و تندیس زنده‌یاد سیامند رحمان به نمایش درآمد. در ادامه از فراخوان جایزه علمی سیامند رحمان رونمایی شد.

 

 

در این برنامه، صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک، علی نژاد معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، عزام الزعبی نماینده کمیته بین المللی پارالمپیک و حسین رضازاده رییس انجمن پاراوزنه‌برداری ایران به سخنرانی پرداختند.

سیدرضا صالحی امیری گفت: جامعه بزرگ جانبازان و معلولان نمادی از مقاومت غرور و غیرت ایران هستند. ما سرمایه‌های نمادینی داریم که برای همیشه در ذهن مردم ماندگار می‌شود که یکی از آن سیامند رحمان است. سیامند سفر کرده، اما روحش زنده است. این دسته افراد با حیاتشان تمام نمی‌شوند و کسی نمی‌تواند چنین اسطوره‌هایی را همانند پهلوان تختی فراموش کند.

رییس کمیته المپیک افزود: سیامند نمی‌میرد بلکه سفر کرده و یادش همیشه در خاطره‌ها ماندگار است. امروز مهم است سرمایه‌های نمادین داشته باشیم تا برای آیندگان الگو باشند. باید قدردان محمود خسروی وفا باشیم که نماد مقاومت است و تا امروز توانسته این جامعه بزرگ معلولان و جانبازان را حفظ کند. پارالمپیک به مثابه ستاره‌ای است که در آسمان ایران می‌درخشد.

در این مراسم همچنین عزام الزعبی نماینده کمیته بین المللی پارالمپیک اظهار کرد: باعث افتخار من است که در اولین سالگرد قهرمان افسانه‌ای سیامند رحمان در کنار شما هستم. نام او همواره اخلاق و منش پهلوانی را به یاد می‌آورد.

وی گفت: برای اولین بار سیامند رحمان را در رقابت‌های انتخابی اردن دیدم که تلاش می‌کرد رکورد بالایی را به ثبت برساند، اما میله هالتر ما توان وزنه‌های بیشتری را که او درخواست کرده بود، نداشت. به او تاکید کردم که در پارالمپیک لندن می‌توانید رکورد بالایی را ثبت کنید. من همیشه از او به عنوان قهرمان قوی هیکل دنیا یاد می‌کنم.

رضازاده نیز رییس انجمن پاراوزنه برداری در این مراسم گفت: سیامند رحمان هم رشته من بود، ۳۱۰ کیلوگرم وزنه باارزشی است که چندین سال او توانست این رکورد را جاودانه نگه دارد.

وی افزود: مدال‌هایی که او در بازی‌های پارالمپیک، جهانی و آسیایی کسب کرد بسیار ارزشمند است. آخرین بار او را زمانی دیدم که در حال آماده سازی خود برای شرکت در بازی‌های پارالمپیک توکیو بود. من یقین دارم اگر او زنده بود حتما در پارالمپیک رکورد ۳۲۰ کیلوگرم را به ثبت می‌رساند.

علی‌نژاد، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش گفت: مرگ رحمان سیامند غیرمنتظره بود و صحبت در این خصوص دشوار است. نبود سیامند غیر قابل باور و جبران است و برگزاری چنین مراسمی یاد و نام آن را زنده می‌کند و از طرفی نهاد‌های ورزشی همواره در حیات و بعد از آن به یادشان هستند.

بیشتر بخوانید: پیام کمیته بین‌المللی پارالمپیک به مناسبت سالگرد درگذشت سیامند رحمان

انتهای پیام/

برچسب ها: سیامند رحمان کمیته ملی پارالمپیک پارالمپیک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کمیته ملی پارالمپیک سیامند رحمان کمیته ملی پارالمپیک پارالمپیک کمیته بین المللی پارالمپیک سیامند رحمان کمیته ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۹۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در اردیبهشت سال جاری نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان توسط بنیاد البرز به ۶۲ نفر اهدا می‌شود.

حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در توضیح جایزه البرز ملقب به نوبل ایرانی گفت:  بنیاد فرهنگی البرز یک بنیاد مقوفه‌ای است که بیش از ۶۰ سال پیش توسط زنده یاد حسین علی البرز تاسیس شده که با وقف همه‌ی اموالش به این بنیاد پایه‌گذار قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است در طول بیش از ۶ دهه که از عمر این جایزه می‌گذرد بیش از ۶ هزار نفر از برترین‌های علمی کشور را شناسایی و مورد حمایت خود قرار داده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز افزود: ماموریت این بنیاد اهدای جایزه البرز است که همه ساله به نخبگان علمی کشور شامل دانش‌آموزان، دانشجویان، مخترعان و فناوران کشور اهدا می‌شود و سالانه در دو مراسم همایش ملی نخبگالتی و همایش ملی دانش آموزی اهدا شده که در اردیبهشت هر سال به منتخبان داده می‌شود. در مراسم سال جاری نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان توسط این بنیاد موقوفه به ۶۲ نفر اهدا می‎شود و همین اتفاق را در آبان ماه سال جاری برای دانش آموزان برتر در دستور کار داریم.

وی با ذکر حوزه‌های تحت حمایت جایزه البزر ادامه داد: در بخش همایش ملی نخبگانی جایزه البرز که به نوبل ایرانی معروف است؛ به نخبگان در حوزه‌های علوم پزشکی، علوم فنی و مهندسی، علم انسانی و علوم پایه اهدا می‌شود. 

گفتنی است دلیل نامگذاری جایزه البرز به نوبل ایرانی به دلیل تعدد حوزه‌های تحت پوشش این جایزه است.

ارشدی با اشاره به نحوه امتیاز آوری متقاضیان این جایزه گفت: فراخوان جایزه البرز هر ساله توسط بنیاد البزر در سایت منتشر می‌شود و دانشجویان با مراجعه به سایت می‌توانند ثبت نام کنند. همچنین  شیوه‌ نامه دانشجویان در آن پایگاه منتشر می‌شود. علاوه بر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی که به عنوان سرفصل‌ انتخاب شده، معدل دانشجویان، آثار تالیفی، المپیاد‌ها و گواهی‌های علمی از جمله شاخه‌های امتیاز آوری است که درج می‌شود و توسط هیات انتخاب جایزه البرز که متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های تهران است بررسی شده و نفرات برتر موفق به کسب این جایزه می‌شود.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • رییس کمیته مستندسازی وزارت ورزش منصوب شد
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • برگشت به عقب گلبال در مسیر پارالمپیک/وضعیت اعزام دوباره پیچیده شد
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس
  • دراختتامیه جشنواره «قهرمان ایران ۱۴۰۲» چه گذشت؟
  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان